Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• D-Phrag

senior tag

válasz Mágus2 #16527 üzenetére

Szerintem kivehető a hozzászólásomból, hogy mi a bajom és mit csináltam eddig.. De akkor leírom újra érthetőbben.

Összehasonlításra tényleg egy másik U lenne példaértékű, de a környezetemben nem volt olyan aki rendelkezne ilyen készülékkel (szerencsére), így maradt egy Nokia Phone, de azon nem ingadozott úgy a 3G-s kapcsolat/térerő, mint azt írtam is. (Konkrét példa: M7 autópálya Balaton irányában egymás mellett néztem a kettőt és óriási volt a különbség stabilitás szempontjából). Van hogy csutkára lemegy a térerő és az utolsó vonalka is "szürke", ott ahol a másik teló majdnem fullon van.
    Arra vagyok kíváncsi, hogy másnak is volt-e hasonló tapasztalat ezzel a kütyüvel és ne adj Isten volt e rá használható megoldás.

És igen, rosszul írtam nem a hálózatot hanem a 3G vételt szeretném "erősíteni" vagy legalább stabilizálni. Olyan eset is előfordult, hogy beszélgetés közben csakúgy szétkapcsolt a telefon (gondolom váltott 3G - 2G között). Ez pl. működő 3G kapcsolat esetén gyakoribb is. Nagyon zavaró. Lehet, hogy rossz a készülék, de nem rohanok szervizbe, amíg nem győződök meg teljesen erről, mert amúgy működik a telefon.

(#16528) air:
    Bocsánat ha sértő voltam (bár nem volt célom).
    Talán valami hivatalos agyturkász vagy amúgy, hogy megmondod ki milyen "csoportba" tartozik? Igazából nem tetszett, ahogy írtál és ennek hangot is adtam.
    (#16529) stewn aláírása szerintem pont passzol: Mielőtt megszólalsz,gondold meg,értékesebb-e amit mondani akarsz..
    Hozzáteszem - mert gyakorlok önkritikát - én is megszegtem talán ezt a tényleg kiváló idézetet. De legalább nem egy másik fórumozó ávitt értelemben vett "lehülyézése" volt vele a cél.
    De zárjuk le a témát szerintem, mi egymásnak hasznos tanácsot úgyse tudunk adni, minek is erőltessük..

Bocsánat a többiektől is, OFF-olás off. :K

Új hozzászólás Aktív témák