Hirdetés
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezért nem szoktam ajánlani a frissítést. Engem nagyon zavart, pedig jobban tetszett az ics, viszont az alapvető és gondmentes funkcionalitás számomra fontosabb. Látom keztdtek egymásnak esni, pedig fölösleges, minden rendszernek van hibája, erre kell figyelmeztetni a kèrdezöket, aztán mindenki eldöntheti maga, mi a fontosabb.
-
válasz
D-Phrag
üzenetére
Szia!
Mi a hibajelenség? Azt kérdezted, hogyan lehet erősíteni a 3G-t, ami valljuk be, nem árul el sokat a hibáról. Ahelyett, hogy tele szemetelitek a topikot, elmagyarázhatnád a problémád.
Egy tesztet próbálj ki. Kell majd egy másik telefon is. Ha a másik is eldobja a 3G-t, azonos körülmények között, megadott helyen, akkor nem a készülékkel van baj, hanem a szolgáltató lefedettsége gyenge, esetleg valami zavarja a jelet. Ha a másik teló stabilan tartja a 3G-t, akkor a tiédnek lesz valami baja. Legjobb lenne egy másik U a teszthez.
Ne haragudj, de ha kérdezel, azt érthetőbben tedd, nem vagyunk gondolatolvasók. A kristálygömböm megint a szervizben van.

-
válasz
D-Phrag
üzenetére
Nekem elég volt a GB is. A NASA-nak nem ezen végeztem a fontos számításokat, telefonálni, netezni elég.
Az, hogy a f@szbook megfogja, engem nem hat meg, 2014-es telefonokat is megfog. 
AZ ICS is repeszt rajta, ha nem tömöd tele fölösleges appokkal.
GB kinézet fáj, már bocsi, nézegetni akarod, vagy használni?

-
válasz
Arthuro_Adam
üzenetére
Hány fölösleges app van rajta? Olyan nincs, hogy magától belassul, általában user error. Milyen ROM van rajta?
Amit nem használsz, azt takarítsd le róla, majd meglátod, mennyit gyorsul...pit stop facebook messenger és társaira gondolsz?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
bandee0817
üzenetére
Hányszor esett vízbe a telefon, vagy ázott be? Első tulaj vagy?
-
Én is megváltam az U-tól. Omnia W lett helyette.
-
Ígértem, hogy megírom a tapasztalatokat a Mircinko 7.5-ről. Már egy ideje fent van a telón, de még nem tudtam belekötni, átlagos telefon felhasználónak tökéletes. Én már megszoktam, teljesen élhető ROM ami igyekszik elfedni az ICS minden nyűgjét. Nekem bejön, pedig a villámgyors GB-ről váltottam.

Mircinko

-
válasz
freemanone
üzenetére
Köszi. Jelenleg tesztelem a 7.5-öt. Majd megírom a tapasztalatokat. Jelenleg még csak dícsérni tudom.

-
Felment a Mirciko rom 7.5 Az aroma telepítőről nem tudok nyilatkozni a jó ízlés határain belül. Szép, meg jó, csak nekem 2x lefagyott.

-
Nem is ez volt a kérdés.
Az a gond, hogy root-olt a JB de nem megy fel rá a CWM a mircikó féle romhoz. A JB CWM-je meg sokkal újabb és nem bootol be vele a telefon miután az aroma telepítő befejezi a telepítést. Ezért kénytelen voltam feltenni a generic 54-et amit még root-olni kell, hogy ismét próbálkozni tudjak a 7.5 CWM-jének telepítésével.
Nem kellene vele ennyit bajlódni, ha eleve flash-elhető lenne a 7.5 mindenféle CWM nélkül.

-
Meg van az már lőve, amikor kernelt kell cserélni.

A 10-est lehet, a többihez kernelt kell cserélni. Majd este folytatódik a kísérletezés. Ma hajnali 2:30-ig játszottam vele. Volt sok bootloop.
Elolvastam a leírásokat, csak nekem JB volt rajta és nem volt hajlandó elvenni semmi más kernelt, csak a JB-jét.
-
-
Az normális, hogy a Mirciko ROM 7.5 telepítése után csak a sony felirat fogad, utána csak a fekete képernyő világít?
-
válasz
godzsy2
üzenetére
Kamera nincs, néha nehezen tér magához boot-olás közben. Még gyűjtöm az adatokat, hogy mi nem megy.

Tudna valaki linkelni valami gyors bug-mentes romot? Elég sok a link a neten, de csak kevés ténylegesen letölthető ROM van.... Mirciko félét sem nagyon látni...404

A 4.1.2-őt meg tudnám szokni, ha rendesen menne.

-
Nem sok segítséget kaptam.

Feltettem a 4.1.2 -őt.

-
Pici segítségre lenne szükségem:
A vas: Xperia U, gyári GB van rajta, de mivel jutányos áron hozzájutottam egy ZTE Skate telefonhoz, most már nem félek faragni az U-t, mert a módosítások közben is elérhető leszek telefonon(fontos szempont)
A kérdések: Milyen ROM-ot ajánlotok kipróbálni, hogyan lehet a legegyszerűbben CWM-et telepíteni, nem gond, ha veszlik a gari, rendes ROM-ot szeretnék végre.

-
Helló srácok, látom nagyin dívnak a saját rom-ok. Lenne egy érdekes kérdésem.
Ki lehet varázsolni és elmenteni valahogy az eredeti romot? Szlovák orange telefonom van(ezek a szemetek változtattak valamit, mert induláskor van orange logó), és nem szeretném elveszíteni a garanciát. Ha el lehetne menteni a romot, vissza lehetne dobni, ha kell a gari, vagy rájönne így is, hogy más rommal használtam?
az a gond, hogy van még 1,5 év gari, de mire lejár a gari, már nem is lesz érdekes a telefon és a romok sem, mert addigra lesz másik.

-
válasz
Jon Mathias
üzenetére
Ez az akksi evés elég érdekes, ha be van kapcsolva a bővített készenléti mód, akkor 3-4 nap simán elvan a telefon, csak akkor merül, ha a képernyő aktív, amint lekapcsolom, tartja a töltés százalékot, amíg ismét nem kezdem babrálni, jó mert éjjel nem merül semmit.

-
válasz
Jon Mathias
üzenetére
Úgy hasonlítod az U-t a J-hez, h ki sem próbáltad az U-n az ICS-t???

-
válasz
Jon Mathias
üzenetére
Semmi baj a GPS-el az U-ban, 1.54. Milyen verzió volt az U-n?
-
válasz
Jon Mathias
üzenetére
Ezt kifejtenéd bővebben, JOBB AZ ICS a J-n? Légyszíves!
Csak ezért kérdezem, mert nekem U van, a feleségemnek J. Tudom, h mennyire bug-os a J ICS. De majd meglátod magad is. Az U 54-ese sokkal kiforrottabb, mint a J.A J javára a kijelző méretét és az SD bővíthetőséget tudnám felhozni, de az U hardvere megeszi reggelire.
-
válasz
Arthuro_Adam
üzenetére
ICS alatt többen is panaszkodtak. Sokaknak csak az ICS hozta elő a gondot.
Nehéz kérdés, nekem sem GB, sem ICS alatt nincs ilyen gond. Ha néha nem reagál, akkor szerintem szoftver hiba, de ha egyáltalánm nem jó, akkor maga az érzékelő a ludas.
-
Helló,
Már bánom, h nem frissjtettem hamarabb a telefont.
Aki tiszta teleptést csinál, előtte mindent, töröl, az nem fog csalódni az ICS-ben. 6.1.1.B.1.54 vezziót tettem fel tegnap SEUS-al. Semmi akadás, semmi wifi probléma, nem merül jobban mint eddig, sőt. Feltöltöttem teljesen, beállítottam mindent, újraindtottama telefont, kilőttem minden appot amit nem használok. kb 2 óra álltgatás és netezés alatt 15%-ot merült. 85% maradt az akksiban amikor mentem aludni. Soha nem kapcsolok repülő módot, h elérhető legyek, reggel kellemes meglepetés, akksiban 85% maradt. Először azt hittem beakadt a battery, de nem, amint meghajtottam a procit, már csak 84% volt.Egyenlőre gyors, mint a GB, stabilnak tűnik, csak ajánlani tudom.

-
Helló mindenkinek!
Elérkezett az idő, h kicsit megpiszkáljam a telefont. Még a gyári GB van rajta.
A nap kérdése: Hogyan tudok rendes biztonsági másolatot készíteni a telefonom mostani állapotáról, értem ezalatt a rendszer és adat részt. Ha valaki ismer valami jó progit amivel el lehet menteni a mostani állapotot, ne tartsa magában.
Miután meglesz a biztonsági másolat, mindent törölni fogok,és tiszta ICS flash fog következni. Természetesen a GENERIC ROM - lesz az első amit felteszek.

-
válasz
bandee0817
üzenetére
Normális dolog, mindegyik U-n látszik. Csak bizonyos szögből.

-
Köszönöm a biztatást! A PC companionnal újra raktam a GB-t. Headset is back in buisness.

Ismét működik rendesen, felismeri, szól, ahogy kell. Tettem egy helyreállítást, de a beállításokat nem rakta vissza, meg az appokat is újra kellett húzni.

Még egyszer köszi mindenkinek!
-
válasz
freemanone
üzenetére
Gariztatás lesz ennek a vége, vagy gondolod szoftveres hiba okozza

-
Urak és hölgyek! Van egy kis gond a telóval. Ha rádugok egy eredeti headset-et akkor egy 'A tartozék nem támogatott' felirattal jutalmaz. Sima füles működik, csak a gyári mikrofonos nem. Reset, restart, akku ki, be, gyári beállítások visszaállítása meg volt. Egyéb ötlet valakinek? 2 gyári fülessel is teszteltem, mindkettőre ezt írja. A fülesek másik telón rendesen üzemelnek.
Még az eredeti GB van rajta, nem volt a telefon root-olva, csak a PC companion frissítette rajtaa GB-t vagy 2 hónapja. Múlt héten még működött rendesen, ma meg ezt csinálja.
-
Nekem is csinálta. Valami progi néha beakad. Kb. havonta kiveszem 1-2 órára az akksit, azóta nem jött elő a hiba. Egyszer lefagyott kikapcsolásnál, fehér képernyő, és a leg sávból 1 pirosan kettő zölden világított. Használati útmutató ajánlja naponta kikapcsolni, de néha a telepet is ki kell venni. Szerintem nem hibás a készülék. Ez inkább tulajdonság, mint hiba.
-
válasz
Töki bácsi
üzenetére
Ha tudsz csehül, akkor parancsolj.
-
A Ray hardveresen gyenge az ICS-hez. It tis van a családban, de maradt rajta a régi GB, azzal atom stabil. Az új xperia sorozat eleve úgy volt tervezve, h ICS-lesz rajta, szerintem nem lesz gond. A P-ről láttam ma összehasonlító tesztet, GB vs. ICS, ajánlják a frissítést.

-
Xp-vel is simán komunikál. Képek a következő helyen vannak:
My Computer\XPERIA U\Internal Storage\DCIM\100ANDRO
Simán megy minden, valami lesz a beállításaiddal. Csinálj egy visszaállítást, és meglátjuk, az adataid aplikációid megmaradnak, csak a beállításaid törlődnek, de előtte vedd ki a telepet, nekem egyszer beakadt a telefon, és kikapcsolás után az alsó ledsor világított(2kék 1 sárga

Miután kivettem a telepet azóta soha nem volt gond, és valami hasonló volt a merüléssel is, gondolom valami futott a háttérben.

-
USB kábel bedug, és csatlakoztatás a PC-hez. Semmi extra nincs benne, ha megkérdi a telefon, h telepítse e a pc companiont, azt kihagyhatod, utána csatlakoztatásra koppint. Látom más gondjaid is akadnak,kapcsold ki és vedd ki a telepet vagy 5 percre, majd ha visszatetted és még mindig problémázik, akkor Beállítások, adatvédelem, Gyári beállítások visszaállítása. Ha ezután is gondok vannak, akkor reklamáció.

-
Hölgyek és urak,
Normális az, h egyetlen frissítés sem érkezett eddig a telómra? 6.0.B.1.576 build van fent, 2.6.35.7+ kernel verzió.
A telefon a szlovák orange-tól van. Ha van valakinek ötlete, észrevétele, ne tartsátok magatokban.

-
Új hozzászólás Aktív témák
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Parfüm topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Óra topik
- Szerinted mennyi az ára...? (Közösségi beárazás)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egy költői kérdés: miért kérsz tanácsot, ha nem érdekel a válasz, mert szerinted nem ér annyit a telefon, hogy foglalkozz vele. 

Az, hogy a f@szbook megfogja, engem nem hat meg, 2014-es telefonokat is megfog. 

Milyen operációs rendszered van?