- iPhone topik
- A karcsúság ára
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
István89
tag
Tényleg jól lement az ára a telefonnak, ilyenkor elgondolkozik az ember, hogy nem lett volna jobb várnia. : D
-
István89
tag
Nos, nekem is sikerült frissítenem ICS-re SUS-al.
Viszont én meghagytam a beállításokat, de lehet hiba volt.
1. Nem tudok bemenni a futó alkalmazásokba, azt írja a beállítás leállt és kilépett.
Nektek volt ilyen?
2. A másik, hogy az animációkat eddig a megjelenéseknél tudtam kikapcsolni, most vagy nem lehet vagy én nem találom. Szerintetek?
3. A felső részben most megjeleníti a százalékos részt, ami az akkumulátorból van még, ezt valahogy nem lehet arrébb rakni? Amikor adatkapcsolatot engedélyezem, akkor szinte egymásba van a kettő.
Erre esetleg tudtok valami mondani?
4. Elég gyorsan merül valamiért.
-
István89
tag
válasz
MrSealRD #1620 üzenetére
Sajnos ha van egy alapzaj, akkor tényleg halkabbnak vehető a csengése, jelzése, ráadásul rezegni se rezeg olyan mértékkel, amit érezne az ember, szinte észrevehetetlenül mocorog az asztalon, ha hívnak. A régi telefonomhoz képest ez semmi.
Hátha ICS megoldja és szoftveresen van a hiba hang terén, bár valószínűleg ez már így marad.
-
István89
tag
Tudtam, hogy ez a telefonom se ússza meg, túl van az első bénázásomon, és a legdurvább, hogy ülve zene bogarászás közben kicsúszik a kezemből és esett egy kicsit. :
Szerencsére tokkal van körbe véve, elején fólia, de azért rossz érzés, külsőre nem történt semmi, belsőre se tapasztaltam még, majd kiderül. Mondjuk nem koppant akkorát, de remélem nem lesz semmi baja. Pedig én tényleg óvom mindig.
Gondolom ezek a telefonok elég érzékenyek az apró ütésekre is, az előző telefonom elég nagyot esett 2x is, de semmi baja nem volt.
-
István89
tag
Sajnos nekem is gyorsan merül, bár én ezt betudom annak, hogy ez, sajnos az okos telefonok átka. Volt olyan nap, hogy nem is értem hozzá,csak amikor kijöttem a munkából, és - 10%-ot is ment 8óra alatt.
Nekem semmi extra app, de a facebook app az fogyasztja rendesen. Lehet Opera miniből gazdaságosabb lenne.
Láttam a neten eredeti Sony 1500-as akkumulátort, lehet jobb lenne? -
István89
tag
Ti próbáltatok facebookra képet feltölteni?
Hiába próbáltam, akár alapméretezett képet vagy sajátot feltölteni, cannot upload photo hibával visszadobja, de nem tudom, hogy miért, mert többet nem ír ki. Valaki nem találkozott ilyennel?
-
István89
tag
Normal SIM kártya, de adnak hozzá átalakítót, ha neked micro SIM-ed lenne.
Én ezt a telefont javasolnám, a másik se tud többet, max nagyobb, bővíthető. Az akkumulátor se nagyobb, vagyis nincs sok közötte, ha jól emlékszem.
Igazándiból mindegyiknek megvannak maga előnyei és hátrányai. Itt visszaolvasva láthatod, hogy többen mikre panaszkodtak. Pl., hogy halk, dehát manapság melyik telefon az, ami hibátlan? (Tudom, az iPhone
)
Szóval én azt mondom, hogy ez nem rossz vétel, én nem bántam még meg, hogy ezt vettem.
-
-
István89
tag
Nekem se tűnik halknak, bár ugye mindenkinek viszonyítási alapja az előző készüléke lehet, de nem tudom. Nekem az se volt annyira halk, azt amúgy se szeretem, ha hallom a más emberek beszélgetéseit.
Eddig ez nem tűnt fel, de a metróban majd kipróbálom, előző telefonomnál lehetetlen volt ott beszélni.
-
István89
tag
Lehet, hogy kár volt frissítenem, mert annyira elkezdett akadni miközben csak a fő lapokat lapozgatom, hogy hihetetlen, lassú a kikapcsolása is, sokat szöszmötöl, ha egy appot indítok el, ez eddig nem így volt. Pedig mindent úgy csináltam, ahogy írták az útmutatóban.
-
István89
tag
Nálam is megjelent ez a 6.0.B3.184 frissítés, akkor érdemes frissíteni? Nem lesz hálózatledobás vagy ilyesmi?
-
István89
tag
válasz
Zsembi77 #1161 üzenetére
Hát nem tudom, hogy melyik bírná jobban, mert nekem nincs összehasonlítási alapom más okos telefonnal, de az biztos, hogy mindegyik gyorsan merül.
ma vettem le a töltőről és kb, csak néha megnyomtam, hogy lássam az időt, és most 83%-os az akkumulátor használat 10 óra használat mellett. Este általában kikapcsolom.
Kicsit sok, dehát ezzel sok mindent nem tudunk kezdeni, sajnos.
-
István89
tag
AZ ICS-ről még semmi hír? A második negyedévre ígérték, ha jól tudom, de valahol azt olvastam ez őszre fogjuk megkapni.
-
István89
tag
válasz
godzsy2 #1032 üzenetére
Nekem is kártyafüggetlen, csak vodafone-os kártya van még benne, de már csak holnapig, de akkor tényleg fura.
pit stop
Ebben a széria számokban lehet valami, azt én is olvastam, hogy az alapján adják ki a frissítéseket, de ezt hol tudom én megnézni? Nem tudom, hogy van, de ha megkapnánk előbb az ICS, akkor nem lenne gond.
-
István89
tag
Nekem is azt írja, hogy naprakész, vajon ez mitől függhet, hogy máshol frissít, máshol nem.
-
István89
tag
Látom, hogy azért sokakat vegyes érzelemmel használják a kis xperiat. Én egyelőre még nem bántam meg, bár én se szeretnék pixelhibát meg semmi ilyesmit, ezért egyetértek, ha bosszankodik valaki emiatt, de remélem tényleg nagyon nagy problémák nem lesznek vele.
-
István89
tag
válasz
godzsy2 #1010 üzenetére
Azokat a pöttyöket én is láttam, de én engem angry birds közben se zavart, mert észre se vettem, de ez az én hibám, mert nem tudom mit kellett volna figyelni.
Bevallom én azt hittem, hogy direkt ilyen a képernyője.
A subpixel az milyen? Én nem vettem észre semmi ilyet, de ha elmondod hol kell nézni, akkor meg kéne nézni, mert lehet az összes U-ban jelen van, de az is lehet, hogy nem kéne megtudnom, mert engem is csak idegesítene.
-
István89
tag
Világos, amit leírsz és persze szoktatom magam a tudathoz, mert előző telefonom 3-4 napot is kibírt masszív használat mellett, de tudtam, hogy amikor ilyet fogok venni egyszer, hogy ez lesz, csak bíztam benne, hogy masszívabbak egy kicsit.
De most kb jó, mert tegnap töltöttem, este kikapcsoltam és még több, mint 80% van, kíváncsi leszek, hogy holnap estig kibírja.
jófejsrác
Én is néztem akkumulátorokat, de lehet kapni gyári Sony akkumulátort kicsivel több, mint 10 ezer forintért 1500-as, bár én most tuti nem költök akkumulátorra, amikor még vadi új. Mondjuk utángyártottat én félnék bele venni akármennyire hirdetik, hogy szinte ugyan az.
Bogyi007
Én azt olvastam, hogy ezeknek az akkumulátoroknak már nem kell ilyen hosszú töltés, bár én első töltést kb 9 óráig hagytam a másodikat is 8-9 óráig. Pár töltés után már elvileg befog állni. Nem tudom, hogy melyik a jobb megoldás.
-
István89
tag
válasz
pit stop #917 üzenetére
Ami benne van a telefonban azzal néztem. Nem töltöttem le semmilyen progit hozzá, de akkor gondolom nem is 100%-ra pontos adatok közölnek ezek velem. Remélem azért tényleg beáll pár nap múlva az akksi, mert azért a naponta töltögetés uncsi lenne
Nekem is ígérték, hogy jön, de én nem vártam, inkább megvettem máshol olcsóbban.
-
István89
tag
válasz
pit stop #915 üzenetére
Kihúztam a töltőből és megnéztem, hogy mennyit ír ki 98% volt.
Tudom, hogy kell pár töltés ameddig beáll az akksi, de azért lehetne 100-on is. Mondjuk megy 9 órája a telefon és 86% úgy hogy nagyon nyomogatva se volt. Sokan írták ki, hogy 2 napot is simán kibír, az lehet, de ha nincs 100-on, akkor nem hiszem. Remélem pár töltés után helyre áll ez a dolog is.
Amúgy Sony webshopjában is készlethiány van, ahol én vettem ott is utolsó darab volt.
-
István89
tag
válasz
jófejsrác #912 üzenetére
Igen, én is nehezen tudtam levenni.
Más. Nektek mennyire szokta feltölteni az akkut? Tegnap még volt kb 30%, de este rádugtam, de 98%-nál állt meg. Sose lesz 100%? Szerdán, amikor megvettem, akkor nyomogatás után rátettem a töltőre, de nem is figyeltem ezt, hogy mennyire töltötte fel.
-
István89
tag
válasz
peestee83 #906 üzenetére
A sim kártyáról olvastattam be neki, facebook, meg gmail akkor még nem volt hozzá rendelve, de tegyük hozzá, hogy facebook-on is jó telefonszám van, gmailen meg nem is adtam meg. Na, akkor ez egy érdekes.
Igen, ott próbáltam módosítani, de nem sikerült a telefonszámot. Szerencsére most hozzáadtam egy másik számot, azt se lehet kitörülni.
Szerk. Ki lehet törölni, vagyis leválasztani, de nem jutottam előrébb azzal, hogy a saját számom legyen ott.
-
István89
tag
Az hogy lehet, hogy a kapcsolatoknál a saját számhoz más számot adott meg, hogy lehet azt módosítani, ha lehet?
Eddig erre nem jöttem rá. Mert ehhez akar csengőhangot is beállítani.
-
István89
tag
Tehát ez azt jelenti, hogy 2 kivitelben létezik a telefon, és aki micro simet használ annak nagyobb az akkumulátora?
Nekem normál sim kártyám van még, de nem nagyon láttam feltüntetve, hogy ez micro vagy nem normál simes a típus Leírásban nekem 1320-as volt írva és persze független a telefon, ezért nem értem.Nem mintha sok különbség lenne, csak jobban mutat 1320-as szám
-
István89
tag
Nos, én is megvettem ma a kis telefont és nem érzem úgy, hogy egyelőre megbántam volna.
Viszont az akkumulátor az nektek is 1290? Nem úgy volt, hogy 1320-as?
-
István89
tag
Én is nagyon sokat agyaltam, mert első telefonom lesz, ami okos.
Engem rögtön megfogtak az új xperiák külsőleg, belsőleg, viszont nekem az ár is döntő szerepet játszott, de ez az U lesz végül a befutó. Remélem, hogy nem csalódok benne és a Sony-ban.
Sony webshopjában készlethiány van a telefonból, és ahonnan rendeltem is az utolsó darab volt. Elvileg ma megyek érte.
-
István89
tag
Na, eddig kinek hogy szuperál a telója? Mindenki megvan elégedve? Én is lassan elhatározom magam, hogy megvegyem, már lejjebb ment kicsit az árra.
-
István89
tag
válasz
peestee83 #706 üzenetére
Nah az jó, ha szól, hogy van új frissítés. Mondjuk ha nem sikerülne nekem se, akkor én is idegeskednék, hogy mi lehet az oka, ha mindent jól csinálok.
Azt nem tudjátok, hogy a Xperia Neo L mikor kerül piacra Magyarországon? Elnézve a két telefon között, csak a képernyő mérete és a aksi a különbség, és talán annyi, hogy nem dual core. Ha nagyon nincs teljesítménybeli különbség, akkor az akkumulátor nagysága miatt jobb választás lehet, nem? Nekem tetszik az U is, de a Neo L olcsóbb is lesz, mint az U.
-
István89
tag
ICS frissítés az hogy fog zajlani? Én jobban örültem volna, ha már 4-es droiddal árulják, mert még soha nem volt okos telefonom és még mindig ezzel a készülékkel szemezek és hát nekem még fingom sincs arról, hogy zajlik egy android frissítés.
-
István89
tag
válasz
peestee83 #608 üzenetére
Igen, csak nekem az előfizetés nem érné meg.
A 4GB nekem bőven elég lesz, a jelenlegi 1GB microSD kártyámon is csak zenék vannak és mobilon van pár kép, doksi és kb ennyi is.
Tehát ez nem akadály.
Engem is elkapott ez az érzés, hogy ez a telefon kell, mert már sok telefont néztem, de leginkább Samsungokat, mert azokból van jóval olcsóbb is, de ez kinézetre és úgy specifikációilag is eddig legjobban tetszik a sok közül.
Már feliratkoztam az értesítőre, mert kifogytak a vodások a készletből.
-
István89
tag
Sziasztok!
Nagyon tetszik a telefon és a teszt is egész korrekt volt. Első androidos készülékemet készülnék lassan megvenni, azért lassan mert folyamatosan jönnek az új készülékek. Sok jó közül nem lehet választani. Persze, ha csak erről lenne szó, de nálam az ár is egy fontos szempont. Kérdezném, hogy Ti mennyi időre vesztek telefont, mert én nekem előfizetésként szóba se jöhet, csak feltöltőkártyás csomag egyelőre, ami számít, de ha már veszek, akkor minőségit szeretnék venni és hosszútávra. Nekem formailag ez a telefon nagyom megtetszett és a belső is nagyon erősnek tűnik, de 2 év múlva még használható lenne, mint telefon? A régebbi telefonok azért 3-4évig is használhatóak, tehát én nem váltanék olyan hamar, de azért 2 évet ennyi pénzért jó lenne, ha simán kibírna. Az meg egy másik dolog, hogy 2 év múlva már ez "ócska" készüléknek fog számítani, ha így halad a fejlődés.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új Xperia család legkisebb tagja a 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt U, mely úgy néz ki, mint nagyobb testvérei. Kellemes.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest