- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Antutu teszt.
-
California1
őstag
válasz
pulguinha #1045 üzenetére
Eddigi tapasztalataim alapján,és véleményem szerint elviekben kibírja,pláne ha 2G-n akarod használni.
De amúgy per pill a mobilis piacon igen ritka az ilyen telo ahol reális esély van a többnapos használatra (ebben a szegmensben) Jah, én melegedést nagyon minimálist tapasztaltam -
Balázs1621
senior tag
válasz
gyuribácsi88 #1038 üzenetére
Nekem engette törölni az iwiw appot, biztos nem engedi neked?
Más. Nálatok az átlátszó sávban nincsenek légbuborékok?
-
pulguinha
aktív tag
A teszthez csatolt képeknél lehet jobbat kihozni a telóból? (A HTC DX-nél se voltak a teszt képek csodásak ha jól emlékszem, de nekem meseszép képeket csinál)
-
pulguinha
aktív tag
válasz
California1 #1032 üzenetére
Ez azért merült fel bennem, mert ha az ember elmegy valamerre, nem biztos hogy este rá tud tölteni és pl. legutóbb nekem nem volt alkalmam a telómat csak 70%ra tölteni. Vonat úton jó lett volna haza felé böngészgetni de jött a sugallat, hogy pihentessem az aksit és mit ad Isten, otthonról 200 km-re kiderült a vonat nem megy tovább. Net izzít, telefon elő, alternatíva keresés, meg telefonálgatás, sms, FB, minden hogy na most hogy jutok haza... meg persze izgulás, hogy kibírja-e az akku... Szóval nekem ezért is ilyen fontos
De alapvető igény, hogy napi 1-2 óra böngészgetéssel, folyamatos 2G net kapcsolattal -e-mail, csevegő sync-, 5-10 perc csevegéssel 1,5 napot bírjon. Ezt hozza?
A melegedés mennyire jelentkezik? A tesztben mondják, hogy rettentően melegszik 30 perces komoly használattal (navit említik). Ez mondjuk böngészéssel is jelentkezik 2G-n, 3G-n?
A TFT kijelzőért valóban ejjnyebejjnye!! De így videon keresztül nagyon tetszik. És 68.000ért tudnám elhozni.
-
pulguinha
aktív tag
Sziasztok,
A villogást ki lehet kapcsolni akár teljesen pl estére? Meg mondjuk ezt a képhez illeszkedő színű világítást? (Nekem elég ha jelez hívásnál, érkező csevegő üzenetnél, emailnél -bár ez a sok led kissé nagyon feltűnő. Este meg persze egyáltalán ne jelezzen.) A teszt videóban azt mondják, hogy valamiért nem igazán. Én meg szintén nem szeretek disco mellett aludni
-
sylas
tag
Tokot keresnék én is hozzá!
Mit ajánlotok? -
Classius
aktív tag
válasz
Ma amikor bentvoltam T-mobile-ban nyomogatni a teszt készüléket, az is ezt csinálta. Kb percenként kiírta hogy leállt az Iwiw.
-
fatal`
titán
válasz
Tiltsd le a rákba az alkalmazások között, han me lehet törölni.
-
darvinya
titán
válasz
Ez az alkalmazás már app telepítgetés előtt is fel bukkant?
Csinálj már egy Screenshot-ot az alkalmazás ikonról.(ki/be kapcsoló gomb és hangerő le egyszerre nyomva 3-5mp-ig)
(#1042) Classius
Ez valami T-s app lehet, amit ráeszkábált.?
-
FatalEror
addikt
Sziasztok!
Vajon ez a tok valójában,hogy is néz ki?Adnak a telefon előlapjára is egy betétet?Illetve vannak tokok,amik alul nyitottak,ergo ott már a keret szabadon van,ilyenkor a keret mennyire képes karcolódni? -
Na hogy így most első blikkre nyomogatom a telcsit, nagyon tetszik!
A zte grand x hez képest 5x gyorsabb, szépek a színei, jó hang, majd vasárnap fotózok is vele párat.
Viszont ami idegesít az az hogy állandóan beugrik az hogy az iwiw alkalmazás leállt, pedig el sem indítottam egyszer sem, törölni meg nem engedi, lehet ezt valahogy blokkolni vagy nem tudom mert ez így eléggé idegölő.
-
hahodherbal
csendes tag
link a műanyag tokhoz: http://www.shopmania.hu/q-sony-xperia-sp-tok
link a szilikonhoz: http://tartozekplaza.hu/legujabb_mobilok_tartozekai_s9500_s4_sony_z_nexus4/sony_xperia_sp_m35h_szilikon_tokok_10_fele_szinbenaz lenne a kérdésem, hogy szerintetek melyik a jobb, praktikusabb? illetve műanyag esetén mi a helyzet a térerővel, befolyásolja v nem? na és még 1, hogy a szilikon általában magasabb a teló képernyőjénél, tehát ha lefordítom, akkor a szilikon eltartja, de ez ugyanígy van a műanyag esetében is?
-
California1
őstag
válasz
gyuribácsi88 #1033 üzenetére
Ugyanilyen van nekem, par oldallal ha visszaolvasol kitettem hol vettem. 1990Ft volt az ára
-
Laci7909_aff
tag
válasz
gyuribácsi88 #1033 üzenetére
Nagyon jól néz ki ez a keménytok !
-
Na megvan a telefon, elsőre nagyon tetszik, gyors, szép, stb.stb.
Tokot fogok hozzá rendelni majd külföldről, linkelem majd hogy pontosan milyet, aztán akinek kell az szól és akkor annyival többet rendelek.
Az biztos hogy kemény tok lesz (tehát nem szilikon, meg ilyen szarok).
[link] ilyesmi.
-
Gabor970
addikt
SZiasztok!
Olyan telefont keresek, aminek hasonlóan jó a hangrögzítése video mellé, mint az xperia X10 mini-nek. Abban a normál beszédmikrofonon kívül, van sztereó mikrofonja is (összesen 3 mikrofon van beépítve) ez az xperia SP is tud ilyent? Esetleg tudtok ajánlani okostelefont, ami ebben a dologban erős?
Köszönöm!
-
Becksman
őstag
gta vice city rendben megy a telefonon? nincs az L-es hiba hogy amikor kocsiba szál lefagy?
-
Classius
aktív tag
válasz
Firebali #1022 üzenetére
Oh
Az szép. Akkor lehetséges, hogy van nekik elrakva, csak még nem kezdték el forgalmazni. Mindenesetre a Facebook oldalon azt a választ kaptam, hogy még júliusban elkezdik a fehér színt forgalmazni.
Jobb is hogy én nem fehérben nyomkodhattam meg a T-nél ma, túl fájdalmas lett volna ott hagynom... -
pulguinha
aktív tag
válasz
California1 #1024 üzenetére
Szia,
Kb 5 perc a telozas
Azért kérdeztem, mert sok telonal írták hogy maxxxxx egy nap ezzel a hasznalattal. -
törölt tag
hunfatal köszi!
Lőttem 2 képet.
Szerintem nagyon jó képeket készít.
-
pulguinha
aktív tag
válasz
California1 #1005 üzenetére
Jogos felvetés.
Az alap használatot írtam.
Napi 2-3 óra böngészes (ebben benne email olvasás, cseveges, max 5perc videó de az inkább 0)
Állandó! Háttér sync, hogy tudjam jött e email vagy csevegon uzi.
Az időjárás marad, de csak manualisan frissítsen.
Fényero: automata. De mondjuk legyen 50%. Irodába az is sok, napfenybe kevés, de atlagoltam. -
Becksman
őstag
Remélem még 22.ig ilyen áron lesz mert akkor telik le az előfizum és ezzel a készülékkel hosszabítom meg..
T-nél az oprendszer 4.1.2? -
California1
őstag
válasz
Blackmirror #1014 üzenetére
:-)))))))
-
smileismarci
tag
válasz
#38464487 #993 üzenetére
igen nekem is ez volt írva a dátumhoz de fent meg ez :
Rendelés állapota:
Futár kiszállításra átvette.
A kiszállító futár a csomagot megkapta, a kiszállítás a mai napon megtörténik.
Kérjük, hogy az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá, ha a csomag tartalmát tételesen ellenőrizte, mert az átvétel után hiányosságra vonatkozó reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
f -
Blackmirror
őstag
válasz
California1 #1012 üzenetére
Jól van,rendben.
Ezt azoknak írtam főleg akik nagyon aggódnának az aksi miatt. -
California1
őstag
válasz
Blackmirror #1007 üzenetére
szia , azt irtam hogy ki van kapcsolva, és nem is érdekel maga ez a stamina mód, pontosan tudom mire való :-) de én kommunikációra vettem a telot minden formában,tehát ne kapcsolgassa ki se a mobilnetet se a semmit.
Ha igencsak merülne ,ott a szivaros töltő,vagy a 220v :-) -
törölt tag
Na megjött a telo nagyon ott van!
Az a furcsa ami fülest adnak gyárilag azzal hangosabb mint egy Sony MH-EX300AP sztereo headsetel.
-
SkiDev
őstag
Engem csak az nyugtatna már meg csak , ha biztosra lehetne tudni , meddig van ilyen áron...
Én is most tervezem a készüléket venni , de az árának van egy kis híja még és annyira bosszant , hogy sem egy akcióban megjelölve, hogy mi történt sem semmiben....
Ez az a készülék amit eddig kerestem , de az totálisan megnyugtatna , ha valaki azt mondaná , hogy még ebben a hónapban biztosan ilyen áron lesz elérhető.
-
Classius
aktív tag
Ma sikerült megtapogatnom és élőben is szemügyre venni... Hihetetlen mennyire a kezemre áll, nagyon jó hogy úgymond van egy kis súlya, és nagyon szép telefon. A Sony-nál értenek a külcsin megtervezéséhez, az egyszer biztos!
Nekem minden téren best buy lesz, csak legyen már kapható fehér színben T-nél -
Blackmirror
őstag
Bocsánat,hogy belevau de a Stamina mód pont az akku kímélésére is van,hosszabb üzemidőt érhetsz el.Ez egy akku kímélő üzemmód.
Láttam hogy valaki épp az akkuról írt és említette,hogy ki van kapcsolva a stamina mert nem tudja mi az. -
szilarddd
csendes tag
válasz
California1 #994 üzenetére
én is 07.03 kor vásároltam. nekem ma jött ugyan az a levél. neked megjött már mert nekem még nem.
-
pulguinha
aktív tag
válasz
Blackmirror #1001 üzenetére
Elég szimpi, es nem zavartal össze
még nem tudom hogy döntök, fentebb láthatod bizonytalanságok okát
De otodszorre cserélni a DXet, már hülyének érzem magam. -
pulguinha
aktív tag
válasz
California1 #999 üzenetére
Szia, köszi
Olvastam hogy brutal jó, csak erdekelne hogy az általam irt hasznalattal mire szamitsak?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest