- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Black Phone #24325 üzenetére
Ejnye....Pár száz forinton ne spórolj!
-
razorka777
veterán
válasz
Black Phone #24325 üzenetére
A múltkor a médiában hiányzott a P-ről és az S-ről az alsó kupak.
Nem szép dolog,de hát........ -
válasz
Black Phone #23758 üzenetére
Annyival egészíteném ki, hogy nálunk valóban a 3G egy vicc és általánosságban elmondható, hogy a telefon jobban merül, a default "preferred 3G"-s beállítás mellett. Tehát ez általában Mo-n a telefon gyakori merülését, elérhetetlenségét és vonalszakadást okozhat. Ez van.
Másrészt -meghökkentésként- a 3G nem is beszélgetésre való, a gyártói spec-ek szerint a telefonoknál az only GSM, azaz 2G használata esetén a Talk time +50-60% is lehet a 3G-nek. Cserébe a Stand by a tisztán 3G-n egy kicsivel jobb. De mégis az egyik legrosszabb beállítása az akksi szempontjából az, ha váltogat a telefon a 2 hálózat között. A legjobb az only GSM, ami a widget frissítésre több, mint elegendő, majd egy olyan kapcsolóval amivel a 3G ki-be lehet kapcsolni egy katt-al lehet Net-ezni rajta... szükség esetén.
Ez elég szomorú, mert az okostelóknak, pont ez lenne a lényege: telefonálni és 3G-t használni. De különösen a magyar hálózat színvonala még nem nőtt fel hozzá és aki ellenpéldázódik, az ne csak nagyfalu-ra és a megyeszékhelyekre gondoljon.
Én only GSM módban használom, nekem elég az ott nyújtott EDGE, és Opera Mini-vel netezek rajta. De mint mondtam nem én vagyok a tipikus droid és okosteló célközönség. De ma már csak így gyártanak szép fémtelót, évente 1-2 típust.
Amikor korábban user error-t írtam a telefon védelmében, akkor az ilyen kevésbé ismert dolgok is benne vannak. Azaz sok oka - főleg user oka- van annak, ha egy teló merül és nem úgy viselkedik, mint kellene... és igen a P-re egy kicsivel jobban oda kell figyelni, de egyébként az akksi idejével meg vagyok elégedve. -
lacy027
tag
válasz
Black Phone #23758 üzenetére
Ilyenkor a GSM hálózatok helyett az elsődleges hálózat a 3G/HSPA lesz. Ahol ez gyenge, ott csinálja ezt a telefon amellett, hogy jobban merül. Folyamatosan váltogat a gyenge 3G és az erős GSM hálózatok között.
Itthon a rossz a 3G miatt csak GSM módban használom a telefont, preferált WCDMA módban alig van térerő, gyorsabban merül és szép piros csíkot rajzol az akkumlátorstatisztikában a mobilhálózat jeléhez. -
válasz
Black Phone #23684 üzenetére
Benéztem az avatarodat.
Bocsánat: -inferno- #
nintendojet -
neorow1
aktív tag
válasz
Black Phone #23501 üzenetére
Így kezdődött, talán én voltam az első a topikban akinek előjött
Na most végig olyan fehér, mint amilyen az eleje.
-
neorow1
aktív tag
válasz
Black Phone #23499 üzenetére
Sajnos a telefon az egyetlen értékelhető képalkotó eszközöm, de megpróbálok majd keríteni valamit. Annyit lehet észrevenni, hogy az első és az utolsó vezetéknél látszik a szintkülönbség, de végül is így még "dizájnos" is, ilyen 3D hatás van benne
szerk: @Mr. C: inkább megvárom a gariidő végét, eBay-en kicsivel több mint 5e forintért láttam komplett gyári fekete házat, érintősávval, majd magamnak kicserélem, engem nem zavart eddig se, főleg így, hogy már nem is látszik a buborék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest