Hirdetés
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejt
aktív tag
válasz
aszti75 #7300 üzenetére
Köszönöm a választ.. Ez jó hír.. Nekem mostanában azt csinálja, hogy ha megy a spotify, a messenger és ha elkezdek a böngészőben netezni akkor vagy a spotify-t, vagy a messengert leállítja folyton... Nem mellesleg hogy az általam jelenleg használt Solo launcher állandóan újra betöltődik .. és igen, engem is nagyon irritál ez már...
Esetleg akkor valaki másik kedves fórumozó, aki már lollit használ megtudná mondani hogy mennyire működik az hogy egy NEM GYÁRI, hanem álltala feltelepített program (pl. quickpic) tudja-e módosítani a memória kártya tartalmát? Tulajdonképpen annyi lenne hogy felrak egy quick pic-et és megpróbál egy SD kártyán lévő képet elforgatni vele
Köszönöm előre is azt aki megteszi nekem ezt
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen (140)
- iPhone 15 Plus / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (141)
- iPhone 13 / 128GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (138)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest