- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsm88
senior tag
Nem, csak kapott a hibás Ray-je helyett, egy ütött kopott gariból visszajött alaplapcserés L-t, aminek kitudja mi baja volt az alaplapcserén kívül. Valószínű az ő Ray-ét, meg más kapta meg, mint cserekészüléket.
Amíg vannak ilyen madarak, addig egy szervíz meg tud sok minden szart játszani.Persze mindjárt megsértődik, hogy nem madár, de ha nekem próbáltak volna ilyen használt kibelezett átépített valamit adni csereként, lehet aznap a szervízes belűlről érezte volna az L ívességét.
-
stul87
tag
Na akármi kér helyengedélyt,nem tudom újra indíttatni a telót...most próbáltam zenelejátszás közben változtatni az értesítő hangot,a csengőhangot,de semmi...nem is értem,amikor ilyen érdekesebbnél érdekesebb hibákat olvas az ember, miközben a telónak az ég világon semmi baja nincsen nálam...ahol van,ott nem lehet véletlen felhasználó baj?
-
dzoli87
aktív tag
Hát igen, a Sony az ilyen hibákkal nem lopja be magát az emberek szívébe, most mindjárt megkapom, hogy itt már többen leírták az ilyen-olyan problémák megoldásához a dolgokat. Igaz, de némelyikhez root kell, vagy másik ROM, kérdem én miért nem lehet normális gyári ROM-okat csinálni, miért nem root-olva érkeznek eleve a telók, ha úgy is kell ehhez-ahhoz, vagy másik, ami még a kedvencem, "ha valami nem működik alapból, akkor van hozzá egy másik app!!!", ez milyen hozzáállás már, így kinek érdeke bármit is rendesen megcsinálni!!!
(Ezt ki kellett írnom magamból, mert kicsit felháborítónak találom a dolgokat, egyébként a német 1.14-es egész jól működik, még nem tapasztaltam érdekes anomáliakat, de gyorsan le is kopogom "kopp-kopp"). -
Tidzsimon
őstag
-
mcsm88
senior tag
-
-
zolnagy
őstag
BUÉK!
Én is feltettem, szintén OK.Bár a GMD Auto Hide app szintén nem indul el automatikusan, ha Xposed is fel van telepítve, ill. ha manuálisan elindítom, akkor a hátteret átállítja alapra. Nem akkora probléma, csak minden indítsnál újra be kell állítanom. Ez eddig is így volt, de ez nem a rom hibája.
-
daara
aktív tag
DrDobos,Planz:
az oldalon ez szerepelt a hozzászolásokban:
A Z1 frissítés PTCRB-re felkerült December 9-én.
A Z1 frissítés megjelent December 16-án.
A Z frissítés felkerült PTCRB-re December 16-án.
A Z frissítés megjelent 23-án azaz holnap.
Az SP frissítés felkerült PTCRB-re 23-án.
Az SP frissítés megjelenik 30-án.
Ezek mind hétfői napok.az oldalon találtam pár napja és nézegettem a hozzászólásokat és +- egy nap így is történt, de kitudja
-
-
oszkarfincs
aktív tag
Annyit még nem olvastam a topikból, hogy tudjam, ironizálsz-e most. Nem frissítettem még a telefont, szervizből kaptam vissza 4.2.2.-vel és rögtön soft resettel kezdtem. Amiből csak lehet, igyekszem a gyári (sony) appokat használni, hogy elkerüljem az inkompatibilitást.
Nálam még nem indult újra a teló, pedig már volt hogy kérte a chrome a tartózkodási helyemet.
-
-HajTömeg-
őstag
Ray-el detto állandoan a frissítéseket vártuk.
Fele fórum azért vette, mert jött rá az ICs.
Kijött nem működött ez meg az, na majd a frissítések...
Kijött rá vagy 3, mind szar volt, végül nekem a Sony szerviz adott egy hivatalos papírt, hogy tegyem vissza a Gb-t , mert a saját hivatalos frissítésük nem fut jól a telefonon! Mindezt úgy,hogy a fele topic azért vette, mert lesz rá Ics
Bughalmazok ezek a telefonok. -
-HajTömeg-
őstag
"jo nagy baromsag volt igy ezt kiadni a sony-nak. mintha valami beta allapotu 4.2-t kapnank"
A sony ennyit tud.
Az összes telefonjával ezt csinálja.
Viszont megnyugtatlak,sosem fogják javítani, jön majd egy következő "beta"
Engem az a hiba aggaszt,hogy olykor kikapcsolásnál azt jelzi,hogy lemerült a telefon és nem hajlandó újra bekapcsolni,pedig 70%-on áll az aksi.
Ilyenkor töltőre kell dugni és megoldódik,de ugye nincs mindig töltő az embernél. -
P@ly
tag
"a masik, meg aki kimegy becsbe es telefonnal fotozik, nekem arrol is megvan a velemenyem. foleg, hogy ha utolag kiabal, hogy szar a fotok minosege"
"Ezeket a képeket azért csináltam, hogy ezt tudja most per pill a telefon. Ide készítettem nektek a fórumra!"
De ha ez ekkora gond, akkor ez volt az első s egyben az utolsó...
-
-HajTömeg-
őstag
Najóvan hagyjuk,mert mindjárt olyat írok,hogy kitiltanak
Kb háromszor írtam le az elmúlt 1napban,hogy miért nem állja meg a helyét,amit írsz,ha érdekel olvasd vissza.
Szép lassan...#6181) P@ly Erről beszélek,ettől a hozzáállástól megyek a falnak.
Mikor direkt leírtad,hogy téged még csak nem is zavar,meg hogy a korábbiakhoz képest javult. -
P@ly
tag
Vannak a mostani ROM-ban hibák, amivel azért együtt lehet élni. De ha a mostanid jól működik akkor, igen szerintem megéri várni. Idén lehetséges-e? Gyakorlatilag 2 hét és Karácsony. Az én személyes véleményem, hogy idén, ebből nem lesz új ROM. Aztán kitudja!
@(5982) Brutus72:
Úgy emlékszem másnak is volt blue tooth-os gondja itt a fórumban és neki is fennáll még a gond (keressél vissza és esetleg kérdezzél rá). Szerintem az új ROM talán kijavítja a hibádat. Sajna én nem használom kocsiban a telót úgyhogy ezt a jelenséget nem tudom reprodukálni. Viszont, azt nem tudom, hogy a SONY-nak hol lehetne hibákat leadni, mert egy próbát megérhetne. De ez csak egy tipp.@:mate3553:
Volt erről téma itt a fórumban, hogy 4.4 biztos nem lesz rá hivatalosan, 4.3 talán.
Az én véleményem , hogy a 4.4-et az xda-sok tuti megcsinálják rá, de a dolgok jelenlegi állása szerint csak a független telókon lesz, mivel csak azokon lehet bootlader-t nyitni. De titkon bízunk benne (2nd Init, vagy Isteni csodával CWM/TWRP), hogy lesz megoldás a szolgáltatós telefonokra is. Ha sikerülne a szolgáltatós telókon a bootloadert kinyitni akkor biztos, hogy kapunk Kik-Katet. De én már annak is örülnék ha a hibákat: SD kártya, most ugye a blue tooth kijavítanák.Amúgy frissült az összefoglaló!
-
mcsm88
senior tag
REGION BRANDING CUST. NO. SI NUMBER
Central Europe 1 Generic CE1 1272-2161 1271-7630
Central Europe 1 Generic CE1 1272-2161 1271-7631
Central Europe 1 Generic CE1 1272-2161 1271-9028
Central Europe 3 Generic CE3 1272-2166 1271-7476
Central Europe 4 Generic CE4 1272-2164 1271-7477
Central Europe 4 Generic CE4 1272-2164 1271-7478
Central Europe 4 Generic CE4 1272-2164 1271-7481
Central Europe 5 Generic CE5 1273-8155 1274-0691
Central Europe 5 Generic CE5 1273-8155 1274-0690Hungary Telenor HU 1271-8656 1271-7463
Hungary T-Mobile HU 1272-4011 1272-3610
Hungary T-Mobile HU 1272-4011 1272-3609 -
-
P@ly
tag
Na annyi még, hogy lehet érdemes lenne lementeni a gyári szoftvert. Fórumon rákeresve darvinya kollégára ő szépen leírta az eljárást. És akkor vissza tudsz állni, ha mégsem jön be a mostani.
Szerk.:
Mert arany szívem van, tessék a link: FW készítésAmúgy írom az összefoglaló frissítését és ezeket is bele fogom tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Milyen videókártyát?
- Revolut
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kérdés, hogy mit tudnak gyenge látási viszonyok mellett a Tesla robottaxik
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Softmodolt PlayStation 3 Slim
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest