- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzoli87
aktív tag
válasz
jabbagoa #13825 üzenetére
Nekem ezt akkor csinálta, amikor anno töltőn volt, töltő csere kellett nekem.
Videó a problémáról:[saját videó] -
dzoli87
aktív tag
válasz
Permet Elek #12952 üzenetére
nincs mit.
-
dzoli87
aktív tag
válasz
Permet Elek #12950 üzenetére
tessék, csak azt töltsd le, mert a többi Telenoros:[Xperi L fw]
-
dzoli87
aktív tag
válasz
Permet Elek #12946 üzenetére
felteszed a flashtool-t és felteszi a 64biteset is, én is Win7 x64-en cserélgettem ROM-okat.
[kép] -
dzoli87
aktív tag
válasz
Permet Elek #12944 üzenetére
Páromén a 15.0.A.2.17 (4.1) van rajta, talán az eddigi legjobb, ezt tudom ajánlani, 4.2-ből meg a 26-os végűt.
-
dzoli87
aktív tag
válasz
Permet Elek #12942 üzenetére
Szia, flashtool-al tudod visszarakni csak.
-
dzoli87
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Nincs valakinek 4.1-es ROM telenoros vagy globál, csak Indonézt találtam.
Köszönöm! -
dzoli87
aktív tag
Üdv, a páromnak van egy ilyen telefonja, be lehet állítani valahol sms-nél a csökkentett karakterkészletet?!
Keresgéltem a menüben, de nem akadtam rá sehol.
Köszönöm. -
dzoli87
aktív tag
válasz
#38464487 #11561 üzenetére
értem én, csak hát köszönöm nem kell, és azért nem egy 30k telefonról beszélgetünk szóval ennyi erővel vehetek egy ilyen sz@r Samsungot is, szóval röhej a banda. Ceruzát kéne ezeknek gyártaniuk és nem telefont, csak ahhoz meg kitalálnák, hogy valami spéci hegyező kéne, amit csak kis umpa lumpák tudnak gyártani valahol a föld alatt!
(Nálam elvágták magukat így a 3. telefon után és a 3. az L volt!) -
dzoli87
aktív tag
válasz
Totka1986 #11552 üzenetére
Hát ez tényleg igaz lenne, amit a Sony írt, akkor be kellene nekik linkelni a következőt:[nagyon alsó kategóriás Samsung KitKat-el]
Erősen kétlem, hogy gyengébb lenne az L-nél!
(Szerintem a Sony-nak is le kellene húzni a rolót!) -
dzoli87
aktív tag
Hát engem már ugyan nem érint a történet, de a ptcrb oldalán még csak a .14-es van fent.
-
dzoli87
aktív tag
Én úgy csináltam, ha kellett a gyorsabb net (amikor még enyém volt a telefon), akkor átállítottam manuálisan, vagy hagyod úgy ahogy volt és néha nem lesz térerőd, ezt neked kell eldöntened, hogy neked mi a fontosabb. Az email-ek szinkronizálásához elég a 2G is egyébként.
-
dzoli87
aktív tag
válasz
dokee78 #11164 üzenetére
1. Nem vagyok telhetetlen, nekem 8, hogy 4.2 4.3 4.4 -et látok a menüben, fatális hibák ne legyenek benne és ne nekem keljen már hegeszteni a szoftvert a telefonomon, amit én kifizettem.
2. Akkor ne nyilatkozzanak hülyeséget, mondja meg, hogy azért nem frissíti a régebbit, hogy menjen az újabb is, nem kell hülyének nézni a népet, amikor belőlünk élnek. -
dzoli87
aktív tag
válasz
GEPESZ66 #11161 üzenetére
Anyagi okokra hivatkozva nem kapunk 4.4-et, de ha kihagyták volna a 4.3-at és helyette egyből 4.4-et kapnánk, akkor ugyan ott lennének, szóval szerintem ez egy nagy hanta. Másrészről ha a nyomi telefonjaikhoz normális szoftvert tudnának csinálni, akkor kevesebb pénz menne el az ilyen-olyan bog-ok javítgatására, amit igazából nem is igen tudnak/akarnak kijavítani (szenzor bug), tőlem a wc-n is lehúzhatják magukat. A telefonok csinik dizájnosak a szoftver hozzá meg 0.
-
dzoli87
aktív tag
Ha valakit érdekelne esetleg, az enyém eladó 38k december 21.-én vettem, fekete, Telenor-os, 2év gari és 1év a tartozékokra. A hirdetések között is megtalálható.
-
dzoli87
aktív tag
Az L nem fog KitKat-et kapni és az összes 2013-as model sem (azoknak szól, akik abban reménykednek), a 4.3 lesz a végállomás, azt még pontosan nem tudni, hogy mikor jön.
[info] -
dzoli87
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Úgy néz ki, hogy megválok az én kicsi L-emtől, december végén vásároltam végig fólia volt a kijelzőn és tokban volt tartva hibátlan állapotban van (szolgáltató függő, Telenor), szerintetek mennyit kérhetnék érte, mert nem szeretnék hülyeséget írni?!
Előre is köszönöm! -
dzoli87
aktív tag
Lehet azt hitték, hogy kijavították a szenzor bug-ot a 16-osban, de a visszajelzések alapján mégsem, így kiadták a 17-est, de itt sem sikerült, ezért feladták a dolgot!
Az okostelefon okosabb volt náluk és győzött! -
dzoli87
aktív tag
válasz
Padawan000 #11017 üzenetére
Nem tudom, az tény, hogy nekem is új töltöm van, de nem gondolnám.
-
dzoli87
aktív tag
Üdv!
Nekem 1 hét használat után még nem jött elő a kis piros gonosz szenzor hiba a 16-os ROM-ban (kopp-kopp). -
dzoli87
aktív tag
Hát urak, az SP nem kap Kit-Kat csokit, szerintem mi sem fogunk, de még 4.3-sem (az SP is két fő verziót kapott és sajnos mi is).
Szerintem a 17-es az utolsó, amit kapunk (megérzés), remélem abban nem lesz már hiba . -
dzoli87
aktív tag
válasz
dokee78 #10892 üzenetére
Igen külföldi oldalakon is írják, most olvastam, ez egy kis bug, de már megszokható szerintem, biztosan ezt javítja a .17-es, mekkora lenne?!
Úgy néz ki, hogy valami kis hibának mindig kell benne lennie, szerintem követelmény és szándékosan adják ki a feladatot, hogy valamit tessék elrontani!
Ez legyen a legnagyobb bajunk, hogy nem lehet eltüntetni a bal sarokból a szolgáltatót! -
dzoli87
aktív tag
Amik eddig feltüntek a .16-osban:
-kicsit mintha lassabban merülne
-bal felső sarokban kiírja a szolgáltató nevét (kikapcsolható funkció)
-kicsit javult a kijelző érintés érzékelése (szerintem)
-proximity bug itt is néha előjön egyesek szerint (én egyenlőre nem tudom alátámasztani) -
dzoli87
aktív tag
válasz
nincskedvem #10882 üzenetére
Ne viccelj, annyira röhejes frissítéseket kaptunk eddig, hogy szerintem ettől már csak feljebb van...
-
dzoli87
aktív tag
Szép reggelt, már van egy 17-es is (15.3.A.1.17)!
-
dzoli87
aktív tag
válasz
GEPESZ66 #10857 üzenetére
Én 3 órája tettem fel a 16-osat, talán még jobb lett az akku idő, 3 hívásom volt, nekem nem jött elő még, de a 14-esnél is csak headset-tel jött elő (nálam). Pár nap használat után fog csak kiderülni szerintem, addig nem bántom. Root megvolt a számomra felesleges dolgokat töröltem, szépen megy egyenlőre.
-
dzoli87
aktív tag
Ma megjelent a PTCRB oldalán a 16-os fw.
-
dzoli87
aktív tag
Az új 16-os végű fw-ben is működik a sensor bug manuális javítása, valaki próbálta?!
-
dzoli87
aktív tag
Anyám, akkor nekem anno csak ezt át kellett volna írnom és jó is lett volna?!
(Tegnap visszaraktam a 26-osat és csak most olvasgattam kicsit vissza, ha hamarabb megtettem volna...
A 26-ossal nálam mintha jobban merülne, mint a 14-essel. Huhh, akkor most rakhatom vissza a 14-est, majd újból root, majd javítás, vagy már egyből a 16-osat és abban megcsinálni a javítást, mert állítólag ebben is benne maradt. Nem értem, ha mi egy régebbi fw-ből át tudjuk pakolni az újabb fw-be, akkor a mélyen tisztelt Sony-nak ez miért is nem akar sikerülni)?!
Köszi azért, hogy megosztottad velünk, még nem tudom, hogy mit csináljak! -
dzoli87
aktív tag
Nah tessék a Sony megint javított, kezd röhejes lenni a cucc (Xperia L)
Teszem vissza a 26-osat, itt sírtam nektek, amikor az SD kártyára nem lehetett átrakni cuccot, nesze nekem jött a senzor bug!
Hajrá Sony csak így tovább, egyébként nem lehetséges, hogy valami feature akar lenni?! -
dzoli87
aktív tag
Most nézelődtem a Telenor oldalán decemberben ez a teló smarttarifa extra 1-el 25.000,- ért vettem úgy, hogy az előtte lévő telefonomat eladtam 10.000,- ért és így 15.000,- re jött ki. Ha most akarnám megvenni, akkor ugyanezen tarifával 44.000,- . Ennyit biztosan nem adtam volna érte, ha még is, akkor már visszavittem volna és közöltem volna, hogy azonnal cseréljék ki egy 625-re.
Nevetséges! -
dzoli87
aktív tag
válasz
GEPESZ66 #10724 üzenetére
Hát amilyen hibákkal jöttek itt a frissítések én inkább az előbbire tudnék gondolni, vagyis: "Olyan nagy módosítást igényelt volna, hogy a fejlesztőknek nem sikerült megoldani?!"
(Osztom Tidzsimon #10725-ös válaszát, valamit javítani fognak, de kapunk majd helyettük másikat!) -
dzoli87
aktív tag
válasz
ataman #10700 üzenetére
Az egyenlőség jel pontosan melyik számot is takarja a 16-os számrendszerben?
(Nem találkoztam egyik Androidos telefonomnál sem ilyennel még, és a Sony úgy gondolta volna, hogy a user elkezdi majd átváltani vagy nem értem ezt pontosan, még a Sola is ki tudta írni, hogy 300 órája be van kapcsolva). -
dzoli87
aktív tag
válasz
Bogyi007 #10689 üzenetére
Hát nekem eddig három Sony telefonom volt és a Live With Walkman volt a legjobb, sajnálom, hogy el kellett adnom. Utána volt a Sola, az már egy hatalmas csalódás volt, de adtam nekik még egy esélyt az L személyében, a többi már a fórumot olvasva is kiderül, nem igen vagyok elégedett, sajnos.
-
dzoli87
aktív tag
válasz
#38464487 #10683 üzenetére
Hát ez az, nem egészen jó az üzletpolitika, én aki már megvettem ezt a .... engem letojnak, ami nem teljesen igaz, mert adtak ki frissítéseket csak bár ne tették volna, mert nem hogy alig javítottak, hanem még rontottak a helyzeten! Szóval bye bye Sony, egy hónap elteltével eladtam volna már, csak azért van még meg, mert a párom azt mondta, hogy neki jó lesz és én meg a nyáron veszek valami mást.
(Kicsit drága tanulópénz volt azért). -
dzoli87
aktív tag
Nah az M tényleg megkapja a 4.3-at:[Xperia M 4.3] kíváncsi leszek mi mit kapunk a lóf@szon kívül.
-
dzoli87
aktív tag
Üdv hölgyek/urak!
Buta kérdés: factory reset után megmarad a root vagy nem?! -
dzoli87
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #10493 üzenetére
Feltünt volna hidd el, mert miután napvilágot látott ez a probléma minden egyes hívás után megnéztem, hogy világít-e a kis piros vacak + jobban merül tőle a telefon állítólag, ezt én nem tudom.
-
dzoli87
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #10489 üzenetére
Nálam meg headset nélkül soha nem jött elő, erre okosat nem tudok mondani.
Ugyan azzal lehet root-olni a .26-osat mint a .14-eset?! -
dzoli87
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #10487 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy nálam headset használat közben jön elő, nélküle pedig nem és nézegettem így pár napig. Headset-nél sem minden hívásnál csak egyszer-egyszer.
-
dzoli87
aktív tag
Egy gyors kérdés, szerintetek a 15.0.A.1.36 (4.1.2) vagy a 15.3.A.0.26 (4.2.2) érdemesebb visszarakni, mert én már 4.2.2-vel kaptam és nem tudom összehasonlítani, hogy 4.1.2-vel milyen volt.
-
dzoli87
aktív tag
Üdv, mióta root-oltam a kis vackot és eltávolítottam pár gyári appot, amit nem használok, köztük a Chrome-ot csak akkor jelez ébresztést az akkumlátornál ha tényleg piszkálom. Elég érdekes, hogy a Google nem tudja saját böngészőjét rendesen megcsinálni ( a Chrome csak később lett eltávolítva és addig mindig jelentkezett a dolog).
-
dzoli87
aktív tag
Új problémát találtam, nem is kicsit: eltűnt a hálózatmód válsztás menüpont (2G->3G)
Beállítások->Továbbiak->Mobilhálózatok és nincs ott!!!
[kép] -
-
dzoli87
aktív tag
Üdv, nem bírtam tovább a dolgot, root-oltam ezt az izét, valaki tudna egy linket dobni a sensor bug javításához mit kell letölteni és mit kell vele tenni.
(pár számomra nem fontos gyári appot már eltávolítottam, gyorsabb lett azért). -
dzoli87
aktív tag
válasz
GEPESZ66 #10278 üzenetére
Én szerintem még amikor felveszed a hívást akkor valamiért bekapcsolja, de a hívás után nem kapcsolja ki. Én ezt vettem észre, mert miután a headset gombjával leraktam, láttam, hogy úgy is maradt nem kellett a bekapcsoló gombot megnyomnom, hogy világítson, mert már világított eddig is.
-
dzoli87
aktív tag
válasz
dzoli87 #10272 üzenetére
Ma reggel elindulás előtt felraktam a Deadbeef nevezetű lejátszót (Linuxon nagyon megszerettem) és 1 óra zenehallgatás alatt nem volt semmi probléma, remélem beválik majd. Nekem egyetlen dolog fontos igazából a lejátszóval szemben, az ,hogy támogassa a Replay Gain funkciót, hogy a zenék közel azonos hangerőn szóljanak és ne keljen állandóan a hangerővel játszani. Ezt tudja a free verziója is, egyenlőre nincs gond.
(Tegnap egy headset-es hívásnál 1,5 hónap után nálam is előjött a sensor bug, még egy hívásom volt utána, de akkor meg jó volt, javítás tudom, hogy létezik rá). -
dzoli87
aktív tag
Ha már a zenelejátszónál tartunk, a gyárival nekem sem volt gond, viszont a Poweramp-nál elkezd egyszer-egyszer szaggatni kicsit, marhára idegesítő, ha nem törlöm le,akkor a gyárival is elkezd szaggatni. Neutron Music Player-nél meg tegnap egyszer csak megállt a lejátszás, elővettem eszt a sz@r a zsebemből és vibrált a kijelző, bekapcsoló gombot röviden megnyomtam, akkor elsötétült, majd megint megnyomtam és már jó volt, egyszerűen csodás.
-
dzoli87
aktív tag
válasz
#22718208 #10178 üzenetére
Értem, hogy a töltő hibája, most visszaviszem adnak egy másikat és ha az is sz@r, akkor ez van, vagy vehetek egy Nokia-sat a Sony telefonhoz. Páromnak van egyel régebbi még Sony Ericsson töltője, már azzal is kevésbé csinálja, de vicces mindenesetre, csak valahogy mégsem tudok nevetni rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest