- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Normandr
újonc
válasz
Whynot? #6819 üzenetére
Oké, köszönöm a gyors válaszokat.
Még azt szeretném kérdezni, hogy ugye használtan vettem, és van egy kis pókháló a touchscreen sarkában. Nem érinti a kijelzőt, tökéletesen működik, 2 hajszálcsík fut a képernyőre lefelé a jobb felső sarokba, de alig zavaró. Ámde cserélni szeretném, azon gondolkoztam hogy e-Bayről rendelnék kb. 15 ezer környékén. Szerintetek az tökéletesen működik, hogy ugyan ilyen szépen mutat mindent? vélemények?
-
ZolkoW
őstag
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Whynot? #6627 üzenetére
Igen, mivel idegesít végig olvastam az összes erről, ilyen esetről szóló xda topikot. Mást nem tehetek, várok türelemmel. Amíg le nem merül az aksi teljesen úgy sem veszi fel a töltést, hiába van bedugva. Várni kell, nincs más. Ha egy pár nap múlva sem ad életjelet magáról kénytelen leszek gariban leadni..
KIváncsi vagyok mit fognak hozzá szólni.Illetve nem gyári rom van rajta, de zárt a loader, bele kötnek-e majd, vagy sem. -
nike90
csendes tag
válasz
Whynot? #6312 üzenetére
Kösz a bíztatást.
Jó másfél napig volt folyamatosan a töltőn a teló, de még mindig csak villogott a piros led, úgyhogy a következőt csináltuk: (ha valaki úgy jár mint én ez is lehet egy opció)
Lekaptuk a teló hátlapját és az alatta lévő műanyag burkolatot, így hozzáfértünk az akku csatlakozóhoz, amit levettünk, majd vissza. Közben pedig a teló alján van lehetőség resetelésre is, ez szintén megvolt.
Aztán teló összeszerel, töltő vissza - ezután már a piros led folyamatosan világított és kb 10 perc múlva megjött a sony logó és elkezdte felvenni a töltést, feltöltött és kapta a rendszert - működik
(ja az egész szerelési procedúra kb negyed órát vett igénybe) -
TomPack
őstag
válasz
Whynot? #5070 üzenetére
Nem is lenne baj, ha nem adnak ki frissítést, mert nem a frissítést fizetted ki a kasszánál, amikor vásároltál. Hanem szerintem az a gond, hogy legfrisebb sw egy bughalmaz, és nem hajlandó javítani aSony. Így jártam a Ray-emmel, így jártam az Ion-al is. A Z- t ezért nem vettem meg. A Ray laggol, noti led nem megy, GB-vel tökéletesen üzemel. Ha az ICS nem tökéletes, akkor miért frissíti le a pc suite? Az Ion-on nem működik a naptár widget. Ekkora bakit hogy engedhet meg magának a Sony?
-
1stVikman
senior tag
válasz
Whynot? #4817 üzenetére
Köszi a tapasztalatot.
Nekem fabiába lenne, és pont a vékony, flexibilis tartók felé kacsingattam, mert szépen néznek, ki, de akkor inkább valami masszívabb karos lesz a befutó.
Ha ehhez adnak műszerfalra és szellőzőbe is rögzíthető adaptert, akkor meg is rendelem, ha meg nem , akkor marad a korábban linkelt SAL, mert ahhoz viszont tuti adnak.
Köszi még 1x.Ha valakinek van még tapasztalata, nyugodtan írjon. :-P
-
5381
aktív tag
válasz
Whynot? #4712 üzenetére
Szerintem minden gyártónál problémás az android rendszer frissítése. Eddig nem foglalkoztak különösebben a kiadott modellekkel utólag, Megjelentek a termékekkel, majd pörögtek a következő termékek kiadására. Most már évről évre egyre nagyobbat kell mutatniuk, ráadásul a számukra már kevésbé lényeges, korábbi modelleket is pátyolgatni illik. Gondolom kedv sem nagyon van, meg kevesen is foglalkozhatnak ezzel a gyártóknál. A vásárlók türelmetlensége viszont abszolút jogos, hiszen időpontokat jelöltek meg.
-
Crafter32
őstag
válasz
Whynot? #4490 üzenetére
Köszönöm. Tegnap éjfélig nyomkodtam. Semmit nem tudok, hogyan működik.
- Hol találok android leírást?
- Nokiában volt hívócsoportok. Itt be lehet állítani, h csak 3-4 embernek csörögjön ki a többinek néma maradjon?
- Hívószám nélküli hívásoknál pedig egyáltalán ne csörögjön ki?
-
1stVikman
senior tag
válasz
Whynot? #2920 üzenetére
Örülök, hogy megoldódott, mondtam, hogy ne aggódj! ;-)
@cassius.clay (#2929)
Nehezen, de megtaláltam az alkalmazást, ugye erre gondoltál: [link]@dani993
Neked nem értem miért jó, hogy néha előkerülsz, és oltod a telefont...
Nekem is több telefonom volt, mégsem írogatom, hogy pl. a régebbi nokiáknak egy idő után elszaródik az akksija (mostaniakat nem ismerem), és teli állapotból egy telefonhívás után lemerül. Vagy pl, hogy a SE K700i-nek szar a joystick-ja, vagy a k800i-nek tönkre megy a kamera gombja, stb. Nem értelek... -
-
zsaranyi
csendes tag
válasz
Whynot? #2911 üzenetére
Először nyomd be a hangerő fel gombot tartsd és közben a powert is.
3-10 mp után rezegnie kell 3-at Soft reset.
Hangerő gomb le nyomva tart + power 3-10 mp Hard reset. Full gyalu töröl mindent a külső sd kivételével.
Vagy akku ki.
Kb 3-5 perc alatt ki lehet venni. Alsó fedél ugyanúgy jön le mint a felső csak az alatta lévő matricát kell úgy levenned, hogy sérülés nélkül vissza tudd tenni...
Egy csati van ami szembeötlik középtájon azt lepattintod egy műanyaggal. Nem csavarhúzóval!
Vársz néhány mp-t és visszapattintod és már mehet is tovább.
Jártam már így. A frász kerülgetett! -
1stVikman
senior tag
válasz
Whynot? #2904 üzenetére
Akkor tedd töltőre. és hagyd ott pár órán át.
Egyik kolléga már volt hasonló cipőben: [link]
Ő ugyanezeket a tüneteket produkálta, neki is fel volt töltve a telefon, és mégis valami nem volt jó.
Szóval tedd töltőre, és várj.
A resetelős+ leállítós billentyűkombináció működik kikapcsolt állapotban is. Ugyanúgy nyomva kell tartani egyszerre a bekapcsoló+ hangerő FEL gombokat. Ha nem reagál rá, akkor töltsd, és türelmesen várj, magához fog térni. -
drinker
tag
válasz
Whynot? #2293 üzenetére
Én a Mobilbirodalom-tól vettem a telefont. Gyári bontatlan Sony által lezárt csomagolásban érkezett a teló, LT28h egyébként. Garancia 2 év, ellenben bolti (hát ez van)! Teljesen rendben ment az ügyintézés gyorsak voltak, fel is hívtak a rendelést követően! A posta 2500HUF volt viszont értékbiztosított csomagban küldték, hogy biztosan semmi gond ne legyen út közben. Telefon 1,5 hónapos már lassan, eddig minden okés vele.
-
darvinya
titán
válasz
Whynot? #2039 üzenetére
Akkor neked SE K660i kell.
Az gyárilag vesz fel vonalról, akár Bluetooth-nál is.
A droid sajna ilyet nem nagyon tud.
Ezekhez root szükséges, de csak mikrofon-ról.
Vagy egy két rendszerhez specifikus app-al.(#2040) petipetya
Igazad van.
15mp 3 rezgés csak kikapcsolás.Ezt benéztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest