- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crafter32
őstag
Kicsit beleolvastam a kommentekbe. Rég jártam erre és nem sokat változtak a vélemények: Szép és különleges az Ion, nem megfelelő a frissítések.
Az előbbi mindig igaz lesz, utóbbi pedig hivatalosan nem is fog változni.
Androidos telefonok közt a legszebb a Sony. Az is igaz, hogy mindegyik gyártónál van 1-2 olyan használó aki soha többet nem fogja az adott márkát vásárolni. -
Crafter32
őstag
Kicsit kezd lankadni a fórum. Már régi lenne az ION vagy csak már mindenki tud mindent?
-
Crafter32
őstag
Végül megjött az új telefonom. Átpártolok a BlackBerry fórumra. Az ion igazi élmény volt, de nagyon hiányzott a fizikai billentyűzet.
-
Crafter32
őstag
válasz
Vermilion69 #6301 üzenetére
Egy cipőben járunk. Nekem is az Ion volt az első, és a kinézett az nagyon fontos. Ion -nál jobbat ennyi pénzért nem tudsz venni. A frissítést meg el kell felejteni, semmi jelentősége. Egy átlag polgár csak használja a telefont és azt sem fogod tudni van -e rá frissítés. Ha nagyon olvasgatnál a telefonokról döbbensz csak rá h van frissebb op is rá. Elmész, megveszed használod és teszi a dolgát az ion. Kicsit "kockának" kell lenni ahoz, h azon görcsölj milyen nem hivatalos op van még rá stb. Én mint mezei user jól tudtam használni a frissítés előtti és a mostani op vel is. Semmi, de semmi különbséget nem érzek. És szerintem te sem fogsz.
-
Crafter32
őstag
Kaptam egy nagyon jó ajánlatot az Ionra. El kellett dönteni, h egy új ion vagy Q10. Hiányzik a fizikai billentyűzet, így holnap Q10 tulaj leszek. Ha nem jön be visszaváltok ionra. Rengeteget gépelek, meglátom jobb lesz-e. Az ionál biztos nincs szebb az biztos.:-)
-
Crafter32
őstag
Ne használjam böngészni az MMS net csatornát? Nekem ez magas. Hogyan is tudnám használni?
Ion helyett One venni? Mivel jobb az a telefonon? Ugyanaz az op rendszer. Nem hiszem, hogy más élményt ad és szebnek sem mondanám. Pont most olvastam a Z ultra tesztet ahol azt írta, hogy lassan egyértelműen látszik a Sony csinálja a legszebb telefonokat. (nem szószerinti idézés) És azért van benne vmi. Bár minden gyártónak van kirívó telefononja, az androidosok közt szépségben a Sony vezet. Külsőre még a blackberry ami nagyon szimpatikus ha nem az androidot veszem alapul.
-
Crafter32
őstag
Nekem is letölti az MMS-t. Nem értem miért van ez. Régen simán megjelent a telefonon, most meg le kell tölteni? Még azt is kiírja mennyi ideig tehetem ezt meg. Nem értem minek ehhez net hozzáférés.
-
Crafter32
őstag
válasz
darvinya #6142 üzenetére
Az asszony telefont akar venni. Azt mondta hirtelen , h legyen Iphone. Mondtam neki, h az összes sex hirdetésben almával fényképezik magukat a tükörben, igazi ribi telefon. Nem kellene ilyen képet sugározni.
A lényeg, h megértem miért választaná az almát. A fene sem éri ezeket amit irkáltok. Régóta olvasgatom, de soha nem értem miért kell egy telefont újra rakni. A legtöbb ember nem akar ilyennel foglalkozni. Elmegyek megveszem, használom és kész. Ha egy szimpla felhasználó betéved ide, megijed. Persze, h elrohan almát venni, mert jó a híre. (bár lehet azzal is ez a helyzet) Egyszerűen senkinek sincs kedve hetekig olvasgatni, csak egy telefon kell. -
Crafter32
őstag
Ma nyomkodtam egy Samsung vmit. Tetszett, h az alkalmazásoknál körbe körbe ment az oldal. Tehát ha lapoztam az utolsó oldalról az elsőre ugrott. Az Ion nem csinál ilyet. De még ilyen ronda telot, mint a Samu. Úgy néz ki , mint a Motorola D160.
-
Crafter32
őstag
válasz
Crafter32 #6028 üzenetére
Vmelyik nap fizetős parkolóban álltam meg. Az egyik kezem tele volt a másikban az ION. Mondom küldök egy SMS-t a parkolás megkezdéséhez. De félregépeltem vagy félrenyomtam állandóan. Szóval rájöttem ugyanez a művelet a 6700-val 10 sec, most meg már 3 perce itt kínlódok egy egyszerű SMS-el. Elkezdtem Blackberry után olvasni. Q10 vagy 9900. De másnap mikor bedöglött a DVD lejátszom és az ION-on néztem meg a Halálos Iramban sokadik részét ismét rájöttem nem lenne okos döntés a csere. Egyszerű plazma TV-m van házimozi nélkül. A kis Sony a fülessel brutál hangot adott (nekem) és a képminősége is fényévekre van a TV-hez képest. (HDMI kábelem nincs itthon sajna, USB meg nincs a TV-n) Nem értem miért van, a hozzáértők biztos tudják. Szóval a BB-n ezt nem tudtam volna megcsinálni szerintem. A 9900 nem játszik le minden video formátumot, a Q10 -nek is szerintem kicsi a képernyője hozzá. Lényeg, h nagyon hiányzik a fizikai billenyűzet , de az is idegesítő lenne ha nem tudnék megnézni egy filmet.
-
Crafter32
őstag
Jaah igen, lenne még két kérdésem:
- Az opera ikonját az alkalmazásokban mindig visszrakja az utolsó oldalra. Hiába rakom bármilyen oldalra, visszrakja magát. De csak az operat. ?
- A telefont akik cserélgetik azok hogyan törlik ki a rengeteg személyes adatot belőle mielőtt eladják? Gondolok itt a email jelszó, google hitelkártya adatok, FB jelszó stb??? Mondjuk ez a telefon ellopása esetében is igaz, de az utólagosán kell.bobace: a ciklus az feltöltést jelent?
-
Crafter32
őstag
válasz
1stVikman #5990 üzenetére
- Tegnap megkaptam én is a frissítést. Kb 40 perc alatt sikerült elejétől a végéig felrakni. Nekem is rögtön a fehér háttér szúrta ki a szemem. Vmint nem tetszik az alkalmazásoknál a keret minden oldalon. Illetve a hatalmas betűkkel kiírt ikonok rendezés módja... hu de ronda. miért nem volt jó a kis ikon a jobb felsőben.
Hirtelen ennyi. Egy - két dolog könnyebben használható, gyorsabban elérhető funkciók, stb.
Én azt hittem vmi hatalmas változás lesz azért van így oda mindenki a frissítésért. De nekem , mint mezei felhasználónak csak parasztvakításnak tűnik az új op.renszer (nyilván nem így van, de oly érzésem van).- Olvasgatom a BB fórumokat, ha nem Sony akkor BB-t vennék 1-2 év múlva ha cserélni kell.
- Egyébként mennyi időre lehet tenni amíg bírja az aksi még elfogadható szinten? A Nokiánál anno 3 évet azért kibírt lazán egy telefon. Utána igyis-ugyis illet cserélni.
-
Crafter32
őstag
válasz
Barthezz2 #5925 üzenetére
Úgy van, ahogy írod. Épp ezért nincs igazad. Már a mikor én gyerek voltam és még a Volga is jónak számított akkor is volt Sony. Persze volt Videoton is, na meg persze Goldstar. Már akkor próbált az ember normális minőséget venni (Pana,Sony esetleg Grundig), mert a Goldstar és társai élég tré volt akkor is. Ezek a dolgok azóta semmit nem változtak. A Goldstar , Samsung, stb. még mindig a gagyit képviselik. Nem azért dolgozok, h utána olyat vegyek amire rossz ránézni is vagy kinevetnek esetleg azt sem tudni mi az csak ha egésznap a net előtt ülök.
Azért mert a Goldstar-t átkeresztelték LG-nek , mint a Daewoo-t Chevrolet-nek még nem lesz belőlük Sony vagy BMW. Telefonnál van 3 márka: Alma, BB, Sony. A többit biztos nem választanám.Még mikor vettem a ION-t még nem volt Q5 ha jól emlékszek, persze nem biztos. Most meg már nem cserélem le a telefont, h hátha az jobb. De mivel lenne jobb? Semmivel. Egyedül a billentyűzet ami hiányzik nekem, de az már az én bajom.
-
Crafter32
őstag
Pont most dicsértek meg, h milyen jó videót csináltam egy rendezvényről. A fogadott videós elrontotta a felvételt. Egyedül amit saját részre csináltam, mentette meg az ott lévők szomorúságát. Mindenki azt kérdezte mivel készült. Jól esett. Nincs még frissítés nekem sem, de talán jó is. Én nem értelek benneteket minek kell lecserélni az ion-t. Mindenki elismeri, csak ti húzzátok egymást. Ráadásul a nyolcvan éves mamám is tudja mi a nokia vagy sony logo, de a Htc re biztos visszakérdezne: fiam mond mégegyszer vagy megfáztál? Bár az is igaz, h nálam alternatíva csak a BB, de az pont dupla ennyi összeg.
-
Crafter32
őstag
-
Crafter32
őstag
válasz
Ficsi84 #5848 üzenetére
Mintha én írtam volna. Nokia volt nekem is a mindenem. Sajnos szép telefont már nem csinál (pl.:8800), és a symbian majd ez a windows több, mint ....
Itt jött az ION. Frissítés nekem sincs és nem is lesz csak hivatalosan Sony PC keresztül. Vagyon volt nekem is gyári garival. Ha decemberig kell várni akkor addig, nincs jelentősége hisz jó a telefon így is. Csak azok vannak kiakadva akikben véna helyett áramkör lappan. A galériát meg a vibert nem értem.. De szerintem a quickpic és az mx playernél nincs jobb. Viber meg nem kell nekem. ha akar vki vmit hívjon fel, ha meg nincs pénze még arra sem akkor nyilván ha elér nem járok én sem jól.
Aksi nekem ugyanez. De nem hinném más telefonoknál jobb a helyzet, max fél nappal. Lassan a telefon tud mindent , de semmit nem tud profin. Fényképezésre a fényképezőgép , navira meg ott a Garmin (bár egy jó Garmin navi is egy vagyon), netezésre szintén asztali vagy laptop. Így hát ha lemerül az aksi szerintem okkal teszi. -
Crafter32
őstag
válasz
mentic18 #5802 üzenetére
A BB túl drága. Az összes gazdag 16 évesnek almája van, így szintén kilőve. Samsung csúnya. Nokia windows-os vmi kegyetlen ronda. A többi márkát meg nem ismeri senki csak a számítástechnikások.
Én sem vettem sokáig telefont, mert nem tudtam mit. Az ION az első okos telefonom.VeszternFélek én is ettől a frissítéstől. Főleg , h még nem csináltam ilyet. Ha elvesznek az adatok emit eddig összekínlódtam hááát...
-
Crafter32
őstag
válasz
enginev3.0 #5797 üzenetére
Nekem 1,5 napot bír ki ha ritkán telefonálok, teljes 2 napot azt nem tudja. Ha megy a wifi + játszok akár naponta 3x is fel kell tölteni a nulláról. Szinkronizálás és minden egyéb nekem ki van kapcsolva.
Szeretnék az asszonynak telefont venni. Csak Sony kellene. Viszont neki ION túl nagy. A Sony J lenne a legtökéletesebb formára, de mindenki azt mondja azt nem szabad. Videót , filmet jó lenne ha lejátszana szépen , h a gyerek is elfoglalja magát útközben. Vmi ötlet?
-
Crafter32
őstag
válasz
Barthezz2 #5725 üzenetére
... gondoltam Te tudsz. Megnéztem képen: De hát nem egy szép telefon.
BalaG Hogyan kell wifin keresztül teloval komonikálni? Vagy az is TV függő?
suhico Samsung? Nah az tényleg nem a formatervezés csúcsa.
mkRoland Én vettem a Pannonba fóliát. Jó drága volt, de újra ragasztható és mégsem látszik rajta van.
1stVikman Szerintem a tok elrontja az egész telefont. Akkor már tényleg mindegy milyen telója van az embernek , akár samu is lehet. Csak akkor van értelme szerintem ha 2 havonta cserélgeti az ember és tudja mondani : Mindig tokban volt, szinte új a telo. Én úgy gondolom nem adom el ezt a telefont sem. (még meg van az összes eddigi). Addig használom míg le nem jár az ideje általában, nincs pénzem cserélgetni + nekem idő mire belakok egy telefont.
-
Crafter32
őstag
- Nekem még nem dobja ki a frissítést
Ha bemennék egy Sony márka boltba ott ráraknák szerintetek a JB-t hivatalosan? (már ha nem jön meg az év végéig nekem se
- Az Ion ára a webshopban 6000 forintot eset mióta megvettem. Huuu.. 2 hónapja talán.
- Próbáltam regizni a Sony.hu oldalán. termék támogatás stb. Az Iont nem találja .
Sajnos a(z) Sony Xperia Ion LT28h termék regisztrációja nem lehetséges, kérjük, később próbálja újra.- Ezt az NFC dolgot használta már vki? Én úgy kipróbálnám, de semmilyen szerkezet nem tudja itthon csak a telefon. Így meg ugye nagyon szép , h van benne csak hát minek.
- Mióta nincs Facebook a telfonon elég szépen megy. Real Racing 3 állandóan kilépett most ilyen nincs. Ma már 2x lemerült szinte teljesen a telefon, de jó játék
. Úgy tudom kopra nem szabad lemeríteni, mert az aksit akár tönkre is vághatja. Pedig az egyik éjszaka feladta az aksi. Alig tért magához reggel. Megijedtem.
- Nah tudtok már jobb telefont , mint az Ion vagy megnyugodott mindenki végre a frissítés miatt ?
-
Crafter32
őstag
Még nekem sem adja a frissítést. Játékok közben állandóán kilépet. De kitoltam vele. Letöröltem a Facebookot. Most szó szerint hasít a telefon. Soha nem akad és nem kell ki be kapcsolni, h legyen mem. Amúgy sincs semmi értelme a facebooknak. Ki az a bolond aki nem bírja kivárni, h megnézze hol nyaral a szomszéd.
-
Crafter32
őstag
Hali
Még nincs friss JB-m, de van egy különleges problémám. Az opera ikonját mindig az utolsó oldalra visszrakja. Hiába rakom én az alkalmazásoknál arra oldalra ami nekem szimpatikus visszahelyezi magát utolsó oldalra. Na ez miért van? És csak az opera ikonját minden más ikon tökéletesén a helyén marad.
-
Crafter32
őstag
válasz
Octavius77 #5667 üzenetére
Nah... Mondtam Én, h vmi ilyesmi a baj.
És mit veszel helyette?
-
Crafter32
őstag
-
Crafter32
őstag
válasz
Barthezz2 #5600 üzenetére
Eddig naponta olvasgattam a fórumot. Csak annyira kinai szöveggel beszéltek számomra, h pont az a egy mondat átsiklott a szemem mellett: Meg van az új frissítés!
Mondjuk nekem oly mindegy, mert semmi bajom se volt a telóval. Csak annak örülök, h így nem fog leesni az ára és szerintem top telefon marad sokáig.
Rádugtam a laptopra, de nem jelzett, h lenne frissítés. Mindegy ráér...
Most nekem az a lényeg csak, hogy ha felrakja a PC companion magától akkor a játékok lementet állásai eltűnnek vagy nem? (ha el akkor nem rakom fel)
Vmi backup-ot írt vki, h vissza lehet állítani mindent, de ezt nem vágom... -
Crafter32
őstag
-
Crafter32
őstag
-
Egymást húzzátok fel, h milyen rossz az ION. Aki végig olvassa a végén tényleg elhiszi és elkezd versenyezni ki adja el gyorsabban nagyobb bukással
. Én úgy látom nincs alternatíva az ION ellen még. 150.000 Ft meg egy másik kateg. ami szóba jöhetne , de az is csak talán.
- Nekem az aksi 2 napot bír. Ha játszok akkor fél napot.
-
Crafter32
őstag
Játszogatok most a RealRacing3-al. Egyre jobban akad + néha kilép. Gondolom ez a mem hiány miatt van.
-
Crafter32
őstag
válasz
Barthezz2 #5205 üzenetére
Kipróbáltam. Kikapcsoltám a telot majd újraindult tiszta lappal. Kivettem a pipát a bavaria elől. De tényleg semmi.
Egyébként néztem tesztet alma5ről. Nekem néha a foképernyő lapozgatásánál is meg meg akad. A real racing 3 is akad folyamatosan. Az almànàl semmi ilyesmi nincs. Gondolom ez zavar téged. Megértem hogy 100e-t már ne legyen ilyen, de én feláldozom magam. Örülök mikor megfogom a telefont, más telefonál nem érezném u.e.-t ebben az árban. Dupla ennyiért meg ...' -
Crafter32
őstag
válasz
Barthezz2 #5188 üzenetére
Ezzel a windows külsővel engem a halálba lehetne kergetni. Az ION számomra meg már pont túl nagy. Olyan 4,2 lenne az ideális számomra. Mondjuk ezek már tényleg relatív szempontok, de nem találtam mást az ION-n kívül ami szóba jöhetett volna. Kivéve a B.B, de az már tényleg másik liga.
Én ész érveket nem tudok az ION mellett tenni mivel nem értek a műszaki részhez. Én vagyok az a ember aki meglátja megtetszik majd használja és megtartja (vagy nem). Mi van benne? - Fenne tudja, de nekem tetszik hisz jól működik, az én igényeimnek.
Megértem az is ha vki a Paks erőműre szavaz cserépkályha helyett, nekem nem szempont. -
Crafter32
őstag
válasz
Barthezz2 #5168 üzenetére
Objektív: Csupa negatívum vagy. Túl sokat akarsz vagy nagyon pesszimista vagy nemtom...
A tudásához nem tesz többet a külső, de a telefon összegéhez viszont a legtöbbet. Hiába hasít jobban, mint Paks ha egyszer Kinai érzést kelt vagy gyerek Fisher Price játék telefonja minőségibb. Ha egyszer vmit nem jó érzés kézbe venni utána már a beltartalom mindegy. Ha viszont csak az számít akkor 200e Ft körül kell gondolkodni és kihasználni rendesen, bár én nem tudom mire tudnám. Mindent tud az ION amit egy átlagos napi felhasználásra elvárható. -
Crafter32
őstag
válasz
cassius.clay #5158 üzenetére
Tényleg nem foglalkoztam ilyennel eddig. Elolvastam persze a tesztet a mobilarenan, de ott azért nem írnak szerintem ilyen: ez a legjobb! Én egyszerűen csak a nokia8800 -t akartam megtalálni okostelefonban.
-
Crafter32
őstag
válasz
cassius.clay #5156 üzenetére
Nem értek hozzá az a baj. Az ION csinálja a legjobb képeket a mobilok közt? Nem tudom. Olyan természetesnek tűnt eddig, h ugyanazt tudta mint a családi fényképezőgép.
-
Crafter32
őstag
válasz
neo_xperia #5134 üzenetére
Szerintem is.
Most néztem ez telefon tesztet. Egy Antutu nevű programmal pontozták a telefont. Nekem ez a program 7458 pontot írt ki. Nektek is? Ez jónak számít?
-
Crafter32
őstag
válasz
Barthezz2 #5122 üzenetére
Ez az első "okos telefonom". Nem használtam normális telefont? Mi többet tudhat egy Samu? Akkor miért nem veszel egy Samu-t? (az ION árán lehet venni)
Nem tudom elképzelni, h többet tudna. Nem érzem hiányát semminek. Olyan , mint régen a Nokia. Egyszerűen nem tudtál mást venni, nem volt más alternativa. Most sincs. A 150-200.000 forintos kategoria meg már egy másik liga.busman Gondoltam , h más gyártóknál is van bibi. Szerintem ez természetes. Csak itt pont az ION maradt utolsónak és pont ilyen telefonunk van
, de attól még nincs jobb szerintem.
-
Crafter32
őstag
Végignéztem gyorsan a mobiltelfonokat. Én még mindig nem tudnék mást venni csak az ION-t. Esetleg ami tetszik BB Z10, de az 2x annyiba kerül. Így még mindig azt mondom frissítés ide vagy oda jól döntöttem, és büszke vagyok az Én kis ION-ra.
-
Crafter32
őstag
Minden nagy cég ilyen butítják vagy hitegetik a népet. Szeresd a céget és tegyél meg mindent érte hiszen ez a Te érdeked is. Ami nem igaz persze. A Sony is azért hiteget és húzgálja a mézes madzagot , mert nincs neki következménye. Talán elveszít 1-2 vásárlót, de az a összképet nem befolyásolja. Az ION ezekszerint az utolsó a sorban ahogy olvasom, vkinek annak is kell lenni
. Félretéve a viccet , értem Én a problémátokat csak hát kár rajta lovagolni, hisz úgysem mi nyerünk. Minden cég ilyen ha már elég nagy.
-
Crafter32
őstag
válasz
Ferenczi Áko #5104 üzenetére
Értem Én , h "talán" jobb, bár nem tudom miért lenne. Na de ha egyszer rondák és nekem nem tetszik. Hiába finom egy csoki ha sertéstelepen kell megenni.
adam014 Na már most ha nem járnék fel ide néha, h szétnézzek azt sem tudnám létezik újabb android. Nem lehet csak azért bánt, mert tudod mindenkinek van újabb? Ha nem tudná az ember azt gondolnám ez így tökéletes és majd ha 3 év múlva veszek másik telefont akkor majd annak is újabb lesz a belső tartalma ahogyan ez régi nokiás időmben is volt.
-
Crafter32
őstag
Látom még mindig az új Android a téma. Ez miatt eladni az ION-t?
Na és mit vennétek helyette, szappantartót? Szerintem nagyon fontos, h ha az ember a kezébe veszi a telefont szép legyen és élmény. Az ION-t nagyon jó kézben tartani vagy elalvás előtt nyomkodni. Egy samu nem hinném, h tudná ezt. Ebben az ár kategóriában nem lehet mást venni csak az ION-t.
kosán - Van egy alkalmazás a telefonon ami beállítja, h mit csináljon a teló töltésre kapcsoláskor majd levételkor. Az nagyon be tud kavarni. Én egy hétig gondolkoztam mi lehet a probléma.
-
Crafter32
őstag
válasz
Alexios #5012 üzenetére
Mindenki úgy várja az új Op.rendszert a telefonba mintha sok pénzt költött volna a nap folyamán egy hostess-re esti szex reményén. Dehát a csaj eddig nemet mondott.
Én úgy vagyok vele, hogy jól muzsikál a telefon. Működik és szép minden. És mivel fogalmam sincs milyen lehet frissítéssel ezért kár ezen izgulni és tökéletes a feleség is. -
Crafter32
őstag
Üdv
- Beállítások->Alkalmazások->Fut -nál hiába tiltom le a Facebook -ot és a Facebbok massanger-t, szinte azonnal újra indul. Nem használom, minek menjen mindig. Probáltam a programban is letíltani , de nem sikerült. Letörölni azért nem akarom mégse, vmi tipp? RAM 400 foglalt 232-(100 ) szabad.
- Mindig beraktok képet a képernyőről. Vmi billentyű kombináció kell a pillanatképhez, de mi?
- És végül a telefon bal oldalán egy kis műanyag darabka fedi a töltő és a HDMI csatit. Napi töltés és számítógép csatlakoztatások után ez a kis műanyag fedél egyre jobban kezd kimozgósodni. Nektek mi a helyzet vele? Mi lesz ha majd végleg kikopik és már nem tartja az a pár tized mm-es patent?
-
Crafter32
őstag
válasz
Csaba No. 1 #4897 üzenetére
Nem tudod hová másoltad?
Egy jobb file kezelő kiírja melyik könyvtár mekkora méretű.
-
Crafter32
őstag
Hála Isten még nekem sem volt ilyen problémám ami miatt lefagyna. Ráadásul ajánlottátok az Addons Detector programot, ami nagyon jó és megszűntek a reklámok és automatán kirakott reklán képek és ikonok. (jól mondom, hogy ikon vagy widget?)
Leakartam tiltani a fészbukot és társait, de hiába. Advanced Task Killer sem segitet. A beállítások, alkalmazások menüben ha letiltottam akkor is újra és újra indult. Majd rájöttem, hogy magánál a programnál kell beállítani. Minek fusson, ha nem használom? A készülék szerint 384 RAM-ot használok és 247 RAM a szabad.
Ma bent voltam az egyik mobil szolgáltatónál. Két ember is az Iphone-nal szenvedett beállítási problémákkal. Az egyik tag a nano sim kártya behelyezése és a telefon életre keltésével kínlódott, mivel pin kód nélküli sim kártyát kért a telefon. Szerintem sokaknak csak van pénze, és úgy gondolja ha drága és divatos akkor jó. De jól gondolom én, h az alma termékeket nem érdekli a szabványok ezért igen nehéz a kezelése?
Most olvastam el a [W7 l
leírást] is azt írja nem igazán testre szabható. Így hogyan érezem magaménak a telefont? A lényeg, hogy olyan büszke voltam az ION-ra. Okosan döntöttem, még ha még mindig beállítási problémával küszködök. Viszont egyre jobban azt gondolom ha egy pár év múlva új telefont kell vennem az lehet csak 4 inches lesz, ez a 4,5 már lehet nagy még mindig nekem viszont jól látni a betűket és nehezen lehet félre nyomni. -
Crafter32
őstag
válasz
1stVikman #4887 üzenetére
Igen egyenlőre a gyári órát használom. A hangerőt nyomva szundit kapcsolna ha a virusirtó nem fagynaaa
és amíg a virusírtó által felrakott kérdésre nem válaszolsz (McAfee) addig nem engedi még a hangerő gomb által megnyomni a szundit sem.
A googleplay-en azt irták a Norton -nál, h már talált virust is annyira jó. Akkor csak beettetés az egész és csak a memoriát eszi a gyárilag felrakott McAfee? Mindenki ezen a véleményen van?
Egyszer úgy megnéznék egy régi android felhasználót hogyan van neki beállítva a telo. Az Én környezetemben még mindenki a hagyományos telot használja.
-
Crafter32
őstag
válasz
1stVikman #4877 üzenetére
Bevált a reklám része eltűnt. A wifit reggelre vmi csak bekapcsolta pedig még energiatakarékos mód is volt. hmm Reggelre pedig a McAfee virusirtó mindig lefagy, így hiába akarom megnyomni a Szundi gombot nem tudom, mert kérdezi , h várakozók vagy újrainduljon? Reggel ötkor félálomban csak még 10 percre vágyom, nem pedig telefon nyomásra. Hirtelen a szemem is megfajdul mire rajövök hogyan kellene a telefont ébresztőjét elhallgattatni. Elég kellemetlen, kell egyáltalán virusirtó a telora? Ha igen mit használtok?
-
Crafter32
őstag
válasz
Crafter32 #4867 üzenetére
Arra nincs valakinek ötlete hogyan lehetne megakadályozni, hogy bekapcsolja egy program a wifit és tele nyomja reklámmal a telefont? Idegesítő arra ébredni , hogy lemerült a telefon és tele van reklámmal az állapotkijelző. A ébresztő ez miatt vagy nem működik már vagy félálomban reklámokat kell törölni. Az összes telepítet programot pedig nem akarom törölni, hogy kiszűrjem a problémát.
Nem vagyok nagy Facebook rajongó így nem használom csák ritkán. Le is szoktam tiltani a működését.
-
Crafter32
őstag
Hali
Tudnátok segíteni wifire csattlakozás ügyében a számítógép és a ION közt.
Xperia link alkalmazást keressek azt írja az ION, de hiába keressem a Google-ban. Illetve Utána QR kód kellene neki. Elakadtam... -
Crafter32
őstag
válasz
Barthezz2 #4784 üzenetére
Én vettem egyszerűen egy tokot a pannonnál.
Ettől a leeséstől Én is félek, könnyen kicsúszik a zsebből, de tokkal nem. Viszont már így is túl nagy és lassan súrolja a kényelmetlen határt.Megnéztem a Nexus4-et képen és nekem nem tetszik a forma. Mondjuk mikor tel.-t kerestem nagyon fontos volt nekem a külső és a jó tapintás.
Felraktam egy MyPhone nevű szinkronizálot. nagyon tetszik, de még mindig nem értem a szinkronizálást. A telefonban a beállítások-kapcsolatok szinkronizálásban hibát ír folyamatosan. hmmm
Ha beírok egy nevet a gmailban az nem jelenik meg a tel.-ban és fordítva szintén. A MyPhone-ba beírt nevet pedig csak a telefonra rakja át. -
Crafter32
őstag
Eltűnt majdnem az összes Email címem a gmail fiókból.
Én nem töröltem ki az biztos. Hová a francba került? Ez a hatalmas szinkronizálisi és megosztási baromság kezd az agyamra menni.
-
Crafter32
őstag
válasz
Ferenczi Áko #4749 üzenetére
Sony helyett egy egy LG?
Ha csak nem a pénz az oka, nem értem. Ez olyan , mint BMW helyett Opel-t venni. Az ION gyönyörű és jó, csak azért, hogy milyen lehet egy Opel és eladni? -
Crafter32
őstag
Üdv
Újabb két gyerek kérdésem lenne:
- Ha Én kikapcsolom a Wifit-t magától visszakapcsol egy idő után. Ez miért van? Gondolom ez miatt ont reklámokkal a legfurább szitukban.
- Sajnos olyan világban élünk, h el kell menteni a parkolási SMS-t, h utólag bizonyítani tudjam. Ti ezt hogyan oldottátok meg? Nem találok erre lehetőséget. Nokiában volt egy ilyen, hogy mentett SMS-ek.
Köszönöm
-
Crafter32
őstag
Felül a értesítési sávban állandóan telerakja reklámmal. Nem lehet ezen változtatni, úgy jelzi mintha sms jött volna és zavaró.
-
Crafter32
őstag
Elment az egész délutánom a semmire.
Annyira érződik, h nem kompatibilis vagy még nem kiforrott az adroid. De akkor milyen lehet a Nokia a windows-al. Szerintem maga a pokol.Letöltöttem azt az exdialert. Egyenlőre tetszik. Sokkal gyorsabb. Nem tudom a gyári progi miért ilyen tetű lassú.
-
Crafter32
őstag
válasz
Barthezz2 #4669 üzenetére
Igen , pontosan ez.
Gondoltam hazajövök és egy videot a elküldök emailben. A telefonról átmásolom a videot és már küldöm is. 3,5 óra volt..(kegyetlen) Az intézőt használom én is, de a SonyComp keresztül , mert simán az intéző tényleg nem reagál.Még jó, hogy volt biztonsági mentés még Nokian. Na, de ezek után gondoltam nyomok a Sonyról egy biztonsági mentést. Na de 4,5 órát ír!
Normális? Nem hiszem. Nokian fél óra.
Nekem régi Pana plazma TV-m van. Nincs hdmi csak RCA vagy euroav. Rá tudom venni valhogy vmi kábellal, h mégis kommunikáljanak?
És végül ezek szerint nem csak nekem reagál lassan a hivásindítás. Majd vmi progit akkor nézek én is. Egyre ügyesebben kezelném a telefont, de most meg az a bajom, nagyon lassan reagál néha.
Remélem ez nem a 2 magos procinak tudható be. (bár nekem ez nem jelent semmit, de mindenki 4 ről beszél már)
-
Crafter32
őstag
Hali
Nem tudom kinek, hogyan működik a Sony PC Companion? Nekem egy igazi katasztrófa. Állandóan lefagy. Most egy komplett könyvtárat akartam átmásolni (kivágás-beszúrás). Közben lefagyott. Elvesztette a komlett könyvtárat. Át kellett tennem SD-kártyáta nokiába és a nokia suital helyrehozni a hibát. Szörnyűűűűűű a Sony PC programja és csatlakoztatása a laptophoz.
A másik a WIFIn nem találja a laptopot. Azt reklámozzák, h le lehet játszani illetve média lejátszónak lehet használni a Sony-t. Nekem még nem sikerült...
(na tessék most meg az SD kártya tartamának a fele látható, mintha a többi nem is létezne... brrrrrr Ilyenkor mindig újra kell indítani a Sony-t és a laptopot is, h észhez térjen. 1 videot szeretnék átmásolni immár 2 órája ... hát ilyen nincs. Hogy gyulladna fel a Sony)
-
Crafter32
őstag
Ezt láttátok már: Video, magyar fordítással
Jó érzés megnézni.
- Próbálta már vki rárakni a TV-re? Nekem régi plazma Panasonic van, és nincs rajta csak euro av ill. rca bemenet
. Így nem hiszem , h fel tudnám rakni a TV-re.
- Playstation játékot még nem használtam, de biztos fizetős -
Crafter32
őstag
válasz
thegabriels #4620 üzenetére
Nem az energia takarékos üzemmód beállítása?
Ingyenes szolgáltatás a My xperia? Így megtalálni a telefont nagyon jó. Illetve akár láthat is az asszony mindig, hol vagyok. Ez már annyira nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest