- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benzoldog
tag
válasz
Footballer #6909 üzenetére
Vagy még egy lehetőség, próbáld bevinni a Sony márkaszervizbe.
-
Benzoldog
tag
válasz
Footballer #6909 üzenetére
Én és még számos fórumozó a B-Tel-nél vásárolta annak idején a készüléket. Nagyon megbízhatóak voltak, ezért is ajánlották itt többen. Lehet náluk kellene megpróbálni. Ez csak a saját véleményem volt, de azért várd meg, hátha más is tud ötlettel szolgálni.
-
Benzoldog
tag
Azért az szomorú, hogy egyre kevesebben vagyunk Ion tulajok. Én még egy jó darabig kitartok eme számomra kiváló készülék mellett, a kisebb hibái ellenére is, bár tudom, hogy lassan elmúlik felette is az idő, hiszen még is csak egy 2012-es modellről beszélünk. Csak az a probléma, hogy még magam sem tudom pontosan, hogy milyen készülék lesz az utóda.
Szerk. Igazán nem értem én sem a Sony hozzáállását.
-
Benzoldog
tag
Aki már frissítette a telefonját Jelly Bean-re mennyire van vele megelégedve, jobb mint az Ice Cream Sandwich, tehát megéri rá váltani?
-
Benzoldog
tag
Ja és azt elfelejtettem mondani, hogy én nekem is és mások szerint is (ugyan valamelyest szubjektív vélemény) az egyik legszebb telefon a piacon, pláne az exkluzív megjelenést adó fém hátlapnak köszönhetően, ami a mai napig is kevés telefonnál található meg.
-
Benzoldog
tag
Már több, mint 1 éve boldog felhasználója vagyok ennek a telefonnak és eddig egyszer sem hagyott cserben, nem fagyott le, nem akadozott. Nagyon megvagyok vele elégedve, egyedül a készenléti ideje lehetne hosszabb, de ez az okostelefonok velejárója. Most már az ára is elég alacsony ahhoz, hogy bárki megvehesse és boldogan használhassa, vannak ugyan már ennél is többet tudó, okosabb telefonok a kínálatban de szerintem az Ion még mindig megállja a helyét, úgyhogy bátran ajánlom mindenkinek!
-
Benzoldog
tag
A segítségetek szeretném kérni, hogy telefonálás közben, akár hívnak, akár én hívok csak akkor hallom az illetőt a telefonon, ha megnyomom a kihangosító gombot. Tehát a belső hangszórón nem hallani semmit. Mi lehet a probléma, mit kellene átállítani?
-
Benzoldog
tag
válasz
rangersanyi #1954 üzenetére
Köszönöm a programot! De sajnos nem tudok rájönni, hogyan tudom az egyik mappát átmásolni a másikba (SD kártyára). Előre is elnézést a kérdésért de még nem tudtam megfejteni.
-
Benzoldog
tag
Azt tudja valaki esetleg, hogy a telefonra mentett zenéket, hogyan lehet átpakolni az SD kártyára? Mert valamilyen oknál fogva csak a belső memóriába akarja menteni.
-
Benzoldog
tag
Én is a B-Telnél vásároltam a telefont, igaz a múlt héten, amikor még 88 ezer Ft volt az ára és normál európai szabványú töltő volt mellékelve (ezek szerint csak a fekete színű változatnál). Egyébként érdekes milyen hatalmas különbségek vannak az árakat tekintve az üzleteknél, a Media Markt és a Sony Szalonnál több mint 150 ezerbe kerül, bár ezeknél úgy tudom mellékelnek hozzá micro HDMI kábelt, illetve tokot is. Néztem a telefonhoz a Sony-nál HDMI kábelt, de több mint 8000 ezret kérnek érte, így inkább máshonnan szerzem be jóval olcsóbban.
-
Benzoldog
tag
Sziasztok! Én azt szeretném kérdezni, hogy a B-telnél az 1+1 év garancia mit jelent pontosan? 1 év teljeskörű és utána még 1 év az alkatrészekre esetleg, a 24 hónapos gyári garancia biztosan mindenre teljeskörű 2 évig. A választ előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- 3D nyomtatás
- AliExpress tapasztalatok
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Apple MacBook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest