- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iGO Primo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dustinzahn12
csendes tag
Ne haragudj, de ez egy nettó badarság amit írsz. Látszik, hogy zsigerből utálod a sony-t. Nekem van egy studio/monitor Audio-technica fülesem, (ami tud annyit, mint egy Allen & Heath Xone XD2-53), és a kis Sony valahogy igencsak tud annyit, sőt... mélyben le is pipálja. De igazad van, egy Audio-technica és az Allen & Heath is egy hulladék... Igaz ennyi pénzt nem adnék ki érte, telóhoz kaptam.
-
vicze
félisten
Egy Sokol rádió sokkal jobban fogja az FM jelet, mint a Meze 99, szóval nem kicsit jobban szól...
Sokaknak elég nehéz megtalálni a megfelelő összehasonlítási alapot.Saját magam, jelenleg a nagy testvérrel rendelkezek "h.ear on 2 Wireless NC". Ingyen megérte.
Amit nagyon nagyon hiányolok belőle az az auto puse/play. Nem igazán értem, hogy ebben az árkategóriában, hogyan lehet ezt az elég alap képességet kihagyni. Azonkívül a kényelmetlensége még mi nekem feltűnő, de ez nagyon egyedi számomra.
Igazából ANC-vel az ára már nem olyan meredek a konkurenciához képest, de még mindig nem olcsó és igazából sokkal, de sokkal jobban megéri a 1000XM2, mint a nagyobbik h.ear on 2, hiszen az már a piac teteje és a különbség ahhoz képest kicsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Synology NAS
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- A+ CHARGER Wireless 3-in-1 gyorstöltő
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest