- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
7Heads Drago #27 üzenetére
"friss BT-kodekek egyre jobban szolgálják ki a zenekedvelők igényeit."
Nem igazán értem neked mit sugall a cikk, lehet azt olvasod ki, amit szeretnél.Az hogy kinek mi a jó, teljesen egyéni megítélés. Nekem az XB10 se tetszett túl sok a mélykiemelése, és sok részlet elveszik már.
Viszont LDAC-kal a részletekkel nincs baj, a mély kiemelést nem tudom megítélni, mert még nincs külön modulban, majd ha lesz kiderül.Az emberek jelentősen túlnyomó többségének, bőven megfelel az alap BT is és sose fogja a különbséget hallani.
-
vicze
félisten
válasz
7Heads Drago #20 üzenetére
Csak halkan megsúgom, hogy még Apple is ad a Solo 3-hoz jack kábelt, és van lehetőség a csatlakoztatására.
Ez egy standard lehetőség, a felsőbb kategóriás BT füleseknél.Már csak az a kérdés, hogy ki az a "Mindenki", mert gondolom ezt már te se tudod. Vagy két csodásan megfogalmazott cikkből sikerült leszűrni.
-
vicze
félisten
válasz
kakuk.tamas #16 üzenetére
56e német Amazonon.
-
vicze
félisten
Egy Sokol rádió sokkal jobban fogja az FM jelet, mint a Meze 99, szóval nem kicsit jobban szól...
Sokaknak elég nehéz megtalálni a megfelelő összehasonlítási alapot.Saját magam, jelenleg a nagy testvérrel rendelkezek "h.ear on 2 Wireless NC". Ingyen megérte.
Amit nagyon nagyon hiányolok belőle az az auto puse/play. Nem igazán értem, hogy ebben az árkategóriában, hogyan lehet ezt az elég alap képességet kihagyni. Azonkívül a kényelmetlensége még mi nekem feltűnő, de ez nagyon egyedi számomra.
Igazából ANC-vel az ára már nem olyan meredek a konkurenciához képest, de még mindig nem olcsó és igazából sokkal, de sokkal jobban megéri a 1000XM2, mint a nagyobbik h.ear on 2, hiszen az már a piac teteje és a különbség ahhoz képest kicsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mobil flották
- Medence topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- PlayStation 5
- Tesla topik
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Gyúrósok ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest