Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Porjáró
csendes tag
Sziasztok,
melyik a legfrissebb mókolt rom erre a telóra és hol találom?
-
UHHH
őstag
válasz
ivógéptanács #12713 üzenetére
Egy éve kérdezted, de azért íme: A viber nem fog neked menni a 2-es androiddal, meg manapság már semmi sem.
-
ivógéptanács
tag
Sziasztok,
hátha látja valaki
a probléma, X10 mini visszaállítva gyári állapotba (android 2.1), szeretnék egy voip ill. viber appot feltenni, de persze a market nem működik tehát egy telepítő progit sem tudok letölteni. Van valamilyen egyszerű megoldás, vagy csak a root ? Előre is köszönöm a segítséget. -
w.miki
veterán
válasz
razorka777 #12708 üzenetére
végül jó lett!
Úgy néz ki rossz volt a linkelt FTF.
Érdemes a seria.hu oldalon található ROM-okat, és Flashtool0291-et használni! -
w.miki
veterán
válasz
egyelőre nem sikerült, a PC companion nem támogatta , Flashtool-al sem ment fel eddig.
Tudnál linkelni egy olyan flashert, ami szerinted viszi? -
w.miki
veterán
válasz
köszi, holnap kipróbálom
-
w.miki
veterán
válasz
razorka777 #12706 üzenetére
ez szerinted jó lehet?
-
w.miki
veterán
válasz
razorka777 #12704 üzenetére
csak nem érem el a menüt, mert elfelejtették a lezárókódot.
PC Companion még támogatott?
Nem az SE Flashtool-t kell használni? -
w.miki
veterán
válasz
razorka777 #12702 üzenetére
köszi!
Valóban ott volt, a kamera mellett, egy kis gumitakaró alatt, de miután kihúzom, és visszadugom, mit kell még csinálni?
A teló nem resetelte magát, megmaradt minden beállítás.
Flasheljem újra valamivel? -
Sziasztok!
X10 Mini-t (nem pro) lehet függetleníteni, ha nyitva van a bootloadere?
Kössz!
Bici -
Viktoár
addikt
Sziasztok
Asszonynak van egy Sony Ericsson xperia mini pro sk17i tipusú telefonja ami mostanában elég furán viselkedik. Ha hív valakit akkor elfeketedik a képernyő és beszélgetés után nem tudja lerakni.
Ha bejővő hívás van akkor meg nem tudja felvenni mert nem mindig érzékeli.Érdekes módon a menüben teljesen jó az érintőfelület viszont nagyon lassú a betöltés bármilyen appot nyitok meg.Néha magától kikapcsol vagy kiírja hogy tegyek bele simkártyát.
Ez kb egy hete működik így,előtte nem volt baj.Az első kikapcsolás után amit magától csinált azután kérte a puk kódot.Beírtuk,de azóta ilyen bizonytalan és lassú a készülék.
Van ötlete valakinek hogy mitől lehet és mit kellene kipróbálni rajta?
Android verzió: 4.0.4
Alapsávú verzió: 8x55A-AAABQOAZM-203028G-77
Kernel verzió: 2.6.32.9-perf BuildUser@BuildHost #1
Buildszám: 4.1.B.0.587 -
minek?:S
őstag
Sziasztok, lehet képernyőképet csinálni a készülékkel? ha igen, hogyan? köszi a válaszokat.
-
JJános
addikt
Most fel tudtam menni 3G-re. Kiváncsi vagyok változik-é valami. Help.
-
JJános
addikt
Segítségeteket kérem. Vagy egy xperia minim. Fogja magát, és beszélgetés közben mintha térerőt vesztene. Még hallom, hogy -ott vagy? , aztán újra hívom, és lebeszéljük amit akarok. Vettem egy másikat is mert nagyon bejönne a készülék. Az előzőt elajándékoztam. Azon nem tudtam 2G-t állítani, azt hittem ez a gond. Vodás vagyok. Ezen nem tudok 3G-t állítani. Ugyanúgy megszakad a kapcsolat telefonálás közben, elég gyakran. Ha hallottatok ilyenről lécci segítsetek. Beállítási gond? 3G? 2G? Mit tegyek? Köszönöm!
-
Psytróger
tag
Sziasztok!
Meghalt Solam pótlására kértem kölcsön haverom X10 minijét, azonban a sim behelyezése és a pin megadása után "sim kártya hálózati feloldó kódot" kér. Jól sejtem hogy ez arra utal hogy nem független a teló, és nem fog menni a telenor kártyámmal? Esetleg van valami trükk a probléma megoldására? Köszi! -
-
Breki
veterán
Franko
-
Orgi
addikt
válasz
jonnyjoker01 #12685 üzenetére
Visszaolvasnál csak egy oldalt, ott pl linkeltem egyet. Viszont emlékeim szerint bootloader unlock nélkül nem mennek a jobb romok, xda-n van leírás és az itt korábban szintén linkelt magyar seria fórumon is jópár - guglizz rá.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #12673 üzenetére
Senki?
-
Zoli133
addikt
Elsőre ezt a videót találtam, nincs valami emberi nyelven, de képi anyag legalább van a műveletről. (NEm x10 mini, de ugyanaz a szoftver)
-
Toomy
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy X10 mini-t.
Nem tudjátok hogy lehet benne aktiválni az ANT+ -t. Kerékpáros sebességmérőt és pulzusmérőt szeretnék hozzá csatlakoztatni, de egyelőre nem sikerül. A play -ről lekaptam a ANT-s plugint, de semmi.
Itt is szó van róla hogy a telefon tudja a legújabb szoftverrel.
Van egy ARC S -em is. Ott ha elindítok egy ANT -s alkalmazást azonnal felugrik a kis logó bal felülre.
Nézegettem a topikot, de nem találtam még róla semmit. Azért reménykedem, hátha valaki tudja a megoldást. Addig meg én is nézegetem a külföldi fórumokat... -
gazsila
újonc
sziasztok tudna segiteni valaki az x10 minim rosz kernelt kapot azóta nem kapcsol be,kezd tölteni bevilan és anyi
-
Pampipapi
tag
Sziasztok!
T függő készüléket kaptam kölcsön, de Vodás vagyok. Megoldható ingyen a problémám?
Találtam progit de login kell hozzá...
köszi
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Ehhez a telóhoz keresek magyar nyelvű, működő, stabil, gyors romot, ha lehet a legstabilabb-gyorsabbat, legalább gingerbreadet. Tudtok ajánlani valamit?
Egyelőre csak SuperOneClickkel rootolva van a telefon és xRecovery van fent. Ha lehet szimpla xRecovery telepítésből telepíteném a zipet, de ha ez nem járható út, és unblockolni kell a bootloadert akkor ahhoz is valami egyszerűsített magyar nyelvű leírást kérnék ha lehet
XDA-n nem nagyon értem, és ott pár link pl. a flashtool is hibás.
Köszönöm srácok!
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Pár napig kénytelen leszek ilyen telefont használni. Létezik rá frissebb/jobb droid disztró, mint a gyári? Sosem volt piszkálva, sosem volt androidos eszközöm sem, szóval leírást is megköszönnék a romoláshoz. Cyanogenmod ideális lenne rá, ha esetleg még támogatják a fejlesztők.
Köszi!
-
krisz12071
aktív tag
Sziasztok!
Reggel csináltam egy gyári visszaállítást ami rendben meg is történt.
Nem volt időm beállítani,így kikapcsoltam.Délben viszont már semmi reakció.Még a töltésnél sem világít a felső led!
Valakinek valami ötlet? -
Picco
addikt
válasz
kiskaktusz #12666 üzenetére
Tisztaban vagyok vele, valami hozzavetoleges osszeget tudsz mit ndani az elolapra? Topicban sajna nem talaltam semmi infot.
-
Picco
addikt
X10mini pro guruk segitsegere lenne szuksegem, egyik bratomnak ilyen teloja van es sajnos a holgyemeny betorte a kijelzo elott levo plexit, funcionalisan rendben van a telo. Kerdes h mennyibe fog fajni neki a moka, illetve megeri e egyaltalan?!
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
kiskaktusz #12663 üzenetére
Köszi, de kiderült, hogy az aksi szarakodott, fél óra töltés után volt hajlandó a telefon egyáltalán bekapcsolni.
-
kiskaktusz
addikt
válasz
jonnyjoker01 #12662 üzenetére
Próbáld meg SUSsal (sony update service) gyári állapotba tenni.
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Anyám már 3 éve használta a telefont, viszont mai nap nem akar bekapcsolni. Hogyan unbrickeljem?Ui. Lehet, h a telefon mint hardver romlott el?
-
dokee78
félisten
Cyanogen mod ROM-ot használ a munkatársam talán 7.1-est.
Cserélni szeretné,én valami GingerDX-et javasoltam neki.
Abból melyik a legfrissebb?
Zárt BL,gyári kernelre.Bocs elnéztem Mini Pro
-
-Valinas-
senior tag
Sziasztok!
Az x10 mini pro-s csoportban nem kaptam segítséget, így hozzátok fordulok.
Bootloader unlocknál valahogy elszállt a teló, és azóta semmilyen billentyűkombinációra nem reagál, flash módba se tudom berakni. Nekem nagyon hard brick szagú a dolog. Tönkrement az alaplap? Szervizben ezt mennyiért javítják?
Gondolom olyan flash módszer nincs, ami nem igényel bekapcsolást... -
Kowa
tag
sziasztok
segítség kellene. Adott egy Xperia X10 mini Pro . A gond az volt vele hogy a Play áruházba nem lehetett belépni semmilyen formában se. Olvastam hogy gyári alapbeállításokra kell állítani a telefont. Csináltam a névjegyek és üzenetekről egy biztonsági mentést majd reseteltem a telefont hogy alap beállitásokon legyen újra a telefon. Ez megis oldotta a problémát be lehetett regisztrálni a Play áruházba WIFIN keresztül. Viszont a 3G és vele együtt a mobilnet nem akar életre kelni hiába pipálom be a két opciót.
Valakinek ötlet mi a baj?
Vagy esetleg valami szolgáltatói beállítást kell kérni? -
dongokiller
csendes tag
válasz
Attila8006 #12657 üzenetére
mind2-őtök válaszát nagyon szépen köszönöm.
jövöhéten mindenre fényderül, ugyanis nincs nálam a telefon:dmég irni fogok ha sikerül megcsinálni, hanem
-
Attila8006
aktív tag
válasz
dongokiller #12655 üzenetére
Nem tudom neked is lehet ez a gondod:
Google hibánál:
- in setting menu go in application/ Beállításokon belül alkalmazásokba menj
- find google framework app and clear data / Keresd meg a google szolgáltatások keretrendszer vagy valami ilyesmi magyar neve van és nyomj az adatok törlése gombra
- find play store app and clear data / majd nyomj egy visszát és keresd meg a Google Play Áruházat és ott is nyomj egy adatok törlését majd még a google play szolgáltatásokkal is ismételd meg
- reboot and everything should be fine /ezek után indítsd újra a telefont és jó lesz a play
Mikor én újra tettem a telefonom softját pontosan ugyen ez volt a hiba.Megcsináltam ezt az eljárást és már jó is lett
Remélem neked is sikerül -
kiskaktusz
addikt
válasz
dongokiller #12655 üzenetére
Próbáld más wifi hálón, vagy 3g-n. Vagy húzd újra a gyári szoftvert, úgy sincs még belakva a telefon ezek szerint, ha még gmailes cím sincs rajta és utána is lehet próbálkozni. Néha valami oknál fogva buzizik a gmailes bejelentkezéssel.
-
dongokiller
csendes tag
sziasztok
unokahugomnak van egy használt Xperia x10 minije.
leszerett volan tölteni játékokat a market-röl, de gmailes ''profilt'' kért.
beirtam a kért emailt és a jelszot ( amiröl tudom h jo mert azt használom), de ennek ellenére wifi vagy hálozati kapcsolati hibát irt ki. probálgattam még 5-6szor de semmi, pedig a wifi is hibamentesen müködik.
nem tudom h mi a hiba, a telefonon a gyári rom van ( nem cserélnék rajta romot ha nem muszáj)
valaki tudna segiteni ez ügyben? nagyra értékelnémválaszotokat előre is köszönöm
-
hajni1987
csendes tag
Hali
Nekem egy olyan gondom lenne hogy frissítve lett a telónak a szoftja és azóta fagy ill újraindul a teló....
Olvasgattam és azt írják hogy sok mindenkinek van így a telója szoft friss után....
Lehet valamit tenni ellene? -
Rick4
félisten
Köszi, egy éve én írkáltam ugyanezt, és mint írtam is, egyszerre vettünk kettőt, a másik 3/4 év után ezt csinálta, és a cordonék megcsinálták 5 perc alatt. Ha vennem kell valamit, nem ezt veszem, szóval akkor úgyis mindegy.
Egyébként érdekes, ha a sim nincs benne, nem indul újra...
-
Orgi
addikt
Ha az újrahúzás nem segített akkor gondolom valóban a teló halhatott be... amennyiben megér neked 2500.-Ft-ot még ez a teló, akkor a hivatalos szervízben annyit kérnek a hibafeltárásért/árajánlatért. De szerintem egyszerűbb lenne használtan venni mondjuk egy sima Minit.
A szervíz elvileg:
CORDON Electronics Kft. (ex-Cirma)
Személyes ügyfélfogadás: 1045 Budapest Széchenyi tér 9.
Telefon: +361-272-0708
Fax: +361-272-0709 -
Rick4
félisten
Urak, akadt egy kis gondom az X10 minimmel. Először egy hete simán kikapcsolt, utána két napra rá megint, aztán tegnap már 5-6x is, végül estére már annyira nem akarta, hogy bootolás vége felé is kikapcsolt. Pc companionnal újrapakoltam a rendszert, de ugyanaz, max 2-3 percet lépkedek a menüben, már épp beállítanék pár dolgot, erre kikapcsol. Mi a szösz lehet? Próbáltam másik simmel, sd nélkül, semmi eltérés, szóval a készülékkel lesz gond. Dobjam el, és vegyek másikat?
Egyébként egyszerre vettünk két ilyet, az egyik már 3/4 évesen is ezt csinálta, akkor szoftfrissítéssel megoldották a garis szervizben kb 5 perc alatt, az a mai napig jól mködik.
-
Orgi
addikt
válasz
L_YKing #12646 üzenetére
Bár már nem használom a telóm, de ez a rom volt nekem fent rajta utoljára:
MiniCM7-2.2.1 [10/6/12] Gingerbread 2.3.7/CM7.2 unofficial port for the x10mini
Ha megnézed a leírását akkor van benne egy ilyen:
"Fake Dual touch in kernel" - ennyi a max szerintem. -
L_YKing
addikt
Mindenhol kerestem meg bujtam a topikokat , de egy jó leírásra nem leltem. Hogy a fenébe tudok felvarázsolni Sony Ericsson x10 mini-re olyan romot amin multitouch-os lesz a teló.
Ha valaki tudna segíteni megköszönném! -
Csari93
aktív tag
Köszi, pont ma vittem GSM-be, 4000 forintért megcsinálták.
Viszont cserélni akartam ROM-ot, az is megizzasztott. Nagy nehezen elértem, hogy volt rajta rendes recovery, formattáltam partíciókat, wipeoltam, stb, és telepítésnél kidobta, hogy hibás a telepítendő zip fájl. Aztán írták neten, hogy nem minden recoveryvel megy, kerestem egy másikat, az viszont hibásan települt.
Eredmény: Se recovery, se nem bootol. Már épp gondoltam, hogy holnap van mégegy utam a GSM-be, de a gyári szoftverfrissítő programja gépen megoldotta, kikapcsolt állapotból újratette a gyári droidot. Dobtam rá egy launchert, így most jó.
Amúgy CM-et akartam ráhúzni, arra írt ki hibát. (a CM fórumban ahol a recoveryt ajánlja, ott hibás a link, ha az működött volna, normális recoverym lett volna).Ti milyen ROM-ot használtok?
-
Attila8006
aktív tag
-
L_YKing
addikt
Sziasztok!
ha új romot rakok fel akkor gyorsabb lesz? Jobb lesz?
Hallotam olyat , hogy lehet touchscreen-né tenni a telót. Szerintem hülyeség. Az? -
Csari93
aktív tag
Sziasztok! T-mobile függő telefonom függetlenítéséhez kérnék tanácsot, melyik a legjobb megoldás? Töltsek le playen alkalmazást, csináljam itthon, vagy vigyem be egy GSM-be, és bízzam rájuk?
-
Attila8006
aktív tag
válasz
kiskaktusz #12638 üzenetére
rendben!
Köszönöm szépen -
kiskaktusz
addikt
válasz
Attila8006 #12637 üzenetére
Van JB is a telefonra, de ezektől ne várj túl sokat, mert rendkívül kevés szabad ram marad és ezért nem túl használhatóak a mindennapokban.
Hogy melyik a legjobb, erre valószínűleg nem fogsz választ kapni, mert ez a topic kihalt, nekem is a pro változat van, őgyhogy nem tudom, hogy minire melyik a legjobb. Szerintem a 2.3-asok közül válogass a fent említettek miatt.A flashtool használatához használd a seria.hu fórumát, ott le van írva minden pontosan, hogy kell telepíteni pl a recoveryt.
A romok átböngészéséhez szintén tudom ajánlani a seria.hu-t, vagy ha van egy kis angoltudás, akkor az xda fórumára menj...
-
Attila8006
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is ilyen jellegű kérdésem lenne mint az elöttem szólónak.
De itt hozzá csatolnék még 1-2dolgot.
láttam kiadták rá az ICS-t.lehet valami buherált romocska,de eléggé megnyerő.
a telefonom rootoltam.
Melyik az a rom ami mondhatni a legjobb és a flashtools-sal könnyedén felrakható?sajnos xrecoveryt sehogy sem tudtam telepiteni.hiába csináltam mindent az előírtak szerint,ha taposom a vissza gombot sem jön elő
ötlete valakinek? -
hajni1987
csendes tag
Hali
Nekem egy olyan gondom lenne hogy frissítve lett a telónak a szoftja és azóta fagy ill újraindul a teló....
Olvasgattam és azt írják hogy sok mindenkinek van így a telója szoft friss után....
Lehet valamit tenni ellene?
Avagy valami ilyan rom van (kipróbált) amin működik minden és nem fagy???
Help -
Andralin
aktív tag
Sziasztok!
Van közöttetek valaki, aki használta már ezen a telefonon a MobilVOIP nevű programot VOIP hívások lebonyolítására?
Érdekelne, hogy működik-e rajta tökéletesen, wifin illetve mobilneten is? Nincs esetleg valami bug vagy inkompatibilitási gond vele?
-
PapB18
tag
ja még annyit hogy mennyibe kerül egy alaplap ebbe a telefonba ? használ és új mind a kettő ár érdekelne
-
PapB18
tag
válasz
kiskaktusz #12632 üzenetére
úgy halottam hogy Setool boxal meg lehet csinálni.. Ez igaz ? vagy valaki tud erről valamit ?
-
PapB18
tag
válasz
kiskaktusz #12630 üzenetére
akkor tehát teljesen vége ?
:/ köszi a segítséget ! -
PapB18
tag
válasz
kiskaktusz #12628 üzenetére
tudom de tényleg csak kikapcsoltam egy 2 percre míg cseréltem kártyát és vissza utána csak próbáltam vissza kapcsolni.
valami olyan megoldás nincs amihez nem kell bekapcsolni meg semmi ? -
PapB18
tag
válasz
kiskaktusz #12626 üzenetére
a pcc hez sem feltétlen kell bekapcsoltnak lenni mert van olyan választási lehetőség.
a gombbal semmi baj nincs mert semmire sem reagál. power+home a vissza gomb azzal sem így hát nem tudom :/ reggel még jó volt eléggé szar ez így
-
PapB18
tag
válasz
kiskaktusz #12624 üzenetére
de seussnál is kell az hogy nyomom a vissza gombot :/ és egyszerűen nem jön elő a zöld led hogy jó legyen
az aksi tényleg nincs lemerülve így nem tudom de ha esetleg teljesen nullán lenne akkor hogy lehetne vissza hozni ?
természetesen nem akarom elvinni szervizbe mert nincs miből -
PapB18
tag
Sziasztok !
Valaki segítsen nekem SOS !
Nem reagál a telefonom semmire sem !
az aksi fel van töltve meg minden. kikapcsoltam a telefont és azóta semmi egyszerűen nem akar semmit sem csinálni
mondom neki esek akkor ezzel a pc companionnal de mivel nemtudom megcsinálni azt hogy vissza nyilat nyomom és a zöld led sem jön elő !
Segítsen valaki !!! -
kennyke
aktív tag
Mindkettőtöknek igaza van, én kérek elnézést...
Elhihetitek kerestem, de nem találtam. Nagy hirtelen beírtam ide, hogy mit keresek (egyébként látható, hogy régóta tag vagyok, és alig írok: azaz mindig mindent megtaláltam kérdezés nélkül) Romoltam már több telóra, de a sonykkal mindig is bajom volt, valahogy nem jött össze... A vége az lett, hogy két hete nem találok megfelelő romot, és ideges lettem...
Annyit sikerült kiderítenem, hogy a gingerdx v17 jó lehet, de nem találtam élő linket. XDA-n sem találtam most futó zárt bootloaderes rom-ot. Ezek után írtam ide, de még ezt is elszúrtam, és nyitottat kerestem.
A válaszod nem találtam kimerítőnek, a saját hibámból kifolyólag... De még ha jól is tettem volna fel a kérdést, akkor is elvártam volna, hogy egy linket kapok. A fórum már nem pörög, 1-1 link senkit nem zavarna, pláne, hogy tényleg nincs egyértelmű hsz.Elnézést ha megsértettem valakit!
-
Orgi
addikt
válasz
kennyke #12619 üzenetére
Nem tudom fanatikus tagként hogyan kerestél eddig, de nyitottat írtál az előbb, szóval én rászánom azt a 2 másodpercet és tessék egy jóval frisebb (ráadásul jól működő) mint amit linkeltél:
[MiniCM7-2.2.1] -
kiskaktusz
addikt
válasz
kennyke #12619 üzenetére
A fórumtopic már nem pörög, mivel minden ami szóba jöhet már ki van tárgyalva, többek közt zárt és nyílt bootloader-es ROMok, kernelek. Csak használni kéne a keresőt és te is meg tudnád találni.
Egyébként meg nagyon nem szép dolog a másikat szapulni a "nem túl kimerítő válasz" miatt, amikor te is meg tudtad volna keresni. Persze egyszerűbb ide beírni 2-3 mondatot és mástól várni a segítséget plusz a rászánt időt, mint guglit ragadni.
A saját lustaságunk miatt ne a másik legyen már a hibás.
-
kennyke
aktív tag
Köszönöm a nem túl kimerítő választ.
ha valaki keresne hozzám hasonlóan, de nem talált íme:
ZÁRT Bootloaderre android 2.3 itt letölthető( zárt bootloader boot loader link )
-
kennyke
aktív tag
sziasztok,
valaki linkelne nekem egy 2.3-as romot, amit nyitott bootloaderre is fel lehet tenni?
köszönöm!! -
Wasquez
senior tag
válasz
kiskaktusz #12614 üzenetére
Én attól tartok, hogy ebből a telefonból több hardver verzió volt, és esetleg az U20i számúhoz megveszem a 32GB-s kártyát, aztán majd nem működik benne!
Valaki azt mondta, hogy a kingstone kártyákat pl nem szereti.
Nekem ez kicsit furcsa, de it-ben minden előfordulhat! -
kiskaktusz
addikt
válasz
Wasquez #12613 üzenetére
A neten található infók alapján 32GB-ig bővíthető. A legnagyobb SD, amivel próbálták a telefont itt a fórumon az 16GB volt. Ezeket gond nélkül megette.
Egyébként mindegyik ROMmal eddig bővíthető, úgyhogy gondolom hardverfüggő a dolog, de ha létezik biosfrissítés telefonra, akkor lehet, hogy megoldható azzal is.
-
Wasquez
senior tag
Sziasztok
X10 Mini pro mekkora sd-kártyát támogat maximum? Mitől függ ez, a telefontól, vagy a rom tól?
CM7 van rajta. -
kiskaktusz
addikt
válasz
Scooter86101 #12611 üzenetére
A 2.3.7 IS 2.3.
Pont ez az egyszerűbb, hogy ne kelljen a cucc lelkében turkálni.
-
Scooter86101
tag
válasz
kiskaktusz #12610 üzenetére
2.3.7 van fenn ..
de amit mutattál azon nem találtam az az ikont
de amúgy azt nem is tudom használni , még nem használtam
valami egyszerűbb ?
-
kiskaktusz
addikt
válasz
Scooter86101 #12609 üzenetére
Van az xda-n valami "status bar kitchen" vagy hasonló. Guglizz rá, és próbáld meg azzal. 2.3 kell hozzá.
-
Scooter86101
tag
válasz
kiskaktusz #12608 üzenetére
szia ha beírom az androidplay-be hogy cm7theme .. akkor máris ezer témát ad , ezer új állapotsorral , de nem találok egyet sem ..
vaaagy ezzel még lehetne bene piszkálni csak ehhez nem akarok nagyon nyúlni : framework-res.apk ..
szóval akkor senki nem tud nekem segíteni ?
Üdv. -
kiskaktusz
addikt
válasz
Scooter86101 #12607 üzenetére
Ahhoz eléggé bele kell nyúlni a lelkébe...
-
Scooter86101
tag
Sziasztok nem tudna nekem valaki segíteni hogy ezt az állapotsort sehol nem találom:
nekem x10 mini-m van cm7-el ..
valaki nem tudna segíteni hogy tudnám ezt így beállítani hogy ilyen legyen felül... ?
Előre is köszi.. -
ph2012
senior tag
-
ph2012
senior tag
Skype használható rajta?
-
ph2012
senior tag
Mi a legújabb android ami kijött rá? Kártyafüggetlen telefonra van olyan hely Pesten ahol ingyen rátelepítik? Ha pénzért akkor mennyibe kerül a frissítés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest