Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ajca
tag
Szevasztok
Az miért van,hogy a kivülröl telepitett laucherek lefagynak ami eddig hibátanul ment(Tsf shell) az is,a gyári már 1napja birja -
ajca
tag
Szevasztok!
Neon ha aktiválom a Vibert napi +20-30%-al csökken az akku töltöttség,amit a gsam battery kimutat,hogy az a hibás,semmit nem csinálok vele csak fut magától a háttérben önkényesen,hiába frissitem a legújabb verzió van fenn rajta most is és nem változik folyamatosan zabálja az akkut,az idegesit az egészben,hogy van a családban xperia u,mini,és motorola defy is és egyiknél sincs ez a probléma,másnál is van ilyen vagy csak nekem jutott ki ez? -
ajca
tag
Szevasztok!
Telepitettem régebben a swox-ot és a mariska hangját a fizetős verziót egy darabig működött rendesen,de mostanában a teló gépi hangja nyekereg helyette,ha beakarom állitani a nyelvi beállitásoknál mindig szinkronizálási hibát ir ki a gmailnál.Megpróbáltam újra letelepiteni,de mindig szinkronizálási hiba üzenetet kapok,pedig az áruházban azt irja ki,hogy telepitve a program.Van valakinek valami javaslata,hogyan birnám szóra mariskát -
ajca
tag
Szevasztok!
Ma próbáltam hdmi kábelen keresztül filmet nézni,működik is rendesen csak a teló nem megy alvó képernyő helyzetbe,és igy igen zabálja az akksit,van valami megoldás amit nem vettem észre? -
ajca
tag
Hali mindenki!Vettem egy használt neot az a gond vele ha bedugom a fülest nem némítja el a telo hangszóróját valamint két csengés után automatikusan felveszi a bejövő hívásokat ,orvosolhato ez egyszerűen vagy gyorsan adjam vissza?
-
ajca
tag
válasz
eladogeppc #4170 üzenetére
Te nagyon jól képzett agyagedény!Kikapcsolásra gondoltam, elnézést a többiektől!Több mint 1 éve használom a wefit,csak észre venném ha nem úgy van.Én meg úgy futok neki a te baromság jelződnek,hogy kapd be,ha már így hitrelenkedünk
-
ajca
tag
válasz
eladogeppc #4133 üzenetére
A googleval kapcsolatos programokat ne töröld(pl:facebook) mert tégla lessz a telód!!!
-
ajca
tag
válasz
adam10980 #3672 üzenetére
Dióhéjban annyi lenne,hogy kapsz 50G tárhelyet ingyen örökre és az erre feltöltött dolgokat megoszthatod bárkivel aki szintén regisztrálva van,én legalább is úgy értelmeztem,pl:a lányom 350km-re lakik,feltöltök egy filmet és ő pillanatokon belül letöltheti,nem kell dvdt vagy pendrivet küldöznöm.
-
ajca
tag
http://www.telefonguru.hu/hir/A_Sony_Ericsson_ajandeka_50_gigabajt_online_tarhely_2011-12-19 erről tud valaki többet? Nem igazán akarja a regisztrációt.
-
ajca
tag
válasz
sunahunter #3579 üzenetére
Nemtudom igazán mert,volt már brando fóliám is olyan is amit magamnak kellett kivágni egy rajzlap nagyságú lapból meg ez a 100 ft-os is, zagghoz még nem volt szerencsém de az előző 3 nem gyűjtötte a lenyomatokat,és az biztos nem adok mégegyszer több ezer ft-ot egy márkanévért mikor a 100ft-os fólia is ugyan azt nyújta,ez a véleményem aminek van van pár éves tapasztalati alapja is
-
ajca
tag
válasz
csiziktomi #3450 üzenetére
http://www.appbrain.com/app/full-screen-caller-id-lite/com.androminigsm.fscifree
-
ajca
tag
válasz
Elek23Elek23 #3298 üzenetére
http://www.appbrain.com/app/hungarian-for-anysoft-keyboard/com.anysoftkeyboard.languagepack.hungarian
Nagyon jó kis oldal az appbrain csak keresgetni kell rajta -
ajca
tag
A hívónvét beolvassa így is meg a hívászűrés is működik,de a szövegfelolvasás csak a fizetős verzióban van meg,különben ha olvastad cikket is róla elég jól elmagyarázza mit hol tudsz beállítani én sem tudok angolul de megtudtam csinálni mindent rajta.A futóprogamokat a go launcher exe-vel nézheted és kezelheted is.
-
ajca
tag
Ez sohasem volt az a pörgős oldal,a defyról váltottam na az az oldal pörög,viszont ezen a telón nem is kell annyit gépészkedni mint a defyn,különben olvastam panaszod,de nem tudom mi a magyarázat nekem működik a személyre szabott csengőhang,nem hallgat el lefordításkor sem,mindent a használati útmutató szerint állítottam be és jó
egyszerűen nem tudok tanácsot adni szerintem más se, azért van ez a csend.Ja és a hívóképet is tökéletesen mutassa teljes képernyőn és a nevét is mondja
minden gond nélkül mariska hangján,mivel szupi a teló!!!
-
ajca
tag
válasz
waterphone #3054 üzenetére
Ha bejövőhíváskor fekete a képernyőd nyomd meg a menü gombot és lesz csuszkád,feltudod venni a hívást!
-
ajca
tag
Amióta az új szoftver van a telón nem hajlandó az újkapcsolatokhoz képeket társítani elkezdi,de a kivágás után megáll és nem lehet menteni a képet,ti jártatok már így van valami megoldás esetleg?
-
ajca
tag
http://www.telefonguru.hu/hir/Sony_Ericsson_Android_40_minden_Xperia_mobilra_2011-10-24
Különösen ajánlom "adam 10980" kollégának figyelmébe, lesz mire várni -
-
ajca
tag
válasz
GABESZ1974 #2619 üzenetére
Ne parázz! Nekem is olyan van és minden gond nélkül megvolt az előző frissítés
-
ajca
tag
válasz
eladogeppc #2506 üzenetére
Vitalplayer neo,vagy pro.
-
ajca
tag
válasz
#05543936 #2232 üzenetére
Miket írkálsz te itt mi az a 80E.árkülömbség , meg szaggatott videolejátszás?Vegyél normális laptopot ami képes hd-videot lejátszani
a neo oldalán nem leszel népszerű,ha felkészületlenül pocskondiázod,ha neked azok a telók jók amiket említettél az ő fórumjaikat látogasd !
-
ajca
tag
Olvastátok ezt a hírt!http://www.telefonguru.hu/hir/Android_40_minden_idei_Xperia_modellre_2011-9-9
-
ajca
tag
válasz
eladogeppc #1797 üzenetére
Szerény tudásom szerint rootolnod kéne, ha még nincs fennt a frissített szofver mert azt még nem lehet,ha megvan a root akkor telepíted a titanium backupot és azzal bármit feltehetsz a kártyára és felesleges programokat törölhetsz a gyári programokból de azzal vigyázva csak mert akár tégla is lehet a teló,azt tudom ami a googleval kapcsolatos program azt tilos piszkálni,de azokon kívűl biztos van amit nem használsz csak a helyet foglalja.
-
ajca
tag
válasz
eladogeppc #1795 üzenetére
Kb.380Mb belső memória üres helyed van a telón,a memóriakártya ha le van formázva üres lessz,ha van rajta adat akkor nem volt formázva, esetleg egyes dolgok törölve vannak!
-
ajca
tag
Nekünk van a családba neo is n8 is össze tudom hasonlítani őket,a neo egyáltalán nem recseg ropog,a kijelzője sokkal tisztább és élesebb,a menűje pedig az androidnak köszönhetően testreszabhatóbb a gyorsaságról nem is beszélek 1Ghz az nem 680Mhz és ez nagyon meglátszik rajta,a nokia mellett a 12mpx. kamera xenon vakuval és a16G belső memória van,rövden ennyit róluk.
-
ajca
tag
válasz
eladogeppc #1667 üzenetére
Ha a van már rá frissítés akkor tudod meg ha usb-vel csatlakozol a számítógépedre és telpíve van se.pc.companion, felfogja kínálni a frissítéseket és 4 lépésben végig vezet a telepítésen, nekem már megvan sok szembetűnő változás nincs kapsz néhány új alkalmazást és azóta nekem legalábbis gyorsabban merül le.
-
ajca
tag
A Neo 95E kártyásan,rablánccal kapod meg olcsóbban vagy gsm boltban bizonytalan múlttal és nincs híre az olcsóbbodásnak és az android sokkak testre szabhatóbb és kezelőbarátabb mint a symbian én is arról váltottam de nagyon örülök neki.Az előtted lévő hozzászólésban ott az árlista linkje különben!
-
ajca
tag
válasz
smallcurrant #1339 üzenetére
Az üveg karcállóságába azért ne bízzál maradéktalanul mert csak un.mineralglass tehát ásványi üveg ami némileg ellenáll kisebb karcoknak,nekem defy-om volt ezelőtt ami gorilla glass üveggel van,de azon is sikerült egy kisebb karcot ejtenem a csuszkás felvevő miatt,mert ugye úgy lehet felvenni a bejövő hívást és egy homokszem került a gépezetbe
tehát erősen ajánlon a képernyővédő fóliát!
-
ajca
tag
Szevasztok!
Rootolta már valaki, esetleg leírást tapasztalatot tudnátok linkelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az arc után szinte azonos tudású, kevésbé exkluzív, ám olcsóbb okostelefont tett le a gyártó az asztalra.
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Ukrajnai háború
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Synology NAS
- Okos Otthon / Smart Home
- Opel topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest