- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
Kedves ajca, másnéven barti !
Több fontos dolgot említenék meg számodra.
Első sorban köszönöm, hogy magasztalsz, és "nagyon jól képzett"-nek titulálsz.
Bár nem tudom miért érdemeltem ki, de mindenesetre köszönöm !Vagy nem tudod hogy kell fogalmazni, vagy probléma van az értelmezéseddel.
Próbáld meg valahogy máshogy tagolni a mondatodat, és érthetőbb lesz mit szerettél volna mondani.Megemlíteném, hogy a "baromság" szó nem minőség jelző, hanem a mondat állítmány része. Éppen ezért ez nem a te személyedhez szól, hanem inkább annak mondanivalójához köthető.
Mindösszesen a mondanivalódra írtam, hogy az "baromság" mivel az általad említett program nem ezt a célt hivatott szolgálni:
"folyamatosan bekapcsolt wifivel használom a a wefi nevű segédprogrammal és az mindíg kilövi a wifit kikapcsolt kijelzőnél"
Te írtad. Nem én találtam ki.A mondat értelmezése szerint a Wefi nevű segédprogram lövi ki a wifidet, nem pedig a .62-es ROM.
És itt álnék meg egy pillanatra.
Milyen módszerrel kutattad fel, hogy a Wifi mint eszköz, a képernyő kikapcsolásával kikapcsol ?
Elég furcsa dolog, mert az android alapból nem engedi el kb negyed órán keresztül a Wifit.Még az általam említett Wifi Off program sem lövi ki azonnal, még ha 30 másodpercre állítom be, akkor sem.
Visszatérve a mondanivalódra:
A teljes idézet:
"Nekem is simán elmegy 2napot a 62-essel,normál használat mellett,folyamatosan bekapcsolt wifivel használom a wefi nevű segédprogrammal és az mindíg kilövi a wifit kikapcsolt kijelzőnél,40óra után most vagyok 41%-on."Helyesen:
"Nekem is simán elmegy 2 napot a 62-essel normál használat mellett. Folyamatosan bekapcsolt wifivel használom a wefi nevű segédprogrammal, és a ROM mindíg kilövi a wifit kikapcsolt kijelzőnél. 40 óra használat után most 41%-on vagyok."Megkérnélek, hogy a jövőben mellőzd az "agyagedény". a "kapd be" és egyéb jelzőket, esetünkben én nem tettem rád negatív megjegyzést !
Ha mégis szeretnél még hozzátenni valami furkó megjegyzést, hát tegyed nyugodtan, csak lehetőleg privátban. Onnan legalább fogom tudni törölni.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szólánc.
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest