Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• eladogeppc

veterán

válasz ajca #4171 üzenetére

Kedves ajca, másnéven barti !

Több fontos dolgot említenék meg számodra.
    Első sorban köszönöm, hogy magasztalsz, és "nagyon jól képzett"-nek titulálsz.
    Bár nem tudom miért érdemeltem ki, de mindenesetre köszönöm ! :R

Vagy nem tudod hogy kell fogalmazni, vagy probléma van az értelmezéseddel.
    Próbáld meg valahogy máshogy tagolni a mondatodat, és érthetőbb lesz mit szerettél volna mondani.

Megemlíteném, hogy a "baromság" szó nem minőség jelző, hanem a mondat állítmány része. Éppen ezért ez nem a te személyedhez szól, hanem inkább annak mondanivalójához köthető.

Mindösszesen a mondanivalódra írtam, hogy az "baromság" mivel az általad említett program nem ezt a célt hivatott szolgálni:
    "folyamatosan bekapcsolt wifivel használom a a wefi nevű segédprogrammal és az mindíg kilövi a wifit kikapcsolt kijelzőnél"
    Te írtad. Nem én találtam ki.

A mondat értelmezése szerint a Wefi nevű segédprogram lövi ki a wifidet, nem pedig a .62-es ROM.

És itt álnék meg egy pillanatra.

Milyen módszerrel kutattad fel, hogy a Wifi mint eszköz, a képernyő kikapcsolásával kikapcsol ?
    Elég furcsa dolog, mert az android alapból nem engedi el kb negyed órán keresztül a Wifit.

Még az általam említett Wifi Off program sem lövi ki azonnal, még ha 30 másodpercre állítom be, akkor sem.

Visszatérve a mondanivalódra:

A teljes idézet:
    "Nekem is simán elmegy 2napot a 62-essel,normál használat mellett,folyamatosan bekapcsolt wifivel használom a wefi nevű segédprogrammal és az mindíg kilövi a wifit kikapcsolt kijelzőnél,40óra után most vagyok 41%-on."

Helyesen:
    "Nekem is simán elmegy 2 napot a 62-essel normál használat mellett. Folyamatosan bekapcsolt wifivel használom a wefi nevű segédprogrammal, és a ROM mindíg kilövi a wifit kikapcsolt kijelzőnél. 40 óra használat után most 41%-on vagyok."

Megkérnélek, hogy a jövőben mellőzd az "agyagedény". a "kapd be" és egyéb jelzőket, esetünkben én nem tettem rád negatív megjegyzést !

Ha mégis szeretnél még hozzátenni valami furkó megjegyzést, hát tegyed nyugodtan, csak lehetőleg privátban. Onnan legalább fogom tudni törölni. :P

Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD

Új hozzászólás Aktív témák