Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
Kedves ajca, másnéven barti !
Több fontos dolgot említenék meg számodra.
Első sorban köszönöm, hogy magasztalsz, és "nagyon jól képzett"-nek titulálsz.
Bár nem tudom miért érdemeltem ki, de mindenesetre köszönöm !Vagy nem tudod hogy kell fogalmazni, vagy probléma van az értelmezéseddel.
Próbáld meg valahogy máshogy tagolni a mondatodat, és érthetőbb lesz mit szerettél volna mondani.Megemlíteném, hogy a "baromság" szó nem minőség jelző, hanem a mondat állítmány része. Éppen ezért ez nem a te személyedhez szól, hanem inkább annak mondanivalójához köthető.
Mindösszesen a mondanivalódra írtam, hogy az "baromság" mivel az általad említett program nem ezt a célt hivatott szolgálni:
"folyamatosan bekapcsolt wifivel használom a a wefi nevű segédprogrammal és az mindíg kilövi a wifit kikapcsolt kijelzőnél"
Te írtad. Nem én találtam ki.A mondat értelmezése szerint a Wefi nevű segédprogram lövi ki a wifidet, nem pedig a .62-es ROM.
És itt álnék meg egy pillanatra.
Milyen módszerrel kutattad fel, hogy a Wifi mint eszköz, a képernyő kikapcsolásával kikapcsol ?
Elég furcsa dolog, mert az android alapból nem engedi el kb negyed órán keresztül a Wifit.Még az általam említett Wifi Off program sem lövi ki azonnal, még ha 30 másodpercre állítom be, akkor sem.
Visszatérve a mondanivalódra:
A teljes idézet:
"Nekem is simán elmegy 2napot a 62-essel,normál használat mellett,folyamatosan bekapcsolt wifivel használom a wefi nevű segédprogrammal és az mindíg kilövi a wifit kikapcsolt kijelzőnél,40óra után most vagyok 41%-on."Helyesen:
"Nekem is simán elmegy 2 napot a 62-essel normál használat mellett. Folyamatosan bekapcsolt wifivel használom a wefi nevű segédprogrammal, és a ROM mindíg kilövi a wifit kikapcsolt kijelzőnél. 40 óra használat után most 41%-on vagyok."Megkérnélek, hogy a jövőben mellőzd az "agyagedény". a "kapd be" és egyéb jelzőket, esetünkben én nem tettem rád negatív megjegyzést !
Ha mégis szeretnél még hozzátenni valami furkó megjegyzést, hát tegyed nyugodtan, csak lehetőleg privátban. Onnan legalább fogom tudni törölni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az arc után szinte azonos tudású, kevésbé exkluzív, ám olcsóbb okostelefont tett le a gyártó az asztalra.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest