Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a OnePlus 13T
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
universum
csendes tag
válasz
tomy86 #10084 üzenetére
Szóval akkor a PCC felteszi a 4.0.4 szoftvert.Rootolva ki van a telefonom múlt szombaton ki rootoltam.Ha fenn van a 4.0.4 azután mi a teendőm?Valami leirást tudnál irni bővebben?milyen progi vagy mik kellenek hozzá pontosan?XDA oldalora ha felnézek is de kissé amatőr az angol tudásom és még valamit félre értek ami le van irva ezért kérdezem. Flashtool progi is van tudom,de tudod nekem ez még nagyon új dolog.Most ismerekedem egy hónapja az androiddal.De egy jól futó szoftvert jól enne rátenni és ujabb verziót,persze jó hd felvétel az maradjon és minden funkció maradjon vagy még jobbá váljon az ujjal ezt szeretném.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az arc után szinte azonos tudású, kevésbé exkluzív, ám olcsóbb okostelefont tett le a gyártó az asztalra.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest