- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Lehetnek még fordulatok Honor 400 ügyben
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
universum
csendes tag
válasz
tomy86 #10084 üzenetére
Szóval akkor a PCC felteszi a 4.0.4 szoftvert.Rootolva ki van a telefonom múlt szombaton ki rootoltam.Ha fenn van a 4.0.4 azután mi a teendőm?Valami leirást tudnál irni bővebben?milyen progi vagy mik kellenek hozzá pontosan?XDA oldalora ha felnézek is de kissé amatőr az angol tudásom és még valamit félre értek ami le van irva ezért kérdezem. Flashtool progi is van tudom,de tudod nekem ez még nagyon új dolog.Most ismerekedem egy hónapja az androiddal.De egy jól futó szoftvert jól enne rátenni és ujabb verziót,persze jó hd felvétel az maradjon és minden funkció maradjon vagy még jobbá váljon az ujjal ezt szeretném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest