- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoja™
őstag
De van...
Kicsit körülményesebb, de legalább drágább is.
Tessék egy alternatív megoldás.Szvsz jobban jársz a routerrel, amihez van nyomtatott beállítási útmutató, és kb. 5 percet vesz el az életedből beállítani.
-
-
Watt25
veterán
Szórja a WiFi-t, de nincs netre kötve? És ezt hogy gondolod? Ez ilyen "vízbűl vesz ki a zoxigént"? (Illetve működhet, de a telefonon net-ed nem lesz tőle...)
Egyébként úgy hívják, hogy router. Jó dolog, kényelmes, olcsó, sok szívástól megmented magad, ha beszerzel egyet... -
Zoja™
őstag
Aki lusta olvasni, az legyen lusta kérdezni is...
Ne vedd sértésnek, nem annak szántam, de az ilyen kijelentésekre nem csak én harapok, hanem mások is.
Ha nincs kedved végigolvasni több, mint 8000 hozzászólást, rendben van, de ne reklámozd nyíltan. Egyszerűen csak kérdezz...
(#9184) sxxorp: Lehet sok minden: alaplapi forrasztás, nézd végig a jack csatlakozónál, vezérlőhiba, de lehet szoftver is, szerintem először csinálj egy gyári visszaállítást, aztán ha nem segít, lehet hardverhibára gyanakodni.
-
Jól van, látom te is az a fajta vagy aki csak ír ír de olvasni nem nagyon akar.
Feljebb már írtam a tücsökről, hogy mióta nincs (11w38).Amúgy arról ne is álmodj, hogy alapból "agybadugós" fülest kapsz hozzá. Egy sima egyszerű headset-es füles jár hozzá, de elég jól szól vele a telefon.
Azt is írtam, hogy webshop-ból rendelve sokkal jobban megéri 49,5-ért megkapod. -
fatal`
titán
Kb 1 éve
Még jó hogy tavaly augusztusban jelent meg a telefon, kb szeptember közepe-vége, október eleje óta kapható rendesen. Esetleg x10 mini proja lehet, aminek semmi köze ehhez a telefonhoz.
Aki segghülye, az is marad, inkább az itteni tesztből és a szakmai fórumokon olvassgass
-
Winchester95
őstag
De ha egy takarékosabb megoldást akarsz és Tmobilnál akarod megvásárolni.(36k)
Esetleg Telenornál(42k) akkor egy Live with walkman-t is ajánlanék neked.Ugyan az mint a mini pro csak QWERTY nélküli.Viszont +0,2 0,3" al nagyobb a képernyője.Zenetelefon.2sztereó hangszóró stb...Elvileg a mini pronak szebb a kijelzője.
Ma ha minden igaz kitesztelem.Kiváncsi vagyok rá.(első nyomkodásra a mini pronál pont hogy az ellenkezőjét tapasztaltam) -
Ez a "haverod" nagyon érthet a telefonokhoz... A "nekiállt marketről töltögetni" doglog gondolom annyi, hogy automatikusan jönnek a frissítések, ha az be van kapcsolva, akkor ahogy netet kap, egyből frissít ezerrel.
A szervizelésről meg annyit, hogy minden telefonnál lehet egy-két készülék ami széria hibás, és ő pont kifogott egy ilyet.
Én szeptember óta használom, és semmi gáz vele.. -
Winchester95
őstag
Üdv.Nekem volt szerencsém mind a kettő telóval.(Xperia mini proval csak 5 percig. másikkal huzamosabb ideig.)Meg majd ma lesz meg a mini pro.
Szóval a lényeg az hogy Az Acet felejsd el mindenféle téren.
Még ha a +0,5" kell neked akkor is....Akkor annyi pénzből már Tnél Alcatel OT-995 vagy a Live with walkman is remek választás.(ezzel fél év tapasztalatom van.Hihetetlen telefon)
Szval mégegyszer.Samsungot hagyd a picsába. -
rob210
nagyúr
Neked kell eldöntened mi tetszik jobban, de én szvsz rühellem a samsung telóket.
Értékeld pro és kontra melyik mit tud melyik tetszik jobban.
De az, hogy hol van szerviz ne legyen már döntési alap.Én megőrülnék a virtuális billentyűzeten, így én azt mondom minipro.
Úgy látom én ezzel az aranykártyás hűségprogrammal nagyon jól jártam.
( 3.000.- megért ez a telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tesla topik
- Asztalos klub
- Path of Exile (ARPG)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged