- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
EtonBlazer #8833 üzenetére
Ezt a Googletől kérdezd, az alap ICSben is meg van fordítva, én is állandóan mellényomok.
-
gabe8719
senior tag
válasz
EtonBlazer #8833 üzenetére
Ja, hát igen.. Ez a gombfelcserélés párszor már engem is nagyon felidegesített, nem értem, hogy logikailag miért jobb a 'nem-igen', mint az 'igen-nem'. Ha már kiadunk egy parancsot, nyilván azért adjuk ki, mert 'igen', véghez akarjuk vinni. Teljesen impotens ötlet volt megfordítani a kettőt.
-
8zabi
őstag
válasz
EtonBlazer #8763 üzenetére
így van, nem kellett root jog a törléséhez
viszont újratelepült a /system/etc/customization/applications könyvtárból ha factory resetet nyomtál -
Isten88
senior tag
válasz
EtonBlazer #8763 üzenetére
Nekem GB-nél sem kellett root a törléséhez.
-
Crob
tag
válasz
EtonBlazer #7839 üzenetére
ilyen jellegű problémám nekem is van, nekem konkrétan az jön elő néha, hogy bár a térerő maximumon van, azt írja hogy nincs hálózat...Sim-cserém nekem is nemrég volt (bár én csak betrükköztem egy micro-Simer magamnak
) nem hiszem hogy az a baj, mert nem azt írja ki, hogy nincs sim...mondjuk erre eddig csak otthon figyeltem fel, ami a halál f*sza után egy köpésre található, de hálózati hibái másnak nincsenek ugyanennél a szolgáltatónál...
ha nem oldódik meg, szervíz..@szente: naja, bár én ha eddig kibírtam, nem azon az egy-két héten múlik
-
sdd2
veterán
válasz
EtonBlazer #5785 üzenetére
Akkor a Mini pro-nál pedig be sem kapcsol a kijelző és úgy fagy le. Az érdekes. Valamit eltoltak az SE-nél ahogy látom. Remélem a Sony javítja majd ezt az ICS-ben.
-
HofiZoli
senior tag
válasz
EtonBlazer #5785 üzenetére
Ugyanígy jártam, csak éppen bejövő hívásom volt. Kijelző teljesen sötét, semmilyen gonbra nem reagált. Csak az akksi ki-be segített.
-
fatal`
titán
válasz
EtonBlazer #5726 üzenetére
De az SDre menti, méghozzá ugyanoda, mint a képeket: /sdcard/DCIM/100ANDRO
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest