- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli133
addikt
válasz
Kajla5 #11891 üzenetére
ezt nem tudom, de nem hiszem, hogy nagy különbség lenne a kettő közt.
Láttam olyan véleményt miszerint a mini pro jobbat lő mint az active de nem hiszem, hogy nagyon észrevehető lenne a különbség. Arra, hogy nappal ha van vmi és nincs nálad fényképezőgép arra mind2 elég. -
Brutális eb
addikt
válasz
Kajla5 #11882 üzenetére
A mini pro mint az összes okostelefon aktív hasznélat melett max 1 nap.
Ki lehet tolni akár 2 napra is de konkrét válasz nincs a kérdésedre mivel ahány tulajdonos annyi app,widget,stb .Semmi gond a csúszkával.
ICS kinek jó kinek nem.Én várom a javítást ami elviekben 1 hónapja kint van de még sincs sehol ami sok apro bugot javít... ....és gondolom ugyanannyit hoz. -
xperiababu
csendes tag
válasz
Kajla5 #11479 üzenetére
Havi 1090.-Ftot fizetek jelenleg. Igaz, ez a bevezetéskor megállapodított 64.990.-Ft átlaga. Van egy értékhatár. Az alapján számolják ki pl.: mennyi a havidij, és az önrész, amiért cserélik a telefont. Bár az önrészt egy idiótaságnak tartom.
Szerk.: Azt kihagytam, hogy a biztosítást a vásárlástól számított határidőn belül kell megkötni. Ez 60 nap, ha jól emlékszem.
-
xperiababu
csendes tag
válasz
Kajla5 #11475 üzenetére
A készülék biztosítás véd: tűzkár, viharkár, baleseti okból történő meghibásodás (pl. véletlen leejtés, törés, működést befolyásoló egyéb hirtelen sérülés ellen. Továbbá folyadékkal való érintkezés miatti meghibásodás (pl. eső, vízbe esés, rongálás, harmadik személy (nem hozzátartozó vagy lakótárs) általi szándékos törés, vízbedobás stb., lopás, betöréses lopás (eltulajdonítás dolog elleni erőszak alkalmazásával, pl. lakásfeltörés, gépkocsi feltörés), rablás (eltulajdonítás személy elleni erőszak alkalmazásával, pl. telefon erővel, fenyegetéssel történő erőszakos eltulajdonítása), zseblopás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Medence topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Diablo IV
- Könyvajánló
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Subaru topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest