- VoLTE/VoWiFi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Beraktam egy zipbe mindent. Flashtool, friss CM11, friss gapps, kernel. [link]
Kicsit nagy a csomag, először haladj sorban. Próbáld ki a flashtoolt, hogy megy-e így telepítés nélkül. Aztán kapcsold be a telefonon az USB hibakeresés / debugot, aztán dugd rá a flashtoolra. Valszeg rootoltnak kell lennie a romnak, de elvileg azt is meg tudja csinálni a flashtool, aztán megpróbálhatod a BLU gombot a bootloader nyitással.
Ha ez sikerült, akkor majd mondom a többit.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Persze, alap. Nem is láttam olyan romot erre a telóra, ami ne tudna magyarul. Mondjuk ez igazából az Android sajátossága ha jól tudom.
Ha gondolod felrakom dropboxba a Flashtool progit, amivel a bootloadert tudod nyitni és a kernelt cseréni, mert a neten letölthető verziója egy rakás bloatware-t is telepítene gyorsan.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Megértem. Nem rég cseréltem (vagyis vettem mellé, mert a régit még nem tudtam eladni) egy komolyabb ZTE-re ezt a telót, de nekem is nagyon hiányzik a billentyűzet...
CM11-el volt eddig a legjobb a teló nálam, 160-180MB ram ált. mindig volt szabadon. Csak ehhez kell kernelt is cserélni a telóban. Mondjuk az nem túl nehéz, csak legyen nyitható a bootloader.
-
tomy86
addikt
Nem mindenkinél működik és eddig nem sikerült kideríteni, hogy miért működik az egyik telefonon és miért nem a másikon. Én több telefont is rootoltam vele. Próbáld ki a Superflash progival is! Náalam pl. ez nem működött, míg másoknál jó volt. ICS (4.0.4) van a telefonon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest