- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sqpp
őstag
válasz
Wasquez #17068 üzenetére
Nincs már meg a telefon, odaadtam havernak GPS-ként, mert nekem itt az N6 amit szintén majd neki adok el, mert én vagy 6P-t veszek vagy tényleg nem tudom mit
Amúgy igazából nem sokat, a legújabb 4.4.4 ettől jobbat nem tudok mondani
Ezen kívül nekem most nem volt particionálva, mivel az SD kari ratyi volt és nem CL10-es.. szal így nem lett volna sok értelme.
Az akku idő amiatt volt fasza, mivel hálózat nem volt rajta, meg hát igazából nem sokat használtam, de amúgy merül rendesen.. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Wasquez #17056 üzenetére
Hát, a két és fél évvel ezelőtti verziók biztos jók voltak
Azóta új telefonom van, a mini pron meg csak kísérletezgetek, úgyhogy nem tudok naprakész adatokkal szolgálni.KISDUCK ha már JB, akkor Super Jelly Bean 8.0 + 720p 410MB RAM kernelt próbáltad? Az elég ütős kombó volt, durván gyors volt vele a telefon (azon a héten volt fent, amikor aztán megjött a mostani telefonom is).
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Wasquez #17049 üzenetére
Itt nincs recovery.img, mert az a kernelbe van építve (gyári kernelben nincs).
Ez lenne a sorrend:
- 1) flasheled a boot.img-t
- 2) rebootolsz recoverybe
- 3) format: data, system, cache (itt a data kimaradhat, ha ugyanannak a ROMnak a frissítését teszed fel)
- 4) flasheled a ROMot recoveryből
- 5) reboot -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Wasquez #17051 üzenetére
Én nem erőltetem ennek a telefon aktív használatát. Nincs benne elég tárhely ahhoz, hogy egy hangoutsot feltegyek rá, örülök, hogy pár alap progim még elfért rajta.
Szeretem én is ezt a telót meg a fizikai billentyűzetét, de valljuk be, ma hardverileg elégtelen a normális napi szintű használatra.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Wasquez #17048 üzenetére
4.4-el nekem is merült az aksi, ha ki van kapcsolva, bár csak 3-4 nap alatt ette meg az aksit. Én ezt letudtam azzal, hogy ha kikapcsoltam, akkor kivettem belőle.
Kicsit több mint egy napot bír nekem a teló a 4.4-el meg az utángyártott aksival, nekem ez elég. A zárképernyős zenelejátszó miatt szeretem a 4.4-es androidot, sajnos a későbbiekből ezt már kidobták. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Wasquez #17032 üzenetére
Nekem sem bír ki az utóbbi időben sokat, bár nem tudom, mennyit tesz a különböző ROMokkal való kísérletezés. Lollipop/marshmallow mellett kb 1 óra képernyőidőt bír ki, most Sailfish OS-szel szintén merül akkor is, ha nem használom. Ez lehet az OS hibája, de nálam már a töltöttség is ugrándozik, azaz pl 42%-ot mutat, de 10 perc múlva 60-at...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Wasquez #17021 üzenetére
Nem kell semmit csinálnod, magától csatolja. Ezt a kártyát nem is engedi másra formázni pl. a Windows formázója, külön program kell rá vagy Linux alól kell csinálni.
Tomi_Ohl: az a baj, hogy az azzal az kernellel érkező CM recovery nem is ad lehetőséget az SD-ről telepítésre.
Amúgy eddig minden okés, de a Zedge-t nem tudom telepíteni, újraindul a teló ha megpróbálom.
Már akkor újraindult, mikor megpróbálta magától visszarakni.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Wasquez #17011 üzenetére
4.4.4 van fent? Úgy nem tűnhetett el a recovery... Bekapcsoláskor, a LegacyXperia logón rezzen egyet, olyankor ha benyomod a hangerő le gombot, nem csinál semmit?
Esetleg próbáld így: Beállítások/Fejlesztői lehetőségekben kapcsold be a Speciális újraindítást. Ezután nyomd hosszan a bekapcsoló gombot, válaszd az újraindítást majd recoveryt. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Wasquez #17006 üzenetére
Igen, Play Store is benne van a Google apps csomagban (ez egy CWM-ből felflashelhető zip). Sokféle méretben van, a mi kis tárhelyünkre csak az arm pico verzió megy fel: [link]
Ehhez nem kell SIM. Ha ezek nélkül akarsz alkalmazásokat telepíteni, ajánlom az apkmirror.com weboldalat, ott minden fent van azonnal.vacs szia, a fizetős megoldást wotanservernek hívják. Ez elvileg egy weboldal, de személyes tapasztalatom nincs vele. Valamelyik másik 2011-es Xperia topikban volt róla szó (vagy lehet, hogy itt is?).
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Wasquez #17003 üzenetére
Egyszerűen nem fog engedni.
A Googles névjegy/naptár szinkronizáláshoz meg Google fiókot kell felvenni a telefonban, utána már ugyanúgy megy, mint a gyárin.
Annyi a különbség, hogy itt semmi Google sincs beépítve, külön kell telepíteni a Google apps, azaz Gapps csomagot. -
Tomi_Ohl
veterán
-
sqpp
őstag
válasz
Wasquez #16988 üzenetére
Minden kell hozzá amit lehet mókolni.. de minden adott!
LegacyXperia 11.. (4.4.4) igazából nincs kompromisszum, de ajánlok mellé egy CL10-es SD-t mindenesetre és egy RAM Expandert- én úgy tolom. De anélkül is fasza..
Kernelből ami van hozzá mellékelve..
A telefon 9 napot 11 órát és 12 percet bírt ki
Azon kívül minden animáció kikapcsolva.. Nova Prime + Nougat ikonok.. Nougat háttérrel.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Wasquez #16939 üzenetére
Az android sdk nem kell hozzá, az azért szokott kelleni, hogy legyen ADB-d. A telefon SEMC flash vagy valami hasonló nevű flashmode eszközéhez kell egy driver, ami .inf fájl de a flashtool mappájában van egy telepítő a drivers mappában, az emlékeim szerint felrak mindent, ami ehhez kell.
A másik kérdésedre nem tudok válaszolni, de ha azt tudod melyik IC csinálja a rádió kezelést, akkor azt kellene újramelegíteni, mert az szokta a simkártyát is kezelni. De ennyit nem ér már a telefon, a benne lévő ram és háttértár szinte semmire sem elég manapság.
zeon.hu: kézzel vissza lehet zárni, de szinte biztosan nyitva van a tiedé, ha már volt rajta más. Ergó mehet fel a kernel az egyik CM romból, aztán azzal meg egy CM rom is. Javaslom a CM11-et elsőre, mert az még elfér a telefon belső memóriáján, nem kell bonyolultabb dolgokat csinálni az SD kártyával.
*most éppen karbantartás alatt áll a basketbuild...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Wasquez #16934 üzenetére
A sim chipet kezelő elektronika. Ha a kártya jó és gyári visszaállított telefonban sem működik de másutt igen, akkor ez HW hiba lesz. Valszeg kuka, ezek a dolgok jellemzően nem javíthatóak.
Amúgy recovery lehet zárt telón is, de pl. a CM romokhoz kernelt is kell cserélni, amit ott nem lehet megtenni.
zeon.hu: Amit Wasqez írt, év és gyártási hét. Az dönti el, hogy nyitható-e a bootloader a telefonban.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Wasquez #16931 üzenetére
Az első probléma nekem úgy tűnik, hogy vagy a sim kártyád hallt meg, vagy a telefon sim foglalata. Próbáld ki a kártyát egy másik telefonban.
A második problémára azt kérdezném, hogy mikori gyártású a telefon, mi van beleírva az aksi alatt. Az dönti el, hogy tudsz-e saját kernelt felrakni, amivel aztán kapsz CWM-et és rakhaszt fel CM romot.
-
tomy86
addikt
válasz
Wasquez #16683 üzenetére
SE Tweak Installer.
Telepítés menete. A leírás Rayhez készült, de mindent ugyanúgy kell csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest