- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kamerahangsúlyos középkategóriásak az Oppótól
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
looser #21367 üzenetére
Beállítások --> Vezetéknélküli és ... résznél a Továbbiak --> Internetmegosztás és ha be van dugva, akkor be is lehet pipálni az Usb-set. Bepipálás után Win8-on megkérdezte, hogy milyen típusú hálózat (otthoni vagy nyilvános) és telepített némi drivert.
Vagy használhatod Wifi hot-spot ként is, illetve Bluetooth-on is képes internetmegosztásra. -
darvinya
titán
válasz
looser #20382 üzenetére
Finoman szét pattintani a burkolatott.
Ha lenne műszer könnyebb lenne bemérni lábak vezetékezése.Na de találtam egy jó leírást.[link]
Csak annyi a különbség, hogy neked pont fordítva kell, azaz iPhone-osról(S Ace) Galaxy 3-ra.(Ha nem megy Bp. 11 ker.-i vagyok kb. 30 percen belül kész.)
-
Osi222
tag
válasz
looser #20370 üzenetére
Közel másfél éve használok Jabra Chillt.
Két negatív dolog, amit tudni kell róla: sajnos szifonhoz készült a csatlakozója, így a telcsihez egy otromba adapterrel kell hozzákötni, hogy bármiféle hangot kiadjon magából (2011-es SE-k átka). Nekem a felvevőgombokon keresztül a zene irányítása valahogy nem működött rendesen, de a hívásfelvétel kis odafigyeléssel igen.
Ezeket leszámítva a valaha általam használt legjobb füles. Kellemes a hangja, van elég magas meg mély is benne, és a dinamika is megfelelő. A legjobb viszont szemben az agybadugós szörnyekkel, hogy nem nyomja szét a hallójáratot, kényelmesen beilleszthető a fülkagylóba, és atomstabilan benne is marad.
Mivel sokat sportolok, nekem más szóba sem jöhet, ennél jobb fülest a negatívumai ellenére sem találok.
Sajnos az otromba adapternek köszönhetően a kábleszakadás is gyorsabban bekövetkezik, így én most már a harmadik darab megemésztésébe fogok majd bele, de ez eddig egyik korábbi fülesemnél sem volt másképp. -
punky10
addikt
-
-
Nekem is tetszik, de a P.AMP jobban szól, a csicsát leszámítva is.
Te említetted a "walkman hangzást" ezért gondoltam, hogy a minőség is fontos számordra.Egyébként tényleg hasznos kis lejátszó, a fiaimnak is biztos befog jönni, ajánlom is nekik.
Ők sem adnak a részletekre, csak szóljon és könnyen lehessen kezelni. Ajánlom én is, akik nem szeretnek lejátszó listákkal és tag szerkesztőkkel kínlódni. -
Felkeltette az érdeklődésemet az általad linkelt lejátszó, eddig nem próbáltam még.
Az alkalmazás méretéhez képeset elég jól szól, igaz nekem nem jön be ez a minimalizált lejátszás. Egy kicsit úgy érzem, mint ha loser volnék, és direkt nekem fejlesztették volna.
A viccet félre téve egy 2.1 android OS-en, ahol fontos a helytakarékoskodás, ott nagyon jól jöhet.
Egyenlőre a PowerAMP nekem sokkal jobban bejön. -
Mr X
veterán
Tudom,macera munka, de próbáld meg, hogy gmail-ben átírod a kontaktnevekben az ékezetes karaktereket. Kitörlöd és visszaírod ugyanazt, aztán mented és letöltöd telefonra. Elképzelhetőnek tartom, hogy a karakterkódolással lesz a baj.
Próbaképp megnézheted először csak pár darab névvel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest