Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
FET-MEN
veterán
kíváncsi vagyok menyit fog lemenni az ára egy idő után
Iphone 7
-
dokee78
félisten
Nem találom a Megosztás alkalmazásfelületet.
Milyen dolog az,hogy gyárilag nem volt benne az Adatfigyelő sem. -
beci
őstag
Sorry,a szerkesztésről lecsúsztam...
T-mobil honlapján azt irják,hogy csak A-GPS van a készülékben.
Rendes gps mondjuk igo használatával nincs bent?
Nem szándékozom internetkapcsolattal navigálni...Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
beci
őstag
Sziasztok.
T-mobilos verzióban van valami különbség a függetlenhez képest?
Azon kivül,hogy t-s kártyával megy.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
Picicicus
aktív tag
Ebben is LED-es a kijelzö int a pro-ban??(vagy csak én nem vettte észre h irták??)
-
sheep
addikt
camera 360-at honnan szedted? én nem találom a marketen
plusz az anysoft keyboard sem működik, pedig be van állítva
erre tud vki válaszolni esetleg mit kéne belőni hogy menjen?9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
aggleány
addikt
dokee78
Gratulálok a kicsikéhez! Csuda szép!
-
dokee78
félisten
válasz Bambusznád #275 üzenetére
Visszateszem majd a gyáriját.
-
dokee78
félisten
válasz Bambusznád #272 üzenetére
A mini-nen nem találom,pedig a tesztvideóban láttam szerintem.
Alkalmazásfelületen kell lennie?
-
dokee78
félisten
Alapban is benne kellene lenni nem?
-
sheep
addikt
köszi így megy
más:
a kontatktjaimban vagy ötszázhuszonházomezer név szerepel, akikről még nem is hallottam, vagy kb tíz
eddig volt egy csomó androidos telefonom, és egyiken sem okozott gondot beállítani hogy mutassa a sim kontaktokat+a gmaileseket, össze is tudtam linkelni őket
ennél valahogy meg lehet ezt oldani? ha szűrök akkor kb tiz embert mutat, és nagyon összevisszának érzem ezt az egészet
egyszerűen nem tudok rájönni hogy kéne beállítani9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
dokee78
félisten
Nem találom az adatfigyelőt.
-
dptrsk
addikt
-
punky10
addikt
Nem.Viszont remek telefon,jo ár-értékkel,megfelelő tudással,kompakt méretben...Ennyi...
Ahogy a teszt is irja:a régi elöd pont ott javult,ahol kellett!
Az,hogy mi a "legjobb",az egyénileg változhat,de ez a telo nem hiába kapta azt a plecsnit...
Na meg a dijakat...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
blt.62
őstag
Való igaz,hogy ez most a legjobb Sonyericcson mobil?
MegtorloXp
-
dokee78
félisten
Teszek képeket csak megvárom míg hazaér apám fekete X8-a.
Köszi a gratokat
-
sheep
addikt
pff, hát én is megvettem, de sehogy sem akar a telenorhoz csatlakozni, pedig nincs is sim lock bekapcsolva
a wifi faszán megy
nem tudjátok mit kellene beállítani hozzá?
hiába állítom be a telenor 3g-re, felül nem mutatja hogy van adatkapcsolat(egyébként köszönet a fórum hölgytagjának, ott vettem ahol ő is
9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
doncortio
senior tag
Hali skacok!
Valakinek megvan már ez a teló? Ha igen megkérhetném az illetőt, hogy nyerjen ki pát gyári .apk-t? Privátban leírom, hogy miért kéne és miIsten veled Steve, nyugodj békében!
-
cintula187
addikt
Lehet láma kérdés. A Golauncerhez nem kell rootolni a telót ugye?
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
Picicicus
aktív tag
baromira megtetszett ez a telo,(még nincs okostelefonom,eddig más volt a kiszemelt...)
Kérdésem az lenne hogy nem tul kényelmetlen hogy alul elég lent vannak a "gobok"?vagy meg lehet szokni??
-
McCann
tag
válasz Danny750 #241 üzenetére
Gondolom, hogy nem lett volna sokkal drágább, de frankón most vettem észre, amikor olvasgattam a leírásokat, hogy nincs benne
De hogy ON is legyek, a Mini pompásan működik immár, feltelepítettem a legfontosabb programokat, öröm, bódottá!Washburn px-solar 170 c, man. Yeah.
-
McCann
tag
Nekem egy évig Mini Pro volt, de asszem nagyjából egy tucat alkalommal nyitottam fel írás céljából és kábé kétszer annyit, hogy megmutassam a haveroknak
Igaz, nem vagyok egy fészbúkfanatik, csak sms-re használtam, arra meg tökéletesen megfelelt nekem a virtuális álló billentyűzet, nagyon eltalálták a SE-nél!
Ezért vettem most sima Minit, nem Pro-t, mert végiggondolva nem tett annyit hozzá nekem a fizikai billentyűzet, és most jöttem rá, mikor az elmúlt napokban hasonlítgattam össze a telókat, hogy az X10 Mini Pro-ban se volt előlapi kamera, egy év alatt ennyiszer kellett...Washburn px-solar 170 c, man. Yeah.
-
Bar123
csendes tag
Szerintetek, ha a tücskös probléma megoldódik, akkor a mini vagy a mini pro éri meg-e jobban?
-
dptrsk
addikt
Én is ma lettem, Xperia Mini tulaj, tudnátok segíteni, hogy hogy lehet megszerezni a S1Boot fastboot drivert mert enélkül nem hajlandó frissíteni?? előre is köszi
-
McCann
tag
Háááát...
Történt egy érdekes dolog telepítés után, két képernyőn olyan felirat fogad, hogy Továbbiak - Android - apa dan mengapa? illetve Kinerja baterai
Na ezt nem tudom, mit jelentWashburn px-solar 170 c, man. Yeah.
-
McCann
tag
válasz aggleány #223 üzenetére
Nagyon süti!!!
Most küszködöm a szinkronizálással :S (asszem nem vagyok egy nagy android-mágus )
A Mini Pro nagyon bejött, kábé egy éve van meg (dumáltunk is tavaly, ha jól emlékszem ezzel kapcsolatban), de most jó áron tudtam készülékváltani, így rácsúsztam erre.
A másik nagy esélyes a PLAY lett volna, de asszem maradok a kicsinélWashburn px-solar 170 c, man. Yeah.
-
McCann
tag
Na, jelentem, 2 órája magam is beléptem a Minitulajok sorába
Most szedem le a régi Mini Pro-mról az adatokat és aztán indulhat a rock'n'roll!Washburn px-solar 170 c, man. Yeah.
-
dokee78
félisten
-
dokee78
félisten
válasz cintula187 #208 üzenetére
Szerintem a fehér nagyon csajos és könnyen koszolódik.
Ezzel szemben a fekete az nagyon vagány. -
cintula187
addikt
Nézegettem T-mobilnál, ha a meglévő előfizetésemhez a mostani médiamámia S előfizetéssel 1 évre venném, akkor 38.000 körül az enyém hüségpontok levételével.
Viszont ha sikerül eladnom a mostani telóm (E52) akkor találn ugyanitt vagyok egy független megvételével. Ráadásul, ahogy látom tmobilnál nincs fehérben.Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
aggleány
addikt
Nem torzul, arányosan húzza szét, és nem is feltűnően látszik, mivel pici a kijelző. Igen, most a BS Playert használom, mivel lehet vele filmkockát fényképezni, és így ki tudom tenni a kedvencemet háttérnek. Most éppen naponta váltogatom.
Lehetne 320x480-ra is konvertálni, de úgy majdnem annyi helyet foglal egy film, mintha meghagynám aviban, annak pedig nem sok értelme van.
[ Szerkesztve ]
-
democles
csendes tag
Hello,
a T-.obil mit ad a MINI-hez? Tegnap voltam benn náluk és megkértem,h mutassák meg mi van a MINI dobozában. Töltőfej, adatkábel, füles, kézikönyv volt benne, de + hátlap az nem , igaz a doboz már bontott volt, de a csaj tudta megmondani,h adnak-e hozzá + hátlapot.
Köszi!
-
aggleány
addikt
Videót nem tudok feltenni róla, de nálam (gyári launcherrel) teljesen simán ment minden live wallpaper mellett is, pedig elég összetett a háttér.
n@p@lm
Van, gyárilag. Beállítások / A telefon adatai / Akkumlátorhasználat
Nálam jelenleg: Megjelenítés 59%, Telefon készenlétben 20%, Telefon üresjáratban 18%, Live wallpaper 2%
-
R19
senior tag
Valaki mérje már le a kijelző szélességét, magasságát!
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
a live wallpaper-ek hogy mennek rajta? 2.3 hozott némi változást? defy-n 2.2-vel a képernyők közötti váltás, a görgetés érezhetően szaggatott ha a live be volt kapcsolva
maga az élő háttérkép folyamatos volt, azzal nem volt probléma
itt mi a helyzet? ki tudná vki próbálni, esetleg egy kis videot fellőni róla?
köszi előre is[ Szerkesztve ]
9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest