Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanorgt
csendes tag
Normál használat mellett mennyi ideig kell hogy bírja az akkumlátor?
-
half333
őstag
szerintetek lehetséges ez: http://andro-id.info/2011/05/24/chainfire3d/
-
Bukk900
őstag
A repülő módot pedig a Timeriffic-el tudod automatizálni, kis helyet foglal, alig eszik valamit és magyarul is tud.
-
Mezcal
addikt
Kikapcsolt állapotban nem működik az ébresztő. Másnál sem?
-
Bukk900
őstag
-
yanorgt
csendes tag
Még egy kérdés magyar billenyűzetből mit érdemes felrakni, illetve magyar szótár van ami használható?
-
Bukk900
őstag
válasz
yanorgt #1654 üzenetére
Az OTA-s frissítésre mentél rá a telefonon, az még nem biztos, hogy elérhető, próbáld a PC Companionnal frissíteni.
Milyen régiós a telefonod, nézd meg a szervízmenüben, ezekre már frissíthető, tárcsázóba üsd be *#*#SERVICE#*#* service info - software info, első bekezdés. -
maszibmw
tag
Igen, ha leformázom, akkor 1,86 szabad hely van. De gyárilag, ahogy kijön a teló a kártyával, úgy nem stimmel, valahol hiányzik pár száz MB. Lehet hogy a teló "lenyúlja".
Nekem két új telefonom volt, mivel gariban cseréltettem a kijelzőpara miatt. Az elsőnél ugyanez volt, és ott mielőtt visszaadtam volna a T-mobilnak, leformáztam a kártyát. Mindent törölt, és 1,86 lett rajta. Most itt az új teló, és ezen is hiányzik pár száz MB ahhoz képest, mintha összeadom a mappaméreteket. Ezek szerint ez ilyen gyárilag, csak nem értem miért. Ezt nem akarom formázni, nemtudom mennyire szükségesek azok a fájlok, amik alapban rajta vannak. -
fatal`
titán
válasz
aggleány #1679 üzenetére
Mert a gyártók 1000-el számolnak 1024 helyett. 32 000 000 000-t ha visszaosztod 1024-gyel, akkor 29,8 jön ki, tehát nagyjából ok.
2 gigás kártyánál ez az érték 1,86 gigabájt, ekkora a kártya. Ha 770 megabájt szabad és még 1 giga sem foglalt, akkor valami nem ok. Esetleg rejtett fájlok megjelenítése nincs bekapcsolva.
-
maszibmw
tag
Egy kérdésem lenne a minimmel kapcsolatban:
A gyári 2 GB-os memóriakártyán gyárilag asszem kb 770 MB szabad hely van. Viszont ha megnézem a mappák méretét, sehogy sem jön ki elfoglalt területnek még 1 GB sem. Akkor mi foglalja a helyet ? Ez mindegyik új készüléken így van. Van benne egy rejtett partíció ?
-
Mezcal
addikt
válasz
cintula187 #1676 üzenetére
Ez szomorú. Marad sima vírusírtónak, úgy is arra kell.
-
FET-MEN
veterán
aki esetleg nagyon türelmetlen és hiányolja az ICS-t annak itt egy löncser
[link]
ha itt is használna valaki cm-et akkor lenne olyanom is ami lecseréli a beállításoknál az egészet ICS re meg a tálca is meg minden, de sajna neketek nincs theme chooser -
yanorgt
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdés, vettem kártyafüggetlenül egy Mini-t, és 2.3.3 verzió van rajta, rámentem a frissítésre és azt írja hogy a legújabb van rajta.
Hogy lehet feltenni a 2.3.4 verziót? Miért nem frissül magától?[ Szerkesztve ]
-
half333
őstag
válasz
cintula187 #1651 üzenetére
A telefon ujrainditása után a főképernyőn ha vannak ikonok,mindjárt látszanak,vagyis mindjárt betölti a rendszer v pár másodpercig várni köll?
-
Perillustris
senior tag
válasz
cintula187 #1651 üzenetére
már tudom, ki írja a nigériai leveleket...
-
half333
őstag
amikor ujrainditsátok a telefont,mindjárt betölt mindent(programok,képek,stb)vagy pár másodperc? am. mi a véleményeztek Maxel 16Bg microsd 2 class?
[ Szerkesztve ]
-
Mezcal
addikt
válasz
cintula187 #1647 üzenetére
Kiváncsi vagyok, milyen lesz a távoli ellenőrzés.
-
Mezcal
addikt
válasz
cintula187 #1645 üzenetére
Pedig biztos be lehet lőni valahogy, de az nem jó, hogy minden bekapcsolásnál küld egy sms-t.
Ha beállítod az adatforgalmat, akkor kártyacserekor küld egy sms-t, mellé helymeghatározás és gps is bekapcsol, egyedül a gps-t veheti észre az eltulajdonító. Mindenestre a T-nél be tudják mérni.
-
cintula187
addikt
Nekem repülő üzemmódról felélesztve egyből küldte az sms-t hogy SIM kártya változás történt. Én is letiltottam
Az érdekelne, hogyha neadjisten ellopják és simet cserélnek benne akkor már nem tudok rá küldeni helymeghatározói meg utolsó hivások lekérése sms-t nemde? Csak az smst kapom hogy simet cseréltek amivel nem sokra megyek.
-
half333
őstag
történt már valakivel h teló ujrainditás után minden eltünt a memória kártyáról,és nem is ismerte fel.
-
lolkaa
csendes tag
Sziasztok!
Hamarosan SE Xperia mini kártyafüggetlen, új telefont szeretnék venni, 2 év gyári garanciával.
Bp.-n hol érdemes? Megbízható üzletet keresek.
Köszi a segítséget, akár pü-ben is. -
Mezcal
addikt
válasz
cintula187 #1635 üzenetére
A sim védelmet próbáltam megadtam egy másik számot, és a kártya babrálása után azonnal küldte az sms-t. Egy probléma van, hogy másnap bekapcsoláskor is küldte, ezért letiltottam a funkciót, de van benne ráció csak ki kell tapasztalni.
A távolról ellenőrzést nem próbáltam, ha megcsinálod írd le a véleményed.
dokee78: a led tényleg javít a kontraszton és a képen, de a betekintési szögön is?
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz
cintula187 #1638 üzenetére
A naptár az Jorte.
Stefi68-nál magyarosítva van. -
dokee78
félisten
válasz
cintula187 #1635 üzenetére
Ha a Mcafee lejár akkor a Device Lock részét lehet még használni?
Már így sehogy.[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
half333 Jobban érzékeli az érintést.(Látod nem 3 hozzászólás hanem 1.)
cintula187 Extended Controls
Sztrego A szebb kép inkább a LED háttérmegvilágításnak tudható be.
-
fatal`
titán
válasz
dokee78 #1627 üzenetére
"Ugyanis a Minin szebbek a színek,karcálló,érzékenyebb és talán,mintha élesebb is lenne."
Láttam, hogy szebb mert kipróbáltam a mini prot, csak a méret miatt írtam, mert gondolom a szövegbevitel ugyanolyan az x8-on is.
" T-mobile FULL feketét árul,amin a hátlap is fekete és nem csúszós műanyag a hátlap,mint a többi szín és az X8 hátlapja."
Köszi.
Ha minden jól megy, csütörtökön meg is rendelem.
-
Mezcal
addikt
-
dokee78
félisten
-
fatal`
titán
Tudom, hogy elavult az x8at cask azért néztem meg, hogy milyen rajta gépelni, mert ugyanakkora a kijelzője, mint a mininek és mini nem volt kirakva, csak mini pro (abból viszont mindjárt kettő is).
Viszont most nézem, hogy mekkora az árkülönbség, ennyit nekem nem ér meg a billentyűzet.
Szerk.: A T-Mobile oldalán a fekete (egyetlen választható szín) az ugye az itteni tesztben is szereplő feketét takarja és nem a fekete-pink variációt?
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
-
fatal`
titán
válasz
Bukk900 #1596 üzenetére
Megkapják, be is lett már jelentve, hogy az összes 2011-ben megjelent Xperia modell megkapja az Ice Cream Sandwichet.
Ejj, kellett nekem bemenni a t-mobileba, csak pro volt kitéve és beleszerelmesedtem a billentyűzetébe.
Mivel mini nem volt kint ezért megnéztem az x8at és avval sem volt különösebb gond a szövegbevitellel, viszont a billentyűzet lényegesen kényelmesebb.
De a prok meg ciripelnek, nem tudom mi legyen.
-
Mezcal
addikt
válasz
dokee78 #1618 üzenetére
Gyerkzárra vagy telefonzárra gondolsz, mert az van benne. Elég sokat tud, van benne sim védelem lopás ellen, de nekem főleg a telepített alkalmazások miatt kell, mert kiszűri a vírusokat.Ráadásul nem terheli a gépet csak ajánlani tudom. Jobb, mint a gyári Mcaffe.
Az Active órját marketről töltötted le? Nem találom.
[ Szerkesztve ]
-
half333
őstag
értem. van már magyarul sms felolvasó ill. hangot szöveggé átalakitó program?
-
dokee78
félisten
-
half333
őstag
Swipe tapasztalatok? hosszab szavak esetén másoknál is valami teljesen mással helyettesiti?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia X10 mini egy új kategóriát teremtett, az utód pedig mindenben jobb lett nála és továbbra is egyedi ajánlat az okostelefonok között.
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Hálózati / IP kamera
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Politika
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115