Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanorgt
csendes tag
Normál használat mellett mennyi ideig kell hogy bírja az akkumlátor?
-
half333
őstag
szerintetek lehetséges ez: http://andro-id.info/2011/05/24/chainfire3d/
-
Bukk900
őstag
A repülő módot pedig a Timeriffic-el tudod automatizálni, kis helyet foglal, alig eszik valamit és magyarul is tud.
-
Mezcal
addikt
Kikapcsolt állapotban nem működik az ébresztő. Másnál sem?
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Bukk900
őstag
-
sdd2
veterán
-
yanorgt
csendes tag
Még egy kérdés magyar billenyűzetből mit érdemes felrakni, illetve magyar szótár van ami használható?
-
Bukk900
őstag
válasz yanorgt #1654 üzenetére
Az OTA-s frissítésre mentél rá a telefonon, az még nem biztos, hogy elérhető, próbáld a PC Companionnal frissíteni.
Milyen régiós a telefonod, nézd meg a szervízmenüben, ezekre már frissíthető, tárcsázóba üsd be *#*#SERVICE#*#* service info - software info, első bekezdés. -
maszibmw
tag
Igen, ha leformázom, akkor 1,86 szabad hely van. De gyárilag, ahogy kijön a teló a kártyával, úgy nem stimmel, valahol hiányzik pár száz MB. Lehet hogy a teló "lenyúlja".
Nekem két új telefonom volt, mivel gariban cseréltettem a kijelzőpara miatt. Az elsőnél ugyanez volt, és ott mielőtt visszaadtam volna a T-mobilnak, leformáztam a kártyát. Mindent törölt, és 1,86 lett rajta. Most itt az új teló, és ezen is hiányzik pár száz MB ahhoz képest, mintha összeadom a mappaméreteket. Ezek szerint ez ilyen gyárilag, csak nem értem miért. Ezt nem akarom formázni, nemtudom mennyire szükségesek azok a fájlok, amik alapban rajta vannak. -
fatal`
titán
válasz aggleány #1679 üzenetére
Mert a gyártók 1000-el számolnak 1024 helyett. 32 000 000 000-t ha visszaosztod 1024-gyel, akkor 29,8 jön ki, tehát nagyjából ok.
2 gigás kártyánál ez az érték 1,86 gigabájt, ekkora a kártya. Ha 770 megabájt szabad és még 1 giga sem foglalt, akkor valami nem ok. Esetleg rejtett fájlok megjelenítése nincs bekapcsolva.
-
maszibmw
tag
Egy kérdésem lenne a minimmel kapcsolatban:
A gyári 2 GB-os memóriakártyán gyárilag asszem kb 770 MB szabad hely van. Viszont ha megnézem a mappák méretét, sehogy sem jön ki elfoglalt területnek még 1 GB sem. Akkor mi foglalja a helyet ? Ez mindegyik új készüléken így van. Van benne egy rejtett partíció ?
-
Mezcal
addikt
válasz cintula187 #1676 üzenetére
Ez szomorú. Marad sima vírusírtónak, úgy is arra kell.
-
FET-MEN
veterán
aki esetleg nagyon türelmetlen és hiányolja az ICS-t annak itt egy löncser [link]
ha itt is használna valaki cm-et akkor lenne olyanom is ami lecseréli a beállításoknál az egészet ICS re meg a tálca is meg minden, de sajna neketek nincs theme chooserIphone 7
-
yanorgt
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdés, vettem kártyafüggetlenül egy Mini-t, és 2.3.3 verzió van rajta, rámentem a frissítésre és azt írja hogy a legújabb van rajta.
Hogy lehet feltenni a 2.3.4 verziót? Miért nem frissül magától?[ Szerkesztve ]
-
half333
őstag
válasz cintula187 #1651 üzenetére
A telefon ujrainditása után a főképernyőn ha vannak ikonok,mindjárt látszanak,vagyis mindjárt betölti a rendszer v pár másodpercig várni köll?
-
Perillustris
senior tag
-
half333
őstag
amikor ujrainditsátok a telefont,mindjárt betölt mindent(programok,képek,stb)vagy pár másodperc? am. mi a véleményeztek Maxel 16Bg microsd 2 class?
[ Szerkesztve ]
-
Mezcal
addikt
válasz cintula187 #1647 üzenetére
Kiváncsi vagyok, milyen lesz a távoli ellenőrzés.
-
Mezcal
addikt
válasz cintula187 #1645 üzenetére
Pedig biztos be lehet lőni valahogy, de az nem jó, hogy minden bekapcsolásnál küld egy sms-t.
Ha beállítod az adatforgalmat, akkor kártyacserekor küld egy sms-t, mellé helymeghatározás és gps is bekapcsol, egyedül a gps-t veheti észre az eltulajdonító. Mindenestre a T-nél be tudják mérni.
-
cintula187
addikt
Nekem repülő üzemmódról felélesztve egyből küldte az sms-t hogy SIM kártya változás történt. Én is letiltottam
Az érdekelne, hogyha neadjisten ellopják és simet cserélnek benne akkor már nem tudok rá küldeni helymeghatározói meg utolsó hivások lekérése sms-t nemde? Csak az smst kapom hogy simet cseréltek amivel nem sokra megyek.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
half333
őstag
történt már valakivel h teló ujrainditás után minden eltünt a memória kártyáról,és nem is ismerte fel.
-
lolkaa
csendes tag
Sziasztok!
Hamarosan SE Xperia mini kártyafüggetlen, új telefont szeretnék venni, 2 év gyári garanciával.
Bp.-n hol érdemes? Megbízható üzletet keresek.
Köszi a segítséget, akár pü-ben is. -
-
Mezcal
addikt
válasz cintula187 #1635 üzenetére
A sim védelmet próbáltam megadtam egy másik számot, és a kártya babrálása után azonnal küldte az sms-t. Egy probléma van, hogy másnap bekapcsoláskor is küldte, ezért letiltottam a funkciót, de van benne ráció csak ki kell tapasztalni.
A távolról ellenőrzést nem próbáltam, ha megcsinálod írd le a véleményed.
dokee78: a led tényleg javít a kontraszton és a képen, de a betekintési szögön is?
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz cintula187 #1638 üzenetére
A naptár az Jorte.
Stefi68-nál magyarosítva van. -
dokee78
félisten
válasz cintula187 #1635 üzenetére
Ha a Mcafee lejár akkor a Device Lock részét lehet még használni?
Már így sehogy.[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
half333 Jobban érzékeli az érintést.(Látod nem 3 hozzászólás hanem 1.)
cintula187 Extended Controls
Sztrego A szebb kép inkább a LED háttérmegvilágításnak tudható be. -
fatal`
titán
válasz dokee78 #1627 üzenetére
"Ugyanis a Minin szebbek a színek,karcálló,érzékenyebb és talán,mintha élesebb is lenne."
Láttam, hogy szebb mert kipróbáltam a mini prot, csak a méret miatt írtam, mert gondolom a szövegbevitel ugyanolyan az x8-on is.
" T-mobile FULL feketét árul,amin a hátlap is fekete és nem csúszós műanyag a hátlap,mint a többi szín és az X8 hátlapja."
Köszi.
Ha minden jól megy, csütörtökön meg is rendelem.
-
Mezcal
addikt
válasz dokee78 #1627 üzenetére
Sokkal szebb a kijelzője a mininek, egymás mellé rakva ég és föld. Az X8 tompább és mintha nem is lenne olyan színes és a betekintési szöge is láthatóan kisebb. Ennyi jelent a Bravia Engine.
A köpönyeg ami neked van azt írják nem frissít, igaz ez?
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
-
fatal`
titán
Tudom, hogy elavult az x8at cask azért néztem meg, hogy milyen rajta gépelni, mert ugyanakkora a kijelzője, mint a mininek és mini nem volt kirakva, csak mini pro (abból viszont mindjárt kettő is).
Viszont most nézem, hogy mekkora az árkülönbség, ennyit nekem nem ér meg a billentyűzet.
Szerk.: A T-Mobile oldalán a fekete (egyetlen választható szín) az ugye az itteni tesztben is szereplő feketét takarja és nem a fekete-pink variációt?
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
-
fatal`
titán
válasz Bukk900 #1596 üzenetére
Megkapják, be is lett már jelentve, hogy az összes 2011-ben megjelent Xperia modell megkapja az Ice Cream Sandwichet.
Ejj, kellett nekem bemenni a t-mobileba, csak pro volt kitéve és beleszerelmesedtem a billentyűzetébe.
Mivel mini nem volt kint ezért megnéztem az x8at és avval sem volt különösebb gond a szövegbevitellel, viszont a billentyűzet lényegesen kényelmesebb.
De a prok meg ciripelnek, nem tudom mi legyen.
-
Mezcal
addikt
válasz dokee78 #1618 üzenetére
Gyerkzárra vagy telefonzárra gondolsz, mert az van benne. Elég sokat tud, van benne sim védelem lopás ellen, de nekem főleg a telepített alkalmazások miatt kell, mert kiszűri a vírusokat.Ráadásul nem terheli a gépet csak ajánlani tudom. Jobb, mint a gyári Mcaffe.
Az Active órját marketről töltötted le? Nem találom.
[ Szerkesztve ]
-
half333
őstag
értem. van már magyarul sms felolvasó ill. hangot szöveggé átalakitó program?
-
dokee78
félisten
-
half333
őstag
Swipe tapasztalatok? hosszab szavak esetén másoknál is valami teljesen mással helyettesiti?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest