Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
ablack
senior tag
A kernelcserélős root az ugye nem jár garanciavesztéssel?
-
ablack
senior tag
Gyári . 431 ICS ROM-os, t-mobile-os telefont hogy lehet rootolni ?
-
ablack
senior tag
Gyári .431 ICS ROM-os, t-mobile-os telefont lehet rootolni adatvesztés nélkül, hogy az alkalmezásaimat le tudjam menteni a 587-es re való frissítés előtt? Ha lehet akkor tudnátok adni hozzá egy leírást?
-
ablack
senior tag
Gyári .431 ICS ROM-os, t-mobile-os telefont lehet rootolni adatvesztés nélkül, hogy az alkalmezásaimat le tudjam menteni a 587-es re való frissítés előtt? Ha lehet akkor tudnátok adni hozzá egy leírást?
-
ablack
senior tag
Sziasztok,
A SUS felajánlotta a telefonhoz a .431-es frissítést. Ha frissítem, majd ez alapján rootolom akkor az adatok megmaradnak?
Ez a módszer t-mobile-os rom-nál is működik? -
ablack
senior tag
-
ablack
senior tag
válasz
NecroPhill #18554 üzenetére
Sziasztok,
Jelenleg a telefonomon .62-es t-mobile-os rom van.
Root-olni szeretném a telefont.
Ehhez ugye vissza kell tenni a .42-est?
Ez megoldható adatvesztés nélkül, tehát hogy az alkalmazásaimat le tudjam menteni a már rootolt telefonról?
Ha igen akkor milyen módon? -
ablack
senior tag
Mit tudok csinálni ha egy rootolt telefont szeretnék úgy hogy .62 Gingerbread romom van, úgy hogy az alkamlazásaim nem vesznek el?
Meg kell várnom amíg a T-mobile kiadja a telefonra az ICS-t?
Vagy flashtoolal valahogy meg lehet oldani? -
ablack
senior tag
Nem tudom rootolni az android 2.3.4-et a telefonon, már mindenhogy próbáltam.
Nem lehet hozzá köze, hogy a leírásban lévő zöldes színű rootprogram helyett nekem ilyen szétcsúszott fekete van?
Egyébként azt írja a root végén hogy sikeres volt, de folyamat közben hibákat ír ki:[link]
Egyébként az első HSZ-ben lévő leírás alapján próbáltam rootolni, de ott valami driver telepítés ven írva, azt hogy kell csinálni? (Egyébként a gépen fent van a SEUS és a Windows felismeri médiaeszközként a telefont.)
-
ablack
senior tag
Az 1. HSZ-ben lévő root módszerhez ugye nem kell nyílt bootloader?
-
ablack
senior tag
De az én telefonom t-mobile-os, ahhoz is van van flashtoolal felrakható t-mobile-os rom, mert gondolom szervízben csak azt fogadják el és a függetlenre valót nem?
Ha igen tudnál hozzás adni linket?Még egy kérdés:
Ha rootolva van a telefon és felrakok rá egy OTA frissítéset akor a root elveszik? -
ablack
senior tag
Tudna valaki segíteni abban hogy, hogy tudok backup-ot csinálni a t-mobile-os 2.3-as rom-ról. Hogyha flashtoollal felteszek egy Android 4.0 rom-ot utána vissza tudjam állítani a telefont, ha esetleg szervízbe kell vinni?
-
ablack
senior tag
Sziasztok,
Van a családban egy ilyen telefon és lenne vele kapcsolatban pár kérdésem.
1, Ha a telefont az 1.HSZ- ben lévő leírás szerint root-olom, de pl. szervízbe kell vinni akkor ha unroot-olom akkor a rootolásnak semmi nyoma sem marad? Tehát a garancia nem veszik el?
2, A telefonal olyan probléma jön elő, hogyha felmelegszik kb.: 35 fokra akkor az érintőgombok önállóan elkezdenek benyomódni, és emiatt a telefon szinte használhatatlan.
Van erre valami megoldás vagy szervízbe kell vinni?3, A telefonon Android 2.3 van és T-mobile-os és nem ajánl fel frissebb verziót. Van valami lehetőség frissíteni a telefont 4.0-ra a garancia elvesztése nélkül? Illetve az Android 4.0 mennyire megbízható a 2.3-hoz képest, tehát van-e benne valami bug?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia X10 mini egy új kategóriát teremtett, az utód pedig mindenben jobb lett nála és továbbra is egyedi ajánlat az okostelefonok között.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest