Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
NecroPhill
csendes tag
Sziasztok!
SEUS frissítette a telómat a gyári .587-es ICS-re. Ezzel nem is lenne idáig semmi probléma... A baj az, h bár nem használok sokféle Appot, a meglévőknek már nincs elég helye, h updatelni tudják magukat,egyszerűen betelt a teló belső tárhelye. Mindent, amit csak lehetett már átpakoltam SD-kártyára, de így is csordultig van a teló belső tárhelye, kész: kampó... Már a futó alaklmazások mondják fel sorra rendre a szolgálatot, így gyakorlatilag hasynálhatatlanná vált a telóm...
GoogleChrome telepítéséről vagy Adobe Flash Player 11.1-ről nem is álmodhatok, nincs hely.
Azt találtam ki, h rootolom a telót és leszedegetem felesleges gyári szarokat szépen (pl. TimeScape), amik csak zabálják a helyet, de baromira nem használom őket.
1. Ha valaki tud jobb ötletet, várom szeretettel a tanácsokat, ne kíméljetek!
2. Root már csak azért is kéne, mert egy sima képernyőfotó App sem fut anélkül...
3. Van-e már .587-es gyári droidot közvetlenül rootoló módszer?
4. #17696 alapján azt okoskodtam ki, h 0.98 Flasherrel feltszek egy .462-es kernelt és azt már baromi egszerűen lehet rootolni az XDA-develooperses link alapján a DooMLoRD-féle módszerrel. Na most, ha ényleg nincs jobb, egyszerűbb módszer, akkor légyszi' dobjatok linket, ahonnan .462-es kernelt tudok szedni!Összefoglalva: nem kell csillivilli custom-ROM, csak szeretnék elférni a telón, letakarítani a felesleges gyári szutykot, fussanak és frissüljenek az appok, amiket viszont tényleg használnék; be tudjam állítani, h a nagyobb alkalmazások, amiknek már a gyári Appok letekerítása után sem maradna helye, közvetlenül SD-kártyára települjenek és végül - tudjam kifényképezni a képrnyőt, ha szükséges.
Priviben is bombázhattok a válaszokkal, ha tudtok segíteni!
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia X10 mini egy új kategóriát teremtett, az utód pedig mindenben jobb lett nála és továbbra is egyedi ajánlat az okostelefonok között.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest