Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NecroPhill

    csendes tag

    válasz WMD #17696 üzenetére

    Sziasztok!

    SEUS frissítette a telómat a gyári .587-es ICS-re. Ezzel nem is lenne idáig semmi probléma... A baj az, h bár nem használok sokféle Appot, a meglévőknek már nincs elég helye, h updatelni tudják magukat,egyszerűen betelt a teló belső tárhelye. Mindent, amit csak lehetett már átpakoltam SD-kártyára, de így is csordultig van a teló belső tárhelye, kész: kampó... Már a futó alaklmazások mondják fel sorra rendre a szolgálatot, így gyakorlatilag hasynálhatatlanná vált a telóm... :C GoogleChrome telepítéséről vagy Adobe Flash Player 11.1-ről nem is álmodhatok, nincs hely.
    Azt találtam ki, h rootolom a telót és leszedegetem felesleges gyári szarokat szépen (pl. TimeScape), amik csak zabálják a helyet, de baromira nem használom őket.
    1. Ha valaki tud jobb ötletet, várom szeretettel a tanácsokat, ne kíméljetek!
    2. Root már csak azért is kéne, mert egy sima képernyőfotó App sem fut anélkül... :(
    3. Van-e már .587-es gyári droidot közvetlenül rootoló módszer?
    4. #17696 alapján azt okoskodtam ki, h 0.98 Flasherrel feltszek egy .462-es kernelt és azt már baromi egszerűen lehet rootolni az XDA-develooperses link alapján a DooMLoRD-féle módszerrel. Na most, ha ényleg nincs jobb, egyszerűbb módszer, akkor légyszi' dobjatok linket, ahonnan .462-es kernelt tudok szedni! :)

    Összefoglalva: nem kell csillivilli custom-ROM, csak szeretnék elférni a telón, letakarítani a felesleges gyári szutykot, fussanak és frissüljenek az appok, amiket viszont tényleg használnék; be tudjam állítani, h a nagyobb alkalmazások, amiknek már a gyári Appok letekerítása után sem maradna helye, közvetlenül SD-kártyára települjenek és végül - tudjam kifényképezni a képrnyőt, ha szükséges. :)

    Priviben is bombázhattok a válaszokkal, ha tudtok segíteni! :) Előre is köszi! :R

Új hozzászólás Aktív témák