Hirdetés
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimike79
őstag
válasz
Ferenczi Áko #10885 üzenetére
Azt tudom hogy sok telód volt, azon csodálkozom, hogy még megvan az Arc S. Pedig nagyon nem akartál ekkora jószágot.
-
szimike79
őstag
válasz
Ferenczi Áko #10879 üzenetére
Komoly az aláírásod öcsisajt! Úgy is lesz, vagy csak a szád nagy?
-
szimike79
őstag
Egy gyors kérdés. Eladtam az Arc S-em. Hogy tudom a legegyszerűbben letakarítani a telefonra telepített alkalmazásokat, személyes dolgaimat?
-
szimike79
őstag
válasz
bokrosolajos #9482 üzenetére
Először én is vakartam a fejem, hogy most mi van? Úgy éreztem kísért a bada szelleme a 2.0-val. Miután rájöttem megkönyebbültem. Ha úgy vesszük nem egy rossz húzás ez a megoldás a fényképező résznél. Aki nem akar csúcs képeket annak úgy is megfelel, csinál az automatika amit akar. Annak viszont aki valami minőségibb végeredményt szeretne megvan a lehetőség, hogy kivitelezze.
-
szimike79
őstag
válasz
bokrosolajos #9468 üzenetére
Ember állítsd át scn auto-rol normálra, utánna rögtön a menüben az összes hiányolt beállítási lehetőség. Autómata témafelismeréssel eléggé fos képeket csinál. Ebbe először én is belefutottam. Kellett negyed óra mire rájöttem.
-
-
szimike79
őstag
válasz
kornellia84 #9238 üzenetére
Amit még elfelejtettem, és elöttem is írták, ha túl sok oldalt nyitsz meg az is gond lehet. Előbb utòbb besokal a ketyere. Én max 2-3 oldalt szoktam egyszerre használni, úgy nincs gond.
-
szimike79
őstag
válasz
kornellia84 #9238 üzenetére
Próbáld meg törölni az előzményeket, és a gyorsítótárat, talán segít.
-
szimike79
őstag
válasz
Gyuszesz66 #9205 üzenetére
Szerintem az Angry Birds-ben lesz valami gond, mert nálam is csinálja. De én elindítom és már az elején nem érzékel a kijelző. A teló nem fagy le, mert gombokkal ki tudok lépni. Viszont egy teló restart után megy rendesen.
-
szimike79
őstag
válasz
darvinya #9154 üzenetére
De azt ne felejtsd el, hogy nem kell 2 év hűséget aláírnod a saját előfizetésedre. Azt viszont nem tudom, hogy garanciális gondnál mennyire nézik, hogy kinek a nevén van a teló? Az már inkább lehet probléma forrás.
Ja azt viszont elfeljtettem, hogy komoly probléma forrás lehet, ha nem fizeti az előfizetést rendesen, akkor a telót le is tilthatják imei szám alapján. Akkor viszont szívás van. -
szimike79
őstag
válasz
BloodyEddie #9100 üzenetére
Elég furcsa jelenség, bár nekem is belassult egyszer, amióta ICS van fent. Az alakalmazások közöt amiről tudtam, hogy nem fontos ürítettem a gyorsító tárat. Ha lenne egy lista amin meglenne, hogy mit lehet letíltani, az is sokat segítene. Ez mondjuk egy értelmes fejleztés az ICS-ben. Szerintem rajtad is segítene.
-
szimike79
őstag
Végre talán kezd észhez térni régi kedvenc márkám, és olyan telót kiadni, ami jól is néz ki és a tudása is kezd elfogadható lenni. Határozottan tetszik! De szerintem egy kicsit túlárazott. Kiváncsi leszek T-nél mennyi lesz előfizuval?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Automata kávégépek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Subaru topik
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- PlayStation 5
- League of Legends
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest