- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hadzsi Gábor
csendes tag
Beállítások>Telefon adatai>Akkumulátorhasználat
Itt megnézheted, hogy az addigi akkumulátor fogyasztásból százalékosan hogyan részesedik egy-egy alkalmazás. Napi használat során magasan a kijelző fogyasztása kell hogy vezessen, éjszaka üresjáratban pedig a "Telefon készenlétbe" és a "Telefon üresjáratban". Ha ezekhez mérhető fogyasztás van valamelyik appnál, akkor az a bűnös. Hasonló probléma esetén én azt csináltam, hogy este feltöltöttem a telefont, taskkillerrel kilőttem az automatikusan elinduló programokat, majd a teskkillert is, utána szépen megnyitogattam azokat a programokat amiket általában használok napközben, majd hagytam a telefont reggelig, aztán reggel megnéztem a fogyasztást.
A taskkillerrel kapcsolatban az Autokill funkciót én nem javaslom. Azok a programok, amik úgy vannak beállítva időnként úgyis elindulnak maguktól, az eredmény csak az, hogy a Taskkiller harcol a rendszerrel. Inkább manuálisan lődd ki azokat a programokat, amelyek sokat fogyasztanak és bennragadnak. -
Hadzsi Gábor
csendes tag
-
Brutális eb
addikt
Szia!
Root azért szükséges sok esetben ,hogy olyan programokat tudj használnálni ami a rendszer belsejében turkálna.Pl Shoot me képernyőmentés,Market enabler,hogy vásárolhass fizetős appokat a marketen,törölhess felesleges gyári progikat ezáltal hely szabadúljonfel,stb...
Gyorsulást általában a custom romok szoktak hozni amit a rendszer,ram,kernel optimalizálásával érnek el a custom rom készitői.Ezek álltalában egyedi kinézeteket is hoznak magukkal.
Sokszor igencsak drasztikus aku időt lehet nyerni egy-egy ilyen rom használatával bár ellenkezőjére is van példa.
Persze ez a kis írás körvonalakban fedi csak a root és a custom romok határit. -
slider74
tag
Jó a kérdés. A hivatalos oldalról semmi lényeges nem derül ki (legalábbis számomra).
XDA-n is csak ennyit írnak:
Changelog:1-Fells faster overall
2-Multitouch is not implemented
3-Unlock animation is more fluid and more responsive
4-the keyboard is now white and grey, like HTC: i really impressing this one. Cute.
5-unlike the the previous 2.1, every time you close apps its goes back to the application list not Home screen.
6-Bluetooth is fixed. -
PAtr0n
addikt
Ahogy mackosajt írta, megvárja míg 90%-ra merül, és ráadja megint a kraftot. Valószínűleg azért van így, hogy kímélje az akksit, és a töltőelektronikát.
Marketről töltsd le a Battery Graph alkalmazást, ez egy grafikonon mutatja az akksi töltöttségét, az idő függvényében. Szépen nyomon lehet rajta követni, mikor mennyit merült.TheSilencer:
Üdv a klubban! ;-) -
mackosajt
addikt
Biztos 81 az? Nem 91?
Ha ugyanis töltőn hagyod, feltölt 100-ra, majd befejezi, és merül 90-ig, aztán ismét tölt.
Ez általános, így van megcsinálva.
Vannak monitorozó progik, amivel tudod nézni, milyen gyorsan merül, és mi eszi, de én nem tudom, melyik az, nem használok ilyet. Normál használat mellett (itthon wifi, máshol 3g, telefonálások) kibírja, míg este felrakom töltőre. -
rene85
aktív tag
Na ezért nem hülyeség az SE syncet használni, és legalább napi auto frissítésen hagyni...
Ugyanaz volt a problémám mint neked, és én sem értem hogy a mákba lehet hogy az sms-eknél még a profilképek is ott voltak, és a feladók nevei az eltűnt telefonkönyvből. A profilképekhez használ valami cache-t a tel memóriában vagy az sd kártyán, az biztos.T-sek ne szenvedjenek a független 2.1 felerőltetésével, én t-s vagyok, és ma tudtam frissíteni. Az mondjuk érvágás hogy a kb 25-30 appot újra kellett telepítenem, backup ide vagy oda.
Így végre teljes értékű androidos telefon lett az x10, nem egy kövület. De valaki mondja már meg nekem, hogy a vaku miért nem tud villanni?? A minin tud, nem hiszem hogy ebbe rosszabb kamerát / villanót raktak volna.
A 720p-s video meg... háááát... alacsony fényviszonyok között változatlanul jobb, ha nem videózunk egyelőre mobillal.
-
Elekem
tag
Engem nem a verzió szám érdekel semmi bajom az 1.6-al hanem, hogy normális hangereje legyen és ne kattogjon beszélgetés közben. Az akku üzemideje is egy vicc. Amíg ezt nem tudják javítani addig számomra csak hulladék marad. A vásárlók szándékos megtévesztése pedig szerintem még bűncselekmény is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest