- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodee_
őstag
válasz
Hadzsi Gábor #2525 üzenetére
hogy tudom kideríteni hogy melyik program "ragad be" ? advanced task killer fut de ezek szerint hasztalanul ...
-
Furfangos
tag
válasz
Hadzsi Gábor #2524 üzenetére
Szia
Értem, és akkor ehhez a legfrissebbhez hogyan jutok hozzá?Köszi
-
Furfangos
tag
válasz
Hadzsi Gábor #2414 üzenetére
Igen így volt eddig.
Tegnap este szintén mindent így csináltam, és reggel örömmel vettem észre hogy 100%-on van...
Ma egész nap használtam, kb 60-70 perc beszéd, 15 perc net, és most 65%-on van...
Tököm érti ezt az egészet....Eddig ennyi használat után lement 20%-ra....
Lehet hogy kezd magához térni? Ha két napot bír, akkor legközelebb is Sonyt veszek -
Furfangos
tag
válasz
Hadzsi Gábor #2411 üzenetére
Szia
Ezt már eljátszottam, 100%-ra feltöltöttem kikapcs, reggel 90-et mutat.... -
viewdetails
addikt
válasz
Hadzsi Gábor #1874 üzenetére
Hali,
Companion tényleg talált (gyorsan lehúztam, wifin továbbra sem), telepítettem.
Google Calendar nekem úgy néz ki megy, kaptam új billentyűzetet is. (És mintha gyorsult is volna?) -
viewdetails
addikt
válasz
Hadzsi Gábor #1871 üzenetére
Épp ma reggel nézegettem kávé közben, de "Az Ön készülékén a legfrissebb szoftver található".
Még mindig nem vettem rá magam hogy nordic-ra cseréljem, de kezdem szokni a tudatot, hogy itt sem úszom meg a ROM-olást. -
tween
őstag
válasz
Hadzsi Gábor #1871 üzenetére
van erről valami leírás (felhívás) valahol?
-
PAtr0n
addikt
válasz
Hadzsi Gábor #1698 üzenetére
5 mp különbséggel küldtük el szinte ugyanazt
-
hardtex
csendes tag
válasz
Hadzsi Gábor #1695 üzenetére
Megnéztem szerintem minden beállítást ... :S win7-em van ha esetleg meg tod mondani ,h hol kell beállítani azt megköszönném
-
Injun
senior tag
válasz
Hadzsi Gábor #1328 üzenetére
Köszi,megnyugodtam
Már csak egy jó zene lejátszó progi kéne aminek van basszusa.Nem tudsz egyet?
-
Injun
senior tag
válasz
Hadzsi Gábor #1321 üzenetére
Köszi,remélem 1 giga elég lesz neki havonta.
-
válasz
Hadzsi Gábor #1286 üzenetére
Na de már mikor? Nekem egy hete az van a minimen...
(s mikor frissítettem, a "nagy" X10 frissítés is a listában volt!)
Milyen lett vele a gép?
-
o21
tag
válasz
Hadzsi Gábor #839 üzenetére
Köszi!
Ezek egyikét sem próbáltam még, de akkor már nem is fogom
Nincs tudomásod arról, mikor várható valami új ROM?, esetleg új rendszer?O21
-
o21
tag
válasz
Hadzsi Gábor #837 üzenetére
pár példát, ha írnál akksizabáló progira?
-
Hadzsi Gábor
csendes tag
válasz
Hadzsi Gábor #710 üzenetére
Működik.
-
SE_HELP
tag
válasz
Hadzsi Gábor #699 üzenetére
Néhány geocaching program: C:GEO, GeoBeagle, Geocacher, Geodroid
-
Vovi1
aktív tag
válasz
Hadzsi Gábor #699 üzenetére
Valószínűleg valami összezavarodik a programok közül és nem ejti vissza a proci sebességét.
Éjszaka próbáld ki a repülős üzemmódot, a teló megy, csak hálózat nincs. Nekem normál telefon használat mellett (8-10 telefon, némi matatás, fénykép) napi 25-30 %-ot esik az akku, igaz nincs időm videózni. Kezdetben volt napi töltés is.Nem használok task killert, sok prg ott van - nem fut - a háttérben.
-
Hadzsi Gábor
csendes tag
válasz
Hadzsi Gábor #682 üzenetére
Elnézést, ha kicsit monomániásnak tűnök, de az akksi kezd kiborítani. Szóval onnan indult, hogy egy éjszaka alatt üresjáratban lemerült 75%ra, és reggel újratölve is estére 20% körül volt. Egy rendszervisszaállítás után minden ok, egy éjszaka után 97%-on az akksi. Elkezdtem egyesével visszatelepíteni a programokat. Úgy tűnt, sikerült is kiszúrni azokat a programokat, amelyek üresjáratban zabálják az akkut. Úgy teszteltem, hogy este feltelepítettem, hagytam háttérben és reggel néztem a fogyasztást. Minden ok, majdnem minden program visszakerült. Aztán egy este kipróbáltam három programot, de rögtön le is szedtem. Reggel jött a döbbenet, az akku 68%-on. Óránként 6% üresjáratban. Ez 12-szerese a normál fogyasztásnak. Aztán egy töltés után ez lecsökkent óránként 4%-ra, majd újabb 2 töltés után óránként 2%. Ez már jobb, de még mindíd négyszerese a normál fogyasztásnak. Tudja valaki, hogy ez mitől lehet?
Más. Geocaching-hez tud valaki egy jó programot?
-
pisti2216
tag
válasz
Hadzsi Gábor #628 üzenetére
Csodát nemtesz de szerintem valamit segit s persze jól is néz ki,ha nemrég vetted akkor biztos hogy idövel jobban fogja birni .
-
pisti2216
tag
válasz
Hadzsi Gábor #626 üzenetére
Hello.Általába 3 napot bir a telefonom, a Helix nélkül, feltettem a szebb kinézet miadt(saját vélemény),közbe feltettem pár programot pl. virusirtó stb. és észre vettem hogy hamar lemerült 1 nap volt az üzemidő, gondoltam hogy a helix az oka, de adtam neki egy esélyt és a feltelepitett programokat amit aznap tedtem fell letöröltem a helix-el együt és ujra feltettem magába a helixet és hála égnek megint 3 nap az üzemidő, Nemtudom milyen programokat használsz de lehet hogy valamelyik eszi az aksidat.
-
shev7
veterán
válasz
Hadzsi Gábor #604 üzenetére
ha elindul es hatterbe teszi magat az nem para. Mert alapbol eszre sem vennem. De ha reggelre fut a media player vagy a facebook, (Fut = az az aktiv alkalmazas) akkor azert nem vagyok nyugodt. Miert/mitol lesz az az aktiv alkalmazas?
-
válasz
Hadzsi Gábor #493 üzenetére
akkor te biztosan gyakorta olyan helyen jársz, ahol problémás a 3g térerő, és a telcsi ugrál a 2g és a 3g között, keresi a hálózatokat - mert normális 3g lefedettség esetén - ha nem kell keresgélni/ugrálni a tecsinek - mondhatni nincs különbség a 3g és a 2g fogyasztás között!
-
Rushmachine
csendes tag
válasz
Hadzsi Gábor #493 üzenetére
Ugye ugye
-
Rushmachine
csendes tag
válasz
Hadzsi Gábor #487 üzenetére
Ne légy lusta " dont be lazy "
kikapcsolni a 3g-t mert az a gyenge keresztmetszet.Van egy app ami bedob egyből a NET menűbe és ott kitudod lőni a 2g 3g funkciókat 1 gombnyomásra.Ez egy widget amit kitettem az asztalra bármikor elérem és így nálam csak ,akkor megy a net ha update lek még véletlenül sem csinál forgalmat a kicsik ha nem akarom.A másik meg jobban bírja az aksi is.Egy hátránya van a timescape widget megkergül és az alap asztalon ha a gyári dolgokat használód az óra fölött ugye mutatja a legfrissebb eventet ,ilyenkor néha rájön a bolond óra és nem frissít.Ilyenkor kidobom a widget et a kukába és újra kirakom és frissít rendesen.Bent a Tinescape menűben viszont minden rendben megy ettől függetlenül is,mutat mindent rendesen csak a widget szarakszik!!!!
R -
Rushmachine
csendes tag
válasz
Hadzsi Gábor #482 üzenetére
" AdvancedTaskKiller " én is ezt használom ,nem automatizáltam ,manuálisa nyomom ki azokat az alkalmazásokat amiket nem akarok használni!! Az érdekes az ,hogy tényleg benne maradnak a progik a háttérbe ,nem igazán értem miért ,max a gyorsabb indítás érdekében.Az ébresztő funkció valószínűleg tényleg az alkalmazás bezárása miatt történhetett,ebben van ráció.Néha kitörlöm a progikat ,minimális gyorsulást ad.Nem számottevő .
" A szűk keresztmetszet viszont az akku. " Hát igen ,mivel elég szabad és konfigolható a rendszer .Érdemes kilőni a netet meg a GPS és csak ,akkor bekapcsolni a frissíted a facebook ot vagy a különböző alkalmazásokat netről stb stb... Megfigyeltem ez növeli az aksi időtartamát.így megvan a 2 nap.De töltő mindig legyen az embernél.Azt is megfigyeltem ha töltés közben netezel vagy komolyabb aksi zabáló dolgot csinálsz lassabban tölt.Ergo hagyjuk pihenni a drágát magában tölteni 1 órát és feltölt.De nem USB ről hanem töltőről az jobb úgy vettem észre!!
" Nem is a funkciók miatt várom a 2.1-es (még inkább az esetleges 2.2-es) "Ezzel én vagyok így is,mivel szerintem a Sony nagyon felturbozta az 1.6 nem igazán igénylem azokat a features ket,nem érzem hiányukat.Max csak dob majd a telcsin.
A kijelző így is brutálisan szép,ha meg valaki AM-OLED fun nyomja föl manuálisan a brightness és kiveri a szemét." A telefon gyönyörű, szerintem a legszebb a kategóriájában." Ezt én is így látom ,tényleg a legszebb.
" Alapból szerintem nem sok forgalmat generál, néhány MB naponta, az 500MB-os előfizetéssel bőven elvagyok. " tényleg nem sokat csinál ,persze ez attól is függ mit állítasz be neki ,mennyi mail ed van ,hol vagy fent facebook,twitter ,mennyit netezel
nekem 1 hónap alatt 1100mb de ugy hogy tegnap megnéztem a you tube ról stream elve HD ban a Moszkva teret ami 8 részből állt és kb 50mb volt HD ben részenként.Ami ugye 400mb ,ergo 600 mb ugy ment el ,hogy nyomkodtam rendesen.Meg töltögettem föl is.Amint vége lesz a varázslatnak szerintem 300mb lesz a max filmeket meg csak akkor nézek stream elve ha lesz WI-FI a környéken.Ja és a Network monitort használom adatforgalom számlálásra.Teljesen szupi." A Gmail megy rendesen, de ha a Freemail fiókomat ellenőrzöm alapból letölti a teljes levelet melléklettel együtt. Ez pedig nem valami jó, sok mellékletet kapok, amit csak otthon szeretnék megnézni és már a WinMo-n is be lehetett állítani, hogy mekkora részt töltsön le a levélből. " Biztos van valami mail kliens progi a marketen nézd meg.
Hirtelen ennyi
R -
válasz
Hadzsi Gábor #482 üzenetére
lehet, hogy pont a task killer az, ami zabálja/zabáltatja az akkumulátort! a spica topic lakói közül például többen is írták, hogy a task killer eltávolítása után jelentősen nőtt az akkumulátoros üzemidő! telepakolod a rendszert bizonyos task kezelő alkalmazásokkal, és így a több lesz a kevesebb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest