- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
slider74 #1659 üzenetére
Nem vettem firkálásnak, ez a te véleményed, ennyi!
Amúgy én személy szerint igenis kíváncsi vagyok arra a Bravia engine-re, meg, hogy eleve milyen ledes cucc lesz az a TFT. Nem mintha köpdösném, az X10-emet, mert szép képe van, de nem a legszebb a mezőnyben a sima (tehát nem LED-es), kijelzők között.
Nem reklám, mert alapjába véve nem igen szeretem az almát, de ott van az iPhone 4 képe. Kisebb kijelzőn közel ekkora felbontás, nagyon élénk színekkel.
Na minimum ilyet, vagy ettől jobbat várok el majd az Anzu-tól.
Az X1 és X2-őt meg hagyjuk, teljesen más platform, az SE erőlködött a WinMo-val, nem jött be nekik, abba is hagyták, és rájöttek, hogy az Android jobban fekszik nekik. (jól is tették)yodee_:
Bár Brutális eb már leírta a lényeget, én csak alátámasztani tudom, hogy bizony sebességben, és úgy eleve a használhatóságban jobb egy jól megfőzött házi ROM mint a gyári. Bár lehet, hogy a vodkások jobban belenyúltak (amit kétlek), és ettől érzed olyan jónak a rendszert, de hidd el, ha felpakolsz egy jó kis custom ROM-ot, rájössz, mitől is jobb az.
Ezt tapasztalni kell -
PAtr0n
addikt
válasz
slider74 #1603 üzenetére
Köszi! Válasz ment!
Viszont most hiába rakok pipát az alapértelmezett bevitelre a beállításokban, még mindig a smart keyboardot használja. Hogy lehet kikapcsolni? Vagy valahogy le kell szedni a telefonról?
Másik égető probléma: Ezzel az új ROM-mal nincs 3G hálózatom, nem kapcsolja be.
Hiába van bepipáva a hálózati beállításokban, hogy a telefon adatokat küldhet és fogadhat, nem aktiválja. A power control widgettel is próbáltam, nem akarja az igazságot. Volt valakinek ilyen problémája? -
PAtr0n
addikt
válasz
slider74 #1581 üzenetére
A profilnevem alatt meg tudod nezni a mailcimemet.
Elore is koszi!
spawn21:
a gyari 2.1 csak addig lesz gyors amig tele nem pakolod egy rakas alkalmazassal.
Most tettem vissza mindent a Titanium backuppal, es meg minden gyors, nincs lagg sehol. Remelem neked is sikerul feltenni!Mellesleg nekem is a 0.2-es recovery-vel sikerult a muvelet.
-
Katsu
aktív tag
válasz
slider74 #1592 üzenetére
Az eternity-s leírásban is ott van, hogy ez a vége a procedúrának. Fogd fel úgy, hogy az eternity a SYSTEM.SIN. Ez a sin fájl nincs benne a 24-es FW-ben, ezért nem is fogja felülírni, de minden mást igen. KERNEL.SIN AMSS.SIN stb...
UPDATE: Ja és a loader.sin-t is bele kell tenni itt is a mappába.
-
-
Katsu
aktív tag
válasz
slider74 #1538 üzenetére
Már beszéltem SEMPITERNAL-lal, az eternity készítőjével korábban és ő azt írta, hogy működni kéne, mert gyárilag beépítette és a system.sin nincs benne a firmware-ben, ami felülírná ezt. És mivel a logo-nál befagy, így biztos, hogy minden fent van. Ha nem lenne, akkor csak simán elindulna a telefon, nem ragadna le. Az újratelepítésen is túl vagyok már. Amióta kijött az 0.2 én azóta küzdök vele.
Szóval már egy ideje próbálkozom én is. De feladtam. Kerülő utakkal meg tudom oldani a dolgaimat, ha kell. Csak ezek nem 2 perces játékok. Úgyhogy amíg nem muszáj, addig nem foglalkozom vele, mert már unom.
Na, Sorry az off-ért.
Üdv: Katsu
-
-
spawn21
veterán
válasz
slider74 #1505 üzenetére
nem tudom, de azon a szinten állok, hogy fognám a gépet és kitenném az utcára, hogy használja az akinek van hozzá türelme.
Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy semmin sem tudom felismertetni azt a r..dt telefont.
azt hiszem annyira hülye nem vagyok, hogy ne menjen a dolog.o21: 3-ára töltöttem le.
-
slider74
tag
válasz
slider74 #1489 üzenetére
jav.:
az Eternity ROM linkje (ha valaki nem találná...) -
mackosajt
addikt
válasz
slider74 #1401 üzenetére
Nem erre gondoltam.
Én Jerpelea 2.1-ére gondoltam, amit a 2.2-t ráerőszakoló Zdzihu-val együtt bütykölnek.
Amit te használsz, azt más csinálta, és tulképp egy alap SE ROM, felesleges dolgok nélkül, kicsit át skinezve, némi plussz tartalommal eltöltve.
Nem rossz az se.sőt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztalos klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Suzuki topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest