- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
liquidmoon
aktív tag
Vodás x10 eladó minden tartozékával. Tökéletes állapotban. 2010.05. havi. Kérdés esetén privi vagy tel!
-
liquidmoon
aktív tag
2.1 frissítés után tökéletes minden. Gyors és szép. Viszont kb 1 hete a facebook a timescape-en keresztül mindig hibát dob fel, hogy nem tudta frissíteni, sikertelen bejelentkezés... Semmi sem lett elállítva, felhasználó név, jelszó ok. Mi lehet a gond?
-
liquidmoon
aktív tag
van 2.1 vodásra is
-
liquidmoon
aktív tag
Nem rossz
Gyorsabb lett, azt elsőre is észre vettem. Lehetne még a sebességen csiszolni, mert meg-megdöccen, de már kevésbé, mint előtte.
Az akku is kicsivel tovább bírja, de ezt lehetne azért még fokozni
De nem vagyok telhetetlen, nekem akkor sem lenn bajom, nem gondolkodnék az eladáson, ha ezt a frissítést sem adták volna ki...
Tettek bele biztonsági mentést is és a timescape is "szinezhető" lett. Ezek közül egyik sem hiányzott...
Egyenlőre ennyi. -
liquidmoon
aktív tag
Ki milyen GPS progit használ? iGO8 csak kis ablakban jelent meg... Jöhet priviben is
-
liquidmoon
aktív tag
Valami jól kinéző időjárás widgetet tud valaki? Próbáltam párat, de nem igazán voltak jók...
-
liquidmoon
aktív tag
válasz
Danielmagua #514 üzenetére
De ezek szerint gyárilag nicsen benne? - Töltök le onnan, csaknem akarok sok "szemét" progit telepíteni, ha van gyáris és az is megfelel
-
liquidmoon
aktív tag
Jegyzetet lehet bele írni, mert sehol sem találom... ?
-
liquidmoon
aktív tag
Kb fél napja én is x10 tulaj vagyok, eddig pöpec
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest