- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilas144
csendes tag
Hello !
A .gif képek csak nálam nem mozognak az x10-en ?
Nem találok olyan programot ami az albumba belépve kiírná az összes kép nevét és dátumát ,esetleg ezek szerint sorba is rendezné őket .Van ilyen egyáltalán? -
attilas144
csendes tag
Hello !
Öt napja vettem használtan egy x10-est és azóta nem tudom beüzemelni rajta a Marketet és a Gmailt. Az internet megy (tettem rá Operát , azzal is). Csináltam rajta egy gyári visszaállítást (meg már egy szoftverjavítást is a PC Companionnal) ,hogy be tudjam írni a saját címemet,de mindegyiknél egy kis gondolkodás után csak ezt a szöveget adja ki:
This could be a temporary problem or your phone may not be provisioned for data services.If it continues ,call customer care.
Vodafonos előfizetésem van+net csomag ,a beállításokat a telefon letöltötte automatán és a net megy is. Próbálkoztam állítgatni a beállításoknál mindent de nem akar elindulni. Olvasgatom a fórumokat,de eddig nem találtam rá a megoldásra. Megszánna valaki és leírná hogy minek hogyan kell állni hogy működjön végre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest