- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
evohermelin #1270 üzenetére
Szia!
A 2.1-es up után már 16M színű lesz a kijelző amit nagyon is észrevenni, az 1.6 65k-ja után. Nem csak szebbek a színek, élesebb a kép is.
Vedejólejáccás már az 1.6-ban sem volt rossz. Rockplayer visz mindent. "Ha" majd lesz 2.2-es up, alapból tudni fogja a divX-et, és még sok mást.
Szörfözésre kíváló, nagy kijelző (4"), gyors adatátvitel: HSDPA vagy HSUPA, 1.6 alatt viszont "csak" 3G van, de az is bőven gyors. Üzemidő szempontjából is elég jól áll, multitaccs nincs, de hamarosan megoldják azt is.
De ha már HTC, akkor inkább Desire-t végy. ;-) -
Juicybagz
csendes tag
válasz
evohermelin #1270 üzenetére
en tudnam ajanlani neked filmezesre is..bivalyeros a proci a snapdragon 1GHz es,illetve 3Ds gyorsitas is van! es a 2.1 es androiddal sokat javult is a telo en a "fa nagy a fejsze kicsi"t atirnam azert a fa nagy,de a fejsze is ott van-ra
-
Juicybagz
csendes tag
válasz
evohermelin #1268 üzenetére
szia szerintem a kijelzo teljesen rendben van nagyon szepek elesek a szinek napkozben is meg vok elegedve a lathatosaggal.en wifivel hasznalom azzal nagyon szepen jonnek a dolgok nincs panaszom youtube minden okes nagyon.a multitouch hianyzik belole..szerintem jobb valasztas a kamera az egyetlen ami lehozo a mobilfeny miatt mert sajnos ez nem villan este vagy vakuzasnal csak ugy vilagit a szegeynke..ossszesegeben nagyon ki kis tella tudom ajanlani jobb hardveresen mint a legend sokkal
Új hozzászólás Aktív témák
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest