Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Juicybagz #1249 üzenetére
Nem értem mi a probléma a hsz-el.
De visszafelé olvasva találhatsz rá utalást hogy telefon vásárlásán töröm a fejemet egy ideje és ez a telo kiesett a multitouch hiánya miatt, viszont ha beleraknák sw-esen és még az idén akkor esélyes lenne a telo csak ahogy a 2.1-re történő frissítés is 8hónap volt sajnos lehet nem várok már annyit. -
PAtr0n
addikt
válasz
Juicybagz #1224 üzenetére
A gyártó szerint hardveresen nem tudja, de mások azt állítják, hogy igen. Voltak a neten különböző videók arról, hogy tán mégis működőképes, de fene tudja, hogy ezek nem e fake videók.
Maradjunk annyiban, hogy nem tudja, és nem is fogja tudni soha, pláne ha a 2.2-es up hozná, ami már korántsem biztos, hogy kijön az X10-re. Majd az X12 (Anzu?) tudni fogja biztosan. De még az is lehet, hogy főznek rá egy olyan romot, ami megoldja szoftveresen.
Aki a multitaccsra élvez, vegyen Galaxy S-t, Desire-t, Milestone-t, va akár egy iphone-t. Annyira nem fontos, és nélkülözhetetlen dolog, hogy valaki ez alapján vásároljon telefont. (ne vedd személyesnek, csak leírtam a véleményem.)rene85:
Igen, sajnos ebben nem villan, meg is lepődtem amikor a kamerát probálgattam vásárlás után. Azt viszont nem tudtam, hogy a mini meg tudja. Esetleg egy kisebb frissítés formájában majd szerencsénk lesz villanósan használni. -
Juicybagz
csendes tag
válasz
Juicybagz #1218 üzenetére
vagy biztos olvassak a ph!t es mar lattak hogy megcsinaltam magamtol a telot es valaszra sem meltatnak nem pazaroljak ezzel feleslegesen a tarhelyet meg nem terhelik a szervert a kuldessel meg azzal hogy en esetlegesen meg is nyitom az emailt ait kapok! XDDD
ajj de rendesek ezt mar szeretem xdddd (Y)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest