Új hozzászólás Aktív témák
-
Juicybagz
csendes tag
válasz
lsebestyen #2700 üzenetére
sony ericsson RAJ dicsak XDDDD
-
Juicybagz
csendes tag
válasz
evohermelin #1270 üzenetére
en tudnam ajanlani neked filmezesre is..bivalyeros a proci a snapdragon 1GHz es,illetve 3Ds gyorsitas is van! es a 2.1 es androiddal sokat javult is a telo en a "fa nagy a fejsze kicsi"t atirnam azert a fa nagy,de a fejsze is ott van-ra
-
Juicybagz
csendes tag
válasz
evohermelin #1268 üzenetére
szia szerintem a kijelzo teljesen rendben van nagyon szepek elesek a szinek napkozben is meg vok elegedve a lathatosaggal.en wifivel hasznalom azzal nagyon szepen jonnek a dolgok nincs panaszom youtube minden okes nagyon.a multitouch hianyzik belole..szerintem jobb valasztas a kamera az egyetlen ami lehozo a mobilfeny miatt mert sajnos ez nem villan este vagy vakuzasnal csak ugy vilagit a szegeynke..ossszesegeben nagyon ki kis tella tudom ajanlani jobb hardveresen mint a legend sokkal
-
Juicybagz
csendes tag
válasz
Avicularia #1259 üzenetére
az biztos is igy latva
-
Juicybagz
csendes tag
válasz
Avicularia #1252 üzenetére
hali tudtommal van ra iGo 8!
-
Juicybagz
csendes tag
-
Juicybagz
csendes tag
válasz
HardSanyeee #1228 üzenetére
nagyon hasznos hir volt koszike h megosztottad velunk!jovo ev elejere varjak..igaz hogy nem lesz igazi mert ez a kijelzo nem erre lett kitalalva egeszen de zoomolasra tokeletes lesz..a vegen a benchmarkal mutatta a ficko a videoban hogy kicsit fura mozgasok elofordulhatnak dehat na,ez is jobb mint a semmi! mindent belee
-
Juicybagz
csendes tag
lehet elni m.touch nelkul de felkaru orias nekem igy a telo.igazan ha mar egy ilyen bivaly hardverrel szerelik fel a keszuleket akkor ez nem olyan nagy keres..elvileg ez most a sony zaszloshajoja.nekem tetszik is kinezetre meg tudasra is de akkor is!
na mindegy erdeklodve varom az x12t..johetne mar de ahogy olvastam 2o11 Q1 ....
-
Juicybagz
csendes tag
válasz
HardSanyeee #1220 üzenetére
mindegy a lenyeg a lenyeg hogy meggyogyult.csak mondjuk ha semmit nem ertenek hozza akkor azert kicsit zavaro lenne napig keszulek nelkul lenni-onhiban kivul raadasul....-
-
Juicybagz
csendes tag
válasz
Juicybagz #1218 üzenetére
vagy biztos olvassak a ph!t es mar lattak hogy megcsinaltam magamtol a telot es valaszra sem meltatnak nem pazaroljak ezzel feleslegesen a tarhelyet meg nem terhelik a szervert a kuldessel meg azzal hogy en esetlegesen meg is nyitom az emailt ait kapok! XDDD
ajj de rendesek ezt mar szeretem xdddd (Y) -
Juicybagz
csendes tag
válasz
Avicularia #1215 üzenetére
egyszeru marketing strategia..mindegy..csak a felhasznalo ne erezze jol magat!! :
-
Juicybagz
csendes tag
válasz
HardSanyeee #1213 üzenetére
nemtudom hany de azert ennel tobbre tartanam egy ilyen hatalmas ceg supprtjat.kivancsi leszek mikor valaszolnak majd irok
-
Juicybagz
csendes tag
sziasztok nagyon csalodott vagyok remelem tudtok nekem segiteni...nos adott az x10em 1.6 androiddal tokeletesen ment mig tegnap ramentem a beallitasokra es a telo felajanlotta hogy frisstisek 2.1re mert hd video meg miegymas..menjek fel gepre sonyericsson.com/update en igy is tettem kovettem minden utasitast ahogy kellett pc companion le update letolt,100%ig el is ment de onnan nem ment a befejezesre...most ott vagyok hogy a telo bekapcsolasakor rezeg,sony ericsson iras egy pillanatnyira eljon majd egy felkialtojel+egy telo kombo...ennyi meg se mukkan a telo..ahogy a googlebol ki tudtam szedni vmi semc usb flash driver kellett volna amit a program maga szepecsken nem rakott fel mint utobb kiderult...es azt a drivert se lehet sehol megtalalni a sony developer oldalon levo nem jo...legalabbis windows xpvel tuti nem..egyszeruen tanacstalan vagyok hogy mit csinaljak..hogy ujra mukodokepes telefonom legyen...irtam mar a sonynak is tegnap este semmi valasz..2 emailre sem..nevetseges hogy egy hivatalos oldarol toltott hivatalos programmal elrontom a telefonom...ilyet??????
varom az uziket h van e vkinek vmi tippje.van xpm is meg windows 7 em is.win7en ugy tunik mukszik az semc usb flash driver de itt sem frissiti mar a telot..se nem javitja..azt irja ki hogy szotfverfrissites sikertelen volt.amikor meg radugom a telot a sony companionra akkor erzekeli..meg azt irja hogy kapcsoljam ki,majd vegyem le az akksit 5 mp-re majd start...es hogy az indulas lehet tovabb tart a megszokottnal..hat kicsit tovabb ja..mar tegnap este ota folyamatosan.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- OLED monitor topik
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest