- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
hettaki
tag
Komolyan ráállt a mobilfejlesztésre a Sony. Na csak maradjon ilyen árban is majd. Szemezgetek a Sony-val. Sajnos az Ericsson, már nem játszik. De reméljük a Sony nem száll el.
-
mate317
tag
Ez 100% swype...
-
CHIPman
nagyúr
Xperia Pro-n helyből ez a szoftver van.
-
transmission
tag
Ez is csak nagy kijelzőjű telefonon jó
-
Enyémen is egy ideje már 2.3.4 van, most kipróbáltam ezt bevitelt és nagyon jó. Az ékezetes betűket is hibátlanul eltalálja, tetszik. Azért én maradok a qwertz gombsornál, mert azzal gyorsabb vagyok (bár néha ha túl gyorsan nyomom a következő gombot, a szoftver azt hiszi, hogy csak mellényomtam és kihagy egy betűt).
Aki nem tud gyorsan gépelni qwertz-en, az mindenképp tanulja meg ezt az új rendszert, nagyon tuti.
-
Nem hiszen, hogy nagyobb lenne az ujjad, mint az enyém. Egyébként is pont az a lényeg, hogy nem is kell eltalálni a gombokat, elég csak a közelében hadonászni.
Persze használhatóság beállítás és gondolkodás kérdése. A magyar nyelv hasonulásos toldalékoló nyelv, emiatt más beállítások szükségesek, mint az alap angol esetén. Pl ki kell kapcsolni az automatikus szóközt, és az automatikus nagy kezdőbetűt, valamint a szavak szótövét és toldalékait külön görbén kell bevinni. Így használva viszont minden másnál gyorsabb.
-
Lumos
csendes tag
Próbáltam már én is, de valahogy még mindíg a t9-re szavazok. Nekem tökéletes és elég gyorsan tudok pötyögni. Egy szóval maradok a t9-nél. A szavak felét igy sem gépekem le. De nagyon jó fejlesztés.
-
tomatos
aktív tag
Nem rossz, de még szokni kell. Nekem csak fektetett módba megy valahogy, állóba mindig elhibázom, nagy az ujjam.
-
deka10
senior tag
Én amióta kijött nokiára a swype csak azt használom és sokkal gyorsabban lehet írni, persze ezt is tanulni kell ha viszont ráérzett az ember nagyon jól és biztonságosan lehet írni. Azt szeretem hogy nehéz elgépelni szavakat.
-
JR.CSé
senior tag
Ez a megoldàs elèggè hasonlìt a nokia fèle megoldàshoz.
-
válasz
Arthuro_Adam #5 üzenetére
Dettó.
-
Arthuro_Adam
őstag
Ez a Swype dolog nekem nem igazán jött be. Én is T9-cel vagyok a legjobb, de a QWERTY-n sem megy rosszul az írás.
-
Bailey
senior tag
Ez szerintem már benne van a 2.3.4 frissítésben is a miniben. És nagyon szuperül működik. Egyébként ez valószínűleg nem swype licensz. Mert az van a defy-n nekem a hivatalos swype oldalról, de az közel sem működik olyan jól mint a mini gyári megoldása. Sokkal gyorsabban tudok így írni akár álló qwerty módban mint gesture input nélkül fekvő qwerty-vel. A mini kijelzőmérete miatt ez kifejezetten hasznos.
-
Rickazoid
addikt
"a Sony Ericsson Xperia termékvonalra rövidesen megjelenő Android Gingerbread 2.3.4 frissítés"
Rövidesen? 8 napja frissítettem a telenoros Neo-mat, de már talán két hete elérhető az a frissítés. Vagy a frissek voltak az elsők és itt a 2011 előtti Xperia telefonokról van szó?Egyébként jól működik és viszonylag gyorsan tanul.
-
mszatesz
csendes tag
Én próbálgattam, már hasonló megoldásokat, de még egyik sem tudott felnőni a T9 segítségű gépelésem sebességéhez
-
Aucor
senior tag
Hát nem rossz... de azért az Xperia Minin ez... kicsit nehézkes...
De azért a nagyobb kijelzőjű példányokkal nem is rossz...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Swype-szerű saját szövegbeviteli módszerrel erősíti az Xperia termékvonalat a Sony Ericsson.
- eFootball
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Elfelejtettem a film címét
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Ryzen 7 CPU-k
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest