- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
AMD Power #45 üzenetére
Milyen tartozékai vannak, mekkora a memkari kapacitása ( ha adnak hozzá) és mit tudnak azok a gombok a hangerő és expo gomb között? Én mostonában néztem egy videót a SENSE oldalán és hát a fekete az egy vizuális orgazmus, ahogy megcsillan a fény rajta... annyira ízléses telefon hogy vinni fogják mint a cukrot
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
LEFTHORSE1 #33 üzenetére
Ezt benéztem, meg voltam győződve hogy a Hikaru topicjában vagyok, ha ott hangzott volna ez a kérdés ez lett volna a válaszom, ilyen mikor SE dömping van...
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
LEFTHORSE1 #33 üzenetére
Ezt benéztem, meg voltam győződve hogy a Hikaru topicjában vagyok, ha ott hangzott volna ez a kérdés ez lett volna a válaszom, ilyen mikor SE dömping van...
-
LEFTHORSE1
őstag
Még nincs róla semmi infó, s mivel nincs lehet találgatni, én oda álmodok egy sülyesztett aktiv kamera védőt amely csak a kamerát, a xenon vakut és az azt szabályzó fény érzékelőt takarja, ezen kivül led segédfény amelyet makró fotózásnál is használhatunk, és videó felvevésnél is, és nem utolsó sorban zseblámpa funkciót is ellát, ez mellett egy diszkrét hangszoró nyilás és mattfekete gumirozott boritás, de az oldalalára is raknék W902-ben debütált zenevezérlő gombokat, csak azzal a külömbséggel hogy sülyesztve lennének
-
LEFTHORSE1
őstag
Itt nem csak a dizájnról van szó, ez mégiscsak egy Sony Ericsson, olyan könnyen belátható és logikus menüje van ami sokkal könnyebé teszi a használatát akármelyik más márkával szemben, sokszor csak annyi kell a népnek hogy szép képeket csináljon és jól zenéljen, s még ezek mellett számithatunk egy csomó látványos apróságra, s mint tudjuk, ingyenes és akadálymentesen témákat rakhatunk rá, ott vannak még a shock wave flash fájlok stb.
-
LEFTHORSE1
őstag
Volt már egyszer példa arra hogy nem volt előlapi kamera és volt benne 3G, amugy nagyon szép, izléses kinézete van
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest