Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itt a friss Moto G Stylus
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
Új hozzászólás Aktív témák
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
AMD Power #45 üzenetére
Milyen tartozékai vannak, mekkora a memkari kapacitása ( ha adnak hozzá) és mit tudnak azok a gombok a hangerő és expo gomb között? Én mostonában néztem egy videót a SENSE oldalán és hát a fekete az egy vizuális orgazmus, ahogy megcsillan a fény rajta... annyira ízléses telefon hogy vinni fogják mint a cukrot
-
AMD Power
titán
Megjött végre... végül is nem rossz bár nekem sajnos már maga telefon formája gombjai nem tetszenek.
-
--Nozbert--
aktív tag
A hátlapja szvsz gyönyőrű,ahogy előttem is írták,a Cyber-shot T-szérájából vették át ezt a kialakítást,ott is nagyon tetszett!
Az előlapja viszont nekem nem annyira jön be... -
bwoay
nagyúr
ja, így már érthető a kérdés.
válaszom: nekem van egy T77-em (őt sem a képminősége miatt szeretjük,
de legalább pici, mindig nálam van és nagyságrendekkel jobb képet csinál bármelyik mobiltelefonnál)
ennek totál sík a lehúzható előlapi panele, viszont a két oldalsó felirat kiemelkedik,
és egész jó fogást biztosítanak. -
Egzee
őstag
"dekirondavagy"!
-
mrlujoak
veterán
válasz
LEFTHORSE1 #33 üzenetére
????
A hátoldala több fotón is szemrevételezhető, a hivatalos oldalon is...
Xenon helyett dupla flash led, nagy, aktív lencsevédő, ami hasonló kialakítással bír, mint a Sony Cyber-shot T sorozata.
mod: látom megtaláltad a jó totyikot...
mrlujoak
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
LEFTHORSE1 #33 üzenetére
Ezt benéztem, meg voltam győződve hogy a Hikaru topicjában vagyok, ha ott hangzott volna ez a kérdés ez lett volna a válaszom, ilyen mikor SE dömping van...
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
LEFTHORSE1 #33 üzenetére
Ezt benéztem, meg voltam győződve hogy a Hikaru topicjában vagyok, ha ott hangzott volna ez a kérdés ez lett volna a válaszom, ilyen mikor SE dömping van...
-
LEFTHORSE1
őstag
Még nincs róla semmi infó, s mivel nincs lehet találgatni, én oda álmodok egy sülyesztett aktiv kamera védőt amely csak a kamerát, a xenon vakut és az azt szabályzó fény érzékelőt takarja, ezen kivül led segédfény amelyet makró fotózásnál is használhatunk, és videó felvevésnél is, és nem utolsó sorban zseblámpa funkciót is ellát, ez mellett egy diszkrét hangszoró nyilás és mattfekete gumirozott boritás, de az oldalalára is raknék W902-ben debütált zenevezérlő gombokat, csak azzal a külömbséggel hogy sülyesztve lennének
-
blueMerle
veterán
Nagyon tetszik a kialakítás, a tudás is korrekt, bízom benne hogy emberi áron elérhető lesz.
-
A hátoldala sík?
-
LEFTHORSE1
őstag
Itt nem csak a dizájnról van szó, ez mégiscsak egy Sony Ericsson, olyan könnyen belátható és logikus menüje van ami sokkal könnyebé teszi a használatát akármelyik más márkával szemben, sokszor csak annyi kell a népnek hogy szép képeket csináljon és jól zenéljen, s még ezek mellett számithatunk egy csomó látványos apróságra, s mint tudjuk, ingyenes és akadálymentesen témákat rakhatunk rá, ott vannak még a shock wave flash fájlok stb.
-
Lirion
addikt
válasz
LEFTHORSE1 #28 üzenetére
Ahogy látható a motorolánál, a desing nem adja el hosszútávon a telefonokat. Ennek a tudása messze alulteljesít a számozás szerint elvárhatótól.
-
LEFTHORSE1
őstag
Volt már egyszer példa arra hogy nem volt előlapi kamera és volt benne 3G, amugy nagyon szép, izléses kinézete van
-
Napfénysüti
nagyúr
Feketében jól néz ki ez a piros túl nőiessé teszi.
-
Thom!
veterán
-
Ricardo
titán
Első ránézésre tetszetős, de a piros nem az én színem
feketében brutál szép lehet. A gombjaira vagyok kíváncsi. remélem sima és nem kör alakú, csík, vagy egyéb "remekbe szabott megoldásúak lesznek. -
Mr.Csizmás
titán
Az első képről Győzike piros kanapéja jutott eszembe
-
Érdekes kialakítása van, ez már szent!
-
joey04
titán
remélem jobb lesz mint az eddigi 5mp-es SE-k.
-
tényleg formás. megint az ár a lényeg
-
pikszel
addikt
Vöröses folt középtáján fehéres foltot keres, kismillió beépített algoritmus alapján. És mi van a csoportképekkel? Ugyanilyen értelmetlen a pislogás-kiküszöbölés kutyafüle. Ez mind generált igénykeltés. Aki ért a fotózáshoz az tudja, hogy egy kép elkészültéhez csak egy rekesz-záridő páros kell. A többi humbuk.
-
"A feature of a digital camera that prevents the picture from being taken unless the person is smiling. The camera's software finds the person's mouth and snaps the picture when a smile is present. The function can be turned off when smiling is not required." - Tessék...
Megkeresi az arcot, aztán a szájat és ha a száj mosolyog, akkor lő. Nem golyót lő, szerencsére csak képet.
-
Mappa
addikt
"mosolyfotózás funkció" na ez nekem még magas.....valaki ezt magyarázza már el
-
hemaka
nagyúr
érdekes - irónia
-
Jadro
veterán
Nem csúnya. Az egész hátlapja eltolható? Érdekes megoldás.
-
mark75
senior tag
Nem rossz külső,de a kijelző felbontásában már tovább lépethetnének!
-
AMD Power
titán
Kíváncsi vagyok ,hogy "miben" vesz fel majd videókat...
-
papi77
addikt
Jó,de remélem nem csak ebben a színben lesz kapható
-
rootkiller
őstag
Bejön a színe, de az SE-t nem szeressem. Amúgy egész sok mindent tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán-svéd gyártó bemutatta legújabb 5 megapixel kamerával felszerelt Cyber-shot csúszkáját.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Windows 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest