Hirdetés
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagy várakozással olvastam végig a tesztet, majd a teljes fórumot. Megérte, mert ennek alapján megkímélem magam egy kiadástól a c702-re. Ezt nem szabad megvenni.
A gps-nek ebben a formában így semmi értelme. Csak annyi hogy rá lehet írni a dobozra, hogy tudja. Ugyanez a fényképező része: minek, ha ilyen? A Cyber-Shot nem azt jelenti, hogy fényképezésre kihegyezett, mint ahogy a Walkman a zenére? Ez kb olyan fényképezős mobilban, mintha egy Walkman mobil csak 32 kbit/sec tömörítésű zenét tudna lejátszani, a 20 megás beépített memóriából, mondjuk.Nagyon szerettem volna újra valami ericsson-utódot, régen több telefonját használtam az erixonnak és mindegyikkel elégedett voltam (A1018, mond valakinek valamit?
, aztán T10, majd T65, ez volt a legjobb). Sajnos mostanában úgy érzem nem csinálnak olyan telefont, ami fenntartások nélkül megérné az árát, talán a P1i, de arra se merném rámondani 100%-osan, hogy ok. A Sonynak meg a J6 volt az utolsó jó telója...Áh, sajnálom a SE-t, de szerintem újra Nokiát kell vegyek, mert ott tudnak minden rétegben megfelelő telefont gyártani. Másik nagy kedvencem, a Motorola is úgy tűnik megy a levesbe...
Az csak szerintem gáz, hogy a SE "nagy" kategóriás telefonjaiban is csak 1000 név tárolható?
Ti mit ajánlanátok a következő paraméterekre?
- symbian
- wifi
- 3G és videohívás
- _normális_ fényképező
- zenelejátszás értékelhető módon
- gps
- normális szervezőfunkciók -
kerpok
tag
válasz
Bellusov
üzenetére
Okés, akkor inkább veszek egy usb-s olvasólámpát!!!
De ha hiszed ha nem, néha tényleg jol jön az a két led!
Igaz, tuti jobb lesz a fényképező a c905ben, de nekem a forma, meg az hogy szétcsúsztatható, az vhogy nem jön be....
Sajnálom, hogy az SE ilyen készülékeket dob piacra.
Igazán csinálhatna egy olyat amiben minden fincsi újdonsága benne van és dobna mellé egy korrekt árat.
De én akkor is szerzek majd egy ilyen c702est......
Kellemes 7végét

-
Bellusov
csendes tag
válasz
--Nozbert--
üzenetére
Nozbert, Pokos.
Nincs kedvem vitázni... több okból sem.
Nos, Pókos, végy egy zseblámpát, az tényleg jól világít!
Nozbert! Most szépen fejezem ki magam! Maqsszívan szarabb a kamera a c702-ben, mint akármelyik SE-ban úgy 1,5 évvel ezelőttről. Nekem ezért gáz, annyi pénzért. Próbáld ki majd a C905-öt 8,1 Mp-el. Meg fogsz lepődni... -
Szityu74
csendes tag
Köszönöm!
Nem tudom megmondani pontosan, hogy GPS-el mennyit bír az aksi, mert autós töltőn volt, de az azért látható volt, hogy zabálja rendesen.
Véleményem szerint csak így érdemes hosszú úton használni a GPS-t, de ez más készülékre is érvényes. Ez olyan dolog, ami szívja az aksit rendesen. Nekem előtte Nokia N82 is volt, azon is csak így tudtam használni, hogy töltőn volt. Illetve természetesen megy töltő nélkül is, de ez kb. olyan fogyasztás szerintem, mintha beszélnél a készülékkel.
Amúgy érzésem szerint "átlagos" az aksija. Én elég intenzíven használom minden telcsimet és minden este rá is dugom a töltőre. Nem várok-vártam addig, amíg "enni" kér. -
Szityu74
csendes tag
A hétvégén kicsit komolyabban teszteltem a GPS-t, több programmal is. Meglepően jól működött!
Kb. 600 km-t autóztam. Odaútban a Nav4All-t használtam, ami szinte tökéletesen működött. Ami érdekes, hogy bár java program és nincs beépített illetve letölthető térképe, mégse nagyon csinál adatforgalmat, mivel navigálás közben csak nyilakat és szöveget használ. Kicsit így tartottam tőle, de abszolút használható! Térképet is mutat, de csak külön "kérésre". Magyar nyelvű, ami megint csak jó pont és nem igazán navigált félre, pedig mindenféle úton mentem, kezdve főúttól egész kis alsóbbrendű utakig, ami azt jelzi, hogy egész naprakész térképe lehet.
Visszafelé a "beépített" Wayfinder-t használtam, ami szintén magyar nyelvű, de lényegesen halkabban navigál, ami lehúzott ablaknál, különösen nagyobb sebességnél nem igazán érthető. Pár utat tévesen is jelzett, igaz ezek csak egészen kis utak lettek volna és nem jelentettek csak pár száz méter kerülőt. Összességében erről is elmondható, hogy korrekten végzi és el is látja a feladatát. Ez tud térképpel is navigálni, ami sajnos adatforgalmat jelent, de csak nyilakkal is működik, ez esetben természetesen ugyanúgy "netmentes", mint a Nav4All.
Próbáltam még az amAze-t, de az sajnos nem navigál magyar nyelven egyenlőre, ráadásul ez is elég halk, úgyhogy számomra egyenlőre felejtős.
Természetesen a szintén előre telepített Google Maps is tudja mutatni a pontos helyünket, sőt utvonal tervezésre is képes, de sajnos navigálásra már nem.
Mindent összevetve véleményem szerint a Nav4All a legjobb választás, de az végképp megnyugtató, hogy több, használható lehetőség közül választhat az ember.
-
grafikus17
senior tag
3000ft árzuhanás. Az egyik legjobb ajánlat 1 év EU garanciával, ingyenes kiszállítással..
Nagyon megy lefelél az ára.
[link] -
copin
őstag
válasz
grafikus17
üzenetére
Inkább függetlenül, ha nem fontos az előfizetés. Garantáltan jobban jösz ki anyagilag egy függetlennel, mint egy hálózati nyavajással. Jobb egyszer egy trauma, mint minden hónapban 1 vagy 2 éven át.

Esetleg a vitamax, ha nagyon fontos a vodka. Ebből a szempontból jók, mert a trémobillal ellentétben kártyásan is lehet minden telót kapni (ezért se veszek többé tőlük telefont).

-
grafikus17
senior tag
Utolsóként végre megjelent a világcégnél is.
A B C D Vitamax
45 990 39 990 33 990 27 990 59 970 -
kerpok
tag
válasz
Bellusov
üzenetére
Szeva Bellusov,
Thx a beszámolót.
Lényeg a lényeg, hogy annyira engem a kamera nem mozgat, én pont arra használnám amit tanult kollégánk: --Nozbert-- mondott. Szép és jó időben fotozni, ha nincs nálam a fényképgép, mert arra tők jó!
Másik, én pl tök sokat használom a LEDes megvilágítást, mert baromi hasznos tud lenni, és a xenon vakut telefonokkal ellentétben azzal nem fogol világítani, Max villogni.
C905, naja, kéne persze! Szép az is sőőt amiket láttam és olvastam róla, nem lesz rossz!
Majd meglátjuk....JAh, amúgy csak a fényképezőről írtál csak részletesen.
Többi funkcióról esetleg tudsz bővebb kommentet adni?!
Most úgyis úgy alakult, hogy karácsonyig nem lesz új mobil a kezemben, úhogy még bármi lehet.
üdv
Pókos -
--Nozbert--
aktív tag
válasz
Bellusov
üzenetére
Egy szóval sem említettem,hogy a mobilkamerákat hasonlítom a normál gépekhez.
Ez a "mobillal fényképezzünk" ötlet,már a kezdetek óta halott volt. És nem konkrétan az SLR gépekre gondolok,hanem egy 30ezer forintos kampakt gépre,ami kapásból kenterbe veri az összes mobilt.
Egy mobilkamera arra jó,hogy verőfényes napsütésben lefotózd a pasid/csajod,kutyád/macskád és feltedd háttérképnek. -
Bellusov
csendes tag
válasz
--Nozbert--
üzenetére
Szerintem sokakat érdekel a fénykép minősége, főleg pedig akkor, ha ez a viszonylag új SE C702-es lényegesen rosszabb, mint egy 2 évvel ezelőtti ,,fajtapéldánya''. Nekem fontos hogy legyen egy olyan minőségű kamerám a telefonban, ami elfogadható képeket készít, szinte bárhol-bármikor, mikor a gépem nincs nálam,nem pedig elmosódott sötét valamit. Teleobjektívet használok, tükörreflexes géppel, most épp a negyediket avattam fel a héten. Ne hasonlíts telefonkamerához fényképezőgépet -Kérlek! De a mobil választás nem zárja ki azt a lehetőséget, hogy a rossznál (C702), jobb kamerával rendelkező géped legyen (pl
800i k850i, Nokia N82 stb. stb.)
De próbálj mindenhová magaddal vinni egy tükörreflexes gépet, akár markolatbővítés és nagy obi nélkül, belefáradsz , te apró teremtés...
-
--Nozbert--
aktív tag
Kit érdekel a fényképezőgép minősége??! Aki fényképezni akar,az nem telefont fog venni.
-
Bellusov
csendes tag
Szia Pókos.
Ha hiszed ha nem, a neten csak azért kerestem C702-es fórumot, hogy ide írhassak.
NE Vegyél C702-est, se 902-est. Majd... ha megjön a C905-ös, na olyat már vehetsz.
Előzőleg SE k800i-m volt.
Letelt a hűségnyilatkozatom, és ilyen C702-t vettem, mert a mobilkérő lapom a cégtől épp lejárt aznap. Nem néztem át mindent a telóval kapcsolatban. Ma adtam el, múlt hét szombat óta. Nos, Nem rossz a zenelejátszó, sem minőség, sem menü szempontjából.
DE!
A fényképkészítése katasztrofális!
Szobában semmit sem örökít ,,nem'' szépen, még csak elfogadhatóra sem.
Led-es izzói vannak (2 DB), amit vakunak neveznek... Na a led nem rossz, de fényképkészítésre csak ez nem jó. ( a K850i-nek van 3 ledje, de mellette ott a XENON vaku is..)
Nos ennek a c702-nek , sőt még a 902-nek is csak ledje van. Elmondom, a 3,5 éve vásárolt SE D750i-m a 2 megapixelével és 2 ledjével jobb képet csinált, mint ez a C702. Miért? mert itt a C702-nél felturbózták a pixelszámot, semmi egyebet, s ez még rosszabbá tette az elmosódást. A legdurvább, amit fogalmam sincs, hogy engedhetett meg magának a Sony e.:
Nincs benne képstabilizátor, ami már a K800i-ben is benne volt/van.
A C905, ami kb. szeptembertől lesz kapható, abban már ,,javították a hibát''. Xenon vakut kapott, na meg a versenyképesség miatt 8 Megapixelt. Az már jó lehet.
Szóval hiába a C902 5 Mp-ele, az sem különb. Azóta olvasgattam néhány véleményt, más is észrevette, valami nem ok.
Most eladtam a gépet, vettem egy új K800i-t, másra nem telt. Ha a múlt héten ezt tudom, nem 30.000 HUF megy el (helyszínen 12ezer X száz ft + 11X 1500 HUF + 2 év hűség) hanem csak 8 ezerHUF egy K800i-ért, amim előtte is volt csak széttört, tragikus körülmények közepette. Ha volna még kérdésed írj! -
kerpok
tag
Hahó all!
Vki vásárolt már ilyen készüléket T-Mobile-nál vagy a Pannon-nál!?
Ha igen, akkor írjátok meg please, hogy milyen változtatások kerültek a telefonban!
Gondolok itt :
- Átírt menü (ikonok)
- Flash menüt nem ismeri fel (témák)
- egyebek..Várom a hozzászolásokat....
thx
Pókos -
ataman
aktív tag
Megjelent a Pannon-nál is a készülék 39.900 két év hűséggel.
-
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az akkor az viszont jó. Főnököm E90-n a Garmin van.

-
-
AMD Power
titán
válasz
mushroomhead
üzenetére
Semmi értelmét nem látom ezeknek a GPS-s telefonoknak egyenlőre. Jó mondjuk a Symbianra rá lehet tolni a Garmint. De nem tudom ,hogy ott van-e "adat forgalom".
-
Atlantis
veterán
válasz
mushroomhead
üzenetére
Wayfinder is folyamatosan töltöget. Olvasd el a W760 tesztjét, abban írnak róla.
-
--Nozbert--
aktív tag
válasz
mushroomhead
üzenetére
Mindig adatkapcsolat segítségével rántja le az épp aktuális térképeket a netről. Valaki szerint a Google Maps jobb,de a legtöbben a Wayfindernek szavaznak bizalmat.
Ja és T-Mobilnál 2 éves előfizuval 15 rongy. Ezt nevezem!

-
mushroomhead
csendes tag
Sziasztok! Én arra lennék kiváncsi, hogy a telefonban lévő GPS hogyan működik pontosan. Fizetnem kell azért külön(mobilinternet), hogy a google maps-ről letölti a térképeket avagy elboldogul a műholdak jeleivel?? T-mobilnál elvileg raknak rá Wafinder-t is! Gondolom az egy fokkal jobb, mint a gugli mepsz, vagy tévedek?
-
Szityu74
csendes tag
Félreértések elkerülése végett nem vártam egy profi fényképezőgép által készített minőségű képeket. De! Van egy K800-om is, és az bizony nagyságrendekkel jobb képeket csinál! Még a telefon kijelzőjén is látható a külömbség, nemhogy a PC-n. Arról nem beszélve, hogyha egy K770-est mellé raktam és ugyanúgy készítettem képet, akkor is látható volt a külömbség még a kijelzőkön is. Természetesen ezek nem laboratóriumi körülmények között készült fotók, hanem igazából szubjektív vélemény, de én így látom, összehasonlítva a fent említett két típussal.
Egyébként az általam leírt "hibák" ellenére valóban megnyerő a készülék, ez is tény! Remélem a későbbi szoftokkal javulni fog a képek minősége is!
-
kerpok
tag
válasz
Szityu74
üzenetére
hahó,
hát nem is tudom! Még nem vettem meg a készüléket, de egy Med**Ma**tban jol megnyomiztam! A gombok nekem, legalábbis tökéletesen müködtek, a nyomáspont is jó volt, talán akinek nagyon az újja, annak nehézkes lehet, de nekem simán ment a kezelés, és az sms irás is. T9-e s kiváló.
Kamerárol csak annyit, hogy szerintem tökre ugyanolyan képeket csinál mint a k800.
A menü gyorsaságával nem volt bajom!Nekem tetszik a készülék, minden benne van ami nekem kell.
Ha meg tényleg fényképezni akarok, és azt akarom hogy az minőségi legyen, akkor arra ott van a fényképező gép.
Egy telefontol nem vártam el soha, hogy megkirály legyen a kamerája. Az arra szolgált, legalábbis nálam, hogy a pillanatot megörökítse, arra tökéletesek ezek a képek.
Rem nem kavartam fel senkinek sem az érzéseit...
üdv
Pókos

-
grafikus17
senior tag
Sony Ericsson C702i a T-Mobile-nál!
* két éves előfizetéssel 39.990 Ft
* egy éves előfizetéssel 49.980 Ft -
Szityu74
csendes tag
Na, hölgyek, urak, akkor egy kb. egy hetes használat utáni vélemény.
Ami egyértelműen negatívum, az két dolog. Az első a kamera. A képek minősége valóban jócskán hagy maga után kívánnivalót! A K800-ashoz képest szemmellátható külömbség, természetesen negatív irányban.
Ez már csak azért is megdöbbentő, mert egyrészt elvileg ugyanazon kamera van mindkettőben, másrészt a K800-as mégiscsak egy kb. két éves modell!!! Ehez képest meglepő, hogy láthatóan rosszabb képeket csinál! Még a barátnőm K770 telója is jobb képeket készít!
A másik negatívum, az a gombok kezelhetősége. Egyrészt picik, másrészt közel vannak egymáshoz, főleg a navi gomb és környéke. Ráadásul a nyomáspontjuk is... hát, hogy is mondjam...gyatra. A le-felvevő és a felettük-alattuk lévő billentyűk, azok a leg kényelmetlenebbek. Szinte nincs olyan alkalom, hogy ne nyomnék félre!
Na, ennyi negatívum.
A készülék egyébként minőségi módon, jó anyagokból összerakott, kellemes fogású telefon. A kijelző az gyönyörő és szerintem megfelelő méretű (2,2"). A menü gyors, bár talán egy lehelletnyit lassabb, mint a K800-é, de ezt betudom annak, hogy animált az egész, a legapróbb részletekig.
Összességében elégedett vagyok vele, de őszintén remélem, hogy a későbbi szoftver verziók legalább a kamera hiányosságait kiküszöbölik és talán eléri a K800 szintjét is! -
Szabesz
őstag
A telefon GPS-éről szeretnék kérdezni:
- nincs hozzá más (esetleg teljes EU vagy Mao. térképpel rendelkező) alkalmazás?
- vagy ha csak a Google féle térkép: nem lehet előre felrakni a telefonra térképrészeket? Vagy mindenképp kell hozzá internet kapcsolat? -
AMD Power
titán
Volt egy pár percem és tudtam elemezni a picit. Bár még időm nem volt SIM-t rakni bele de délután átnézem.

Szerintem ez sikeresebb lesz mint a C902. Pedig az külsőre jobban bejön.
-
-
pepe1970
tag
Megnéztem ma a telót a médiában, és sajnos letettem róla. A készülék gyönyörű, jó anyagok, kiváló összerelés, és kezelhetetlen gombok. A hármas fő gomboknál négyből háromszor mellényomtam. Szörnyű.
-
-
bepe79
addikt
Most olvastam egy kulfoldi blog-ot, a srac szerint szinte lehetetlenseg leszedni az akksifedot, hogy belerakja a SIM kartyat, a csavar nyitott allapota mellett termeszetesen:
``The back casing has a little lock that you need to turn in order to open it up.
The problem is, that even with that lock turned into the open position, I can't get the case off. I've pushed. I've pulled. I've strained and I've twisted. I've contorted my face with the kind of effort that you generally only get from a bad case of constipation. And even now, the thing won't budge.
I even did something I hardly ever do - I resorted to the manual. Nothing. I pulled out the M2 card slot cover in the hopes that would make it easier. Nothing.
And so now I sit here, muscles full of lactic acid, fingers cramped into awkward positions, sweat dripping from my brow as I face my nemesis. I am considering drastic measures. Is a claw hammer too far? Or do I restrict my efforts to a butter knife?
At least now I know how they stop the dust and water from getting in. It's by keeping everything out. Including my SIM card.``
Link: [link]
( http://www.gizmodo.com.au/2008/06/meet_the_sony_ericsson_c702_my_nemesis_for_today.html )
Forras: gizmodo.com
Azt irja, hogy tekerte, csavarta, nyomta, huzta a fedlapot, miutan a csavart kinyitotta, es azota sem tudja leszedni az uj telefonja hatuljat, hogy berakja a SIM kartyat...

-
bepe79
addikt
válasz
--Nozbert--
üzenetére
Ha csak minta lett volna, akkor sz.rramegy attol, hogy ralep az elefant.
Egyebkent pedig a svedeknek is (merthogy a srac sved) ez gyakorlatilag 0, azaz nulla kiadas. A kulfoldieknek egy telefon az nem penz, en legalabbis ezt latom itt kint Angliaban. Nem kell ra gyujtogetniuk, nem kell teszteket olvasgatniuk, mert ha nem tetszik, lecsereli egy honap mulva masra. A fizetesekhez kepest pedig egy telot venni nekik semmi. -
--Nozbert--
aktív tag
Ááá,nem hiszem,hogy ez igazi telefon volt. Inkább csak ilyen minta.

-
D27
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nekem olyan töréstesztnek tűnt ez a videó.

Azért, mert por-csepp-ütésálló, azért nem bír ki mindent, főleg azt nem hogy egy elefánt összerágja...
-
-
bepe79
addikt
Video: [link]
-
rendiboy
tag
-
Szityu74
csendes tag
válasz
pepe1970
üzenetére
Hááááát, valóban elég picik az említett gombok ez tény, ezért kicsit kényelmetlen a használatuk, de mivel "kitüremkednek", ezért szerintem nem annyira gáz. Úgy érzem a mindennapi használatot nem befolyásolják olyan mértékben negatívan, mint azt a képekből esetleg sejteni lehet.
Összességében egyébként elmondható az összes billentyűről, hogy egyrészt picik, másrészt közel vannak egymáshoz. Nekem ez egy kicsit kényelmetlen, de megszokható és összességében nem annyira zavaró.
AMD Power:
Az anyagminőség és az összerakás minősége is valóban nagyon jónak tűnik. Recsegésre, vagy bármi ilyesmire még "erőszakkal" sem vehető rá a készülék.Három az egyben.
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
pepe1970
tag
válasz
Szityu74
üzenetére
Írhatnál a gombokról valamit, mennyire használhatóak? Gondolok elsősorban a hívás fogadó/befejező két pici gombra. Én vidéken lakom, itt nincs hol megnézni, ezért meg nem utaznák fel pestre, azért próbálok minél több infót szerezni olyanoktól, akiknek volt a kezében. Köszönöm.
-
bepe79
addikt
válasz
Szityu74
üzenetére
Nekem is van az N95 mellett egy N82, es olvashattad a velemenyeimet a topikjaban. Az N82-om fagy, mind a gyari karival, mind az altalam vasarolt 4 GB-os Sandisk microSDHC karival, recseg-ropog, a navi gomb majd ki akar esni, porosodik a kijelzo mert nincs tomites a plexi es a kijelzo kozott, a gombok nyomorek rizsszemek, hiaba jo a nyomaspontjuk, ha egymastol 2 mm-re vannak, a navigombnal konnyu felrenyomna, a beekelt multimedia gombot szinten nehez eltalalni ugy, hogy ne az alatta levo c-t vagy a felette levot nyomd meg, stb. stb. Tehat nekem sem nagyon jott be az N82, talan majd egy uj szofttal, ami nem fagy. Addig hasznalom az N95-ot, most pedig erosen gondolkodom ezen a C702-on.
-
Szityu74
csendes tag
Egyébként én Nokia N82-t "cseréltem" erre. A K800 meg folyamatosan megvolt/van. Igazából SE párti vagyok, de az N82 a tudása miatt tetszett meg. Hogy őszinte legyek nekem nem nagyon jött be ez a Symbian dolog, valójában negatívan csalódtam. Lassabb is volt, rengeteget újra indult, meg valahogy nekem olyan érzésem volt, mintha a teló kevés lett volna ehhez a tudáshoz.
Szóval visszatértem a SE-hoz, remélem nem fogok csalódni!
-
Szityu74
csendes tag
Hűű, hát van kérdés dögivel!
Nagyrészt csak pár nap tapasztalat után tudok érdemben írni ezekről a dolgokról.
Addig is előljáróban:
A sebességgel szerintem nem lesz gond, kb. ugyanaz, mint a K800-nak, tehát rendbe van.
Feltételezem, hogy bármit lehet rá telepíteni (tremészetesen, mivel "hagyományos" telórol van szó) csak java progikat. Eddig az opera mini ment rá, az tökéletesen működik.
A kijelző nagyon szép! 240x320-as, de nagyobb mint a K800-nak volt, 2,2"-os. Ez csak előnyére vált, mivel ugyanolyan éles, de méretileg nagyobb, tehát olvashatóbb.
Fényérzékelő tudomásom szerint nincs, tehát manuálisan állítható, de úgy érzem, világosabb, mint a K800-nak volt.
A fagyásról még nem tudok mit mondani.
Gondolom minden letöltött dolgot be lehet állítani mindennek, mert ez a K800-on is így volt, feltételezem nem léptek vissza, bár még nem próbáltam.Egyenlőre azt hiszem ennyi!

-
bepe79
addikt
Jah, tovabbi kerdesek, csak lemaradtak, bocsi:
6., sajat, letoltott hatterkepet be tudok allitani hatternek?
7., sajat, letoltott temat be tudok allitani temanak?
8., sajat, letoltott csengohangot (pl. MP3-at) be tudok allitani csengohangnak?
9., sajat, letoltott csengohangot (pl. MP3-at) be tudok allitani ebresztesnek?
10., sajat, letoltott SMS-uzenet hangot / csengohangot (pl. MP3-at) be tudok allitani SMS-uzenet erkezeset jelzo hangnak?
Koszi!

-
bepe79
addikt
válasz
Szityu74
üzenetére
Kerdesek, amikre a cikk nem igazan ter ki, legalabbis en sokadjara atolvasva, nem talaltam a kerdeseimre a valaszt:
1., K800-hoz kepest te milyennek veled a sebesseget? Gyorsan reagal, tehat eleg gyors a teden levo szoftver?
2., alkalmazasokat / programokat lehet ra telepiteni? Pl. szotar-programok, jatekok (Worms, stb.)
3., a kijelzon a 240x320 pixeles, vagy nem nagyon latni a pixeleket tehat tueles a kijelzo?
4., fenyerot lehet a kijelzohoz allitani, vagy van beepitett fenyerzekelo? (az N95-nel mar megszoktam)
5., stabil a szoft, tehat abszolut nincsenek fagyasok?
En most gondolkozom, hogy beszerezzek most egy C702-t vagy varjak az N96-ig es azt vegyem majdan meg. (no persze az N95-ot nem fogom eladni, amit most hasznalok, az etalon) A C702-tol elriaszt az elcseszett beepitett GPS (csak nettel megy es terkepeket sem lehet elore letolteni), es hogy kulfoldi forumokon azt olvastam, hogy fagy a szoft (vagy a kijelzo, merthogy ezt irtak ...), meg hogy lassu a szoft. Az N96-tol pedig elraszt, hogy visszalepes lesz, nincs se 3D chip, sem XENON vaku, sem optika-vedo, sem pedig memoriakartyas bovithetoseg. Ugyhogy nagy dilemma, meg mindig nem dontottem. Utolso SE-m a T610 volt jopar evvel ezelott, azota csak Samsung es Nokia volt.
-
Apollyon
Korrektor
-
Szityu74
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy ilyen készüléket, SE K800 volt előtte. Ha valakinek esetleg kérdése van, megpróbálok válaszolni.
Egyenlőre túl sok gyakorlati tapasztalat nincs, mert ma töltés alatt volt, na de holnaptól...
Szép estét mindenkinek! -
bepe79
addikt
Qrvara erdekes modon, a youtube tele volt C702 strapa-teszt videokkal, de erdekes modon naprol napra fogynak, mintha tizedelne oket valami jarvany. Vagy mintha az SE kulon kulonitmenyt tartana fenn azert, hogy szamuzzek ezeket a videokat, es szedessek le mindenhonnan. Itt pl. egy [link] jo kis video volt, ami semmifele anyagi hatranyt nem okozhatott volna az SE-nek, megis egyik naprol a masikra egyszeruen eltunt, ugyanugy, ahogy a tobbi x tucat is... Ez egyebkent egy cool vidi volt, ahol a gyerek megetette az elefanttal a C702-eset.
Ezert erdemes volt megvenni.
A srac profiljaban is fent volt, erdekes modon ott sem elerheto most mar. Ugyhogy marhara erdekes, nem lepodnek meg, hogyha valaki vagy valami allna a dolog mogott, ugyanis ez biztos, hogy nem veletlen. -
bepe79
addikt
válasz
--Nozbert--
üzenetére
Cserebe az M110 full (azaz teljesen) utesallo, es legalabb olyannyira strapa-telefon, mint a Sonim XP1. Tehat gyakorlatilag elpusztithatatlan.
-
badacsony
őstag
-
bepe79
addikt
A medences temat en szemely szerint nem ajanlanam, meg az altalam berakott videok ellenere sem. Az SE szerint is csupan csepp-allo, es nem pedig vizallo a C702. Tehat az esot valoszinuleg allja, de egy furdes utan nem garantalt, hogy eletben fog maradni. Szerintem nem eri meg kiprobalni.
-
AMD Power
titán
válasz
Apollyon
üzenetére
Nem is mondta ezt senki. A C702 Víz és porálló.
-
bepe79
addikt
válasz
Apollyon
üzenetére
Nem is irtam, hogy definicio-szeruen birnia kell az utest, de a gumirozott kulso, csavarozott hatlap, gumival fedett nyilasok miatt valoszinuleg az esest / utest is sokkal jobban birja, mint egy ``atlag`` mobil. Elvegre is mindenhol `rugged` es `solid` jelzokkel van ellatva a neten szinte minden oldalon. Strapa-teszt pedig, ha az iPhone-hoz es a HTC Diamond-hoz is volt, amik abszolute nem erre lettek tervezve, akkor ehhez biztos lesz egy par.
-
bepe79
addikt
Ujabb C702 strapa-tesztet (videot) szallitok nektek.
Ezuttal homokba dugdosos, vizzel leontos finom kis vidi kovetkezik:( http://www.youtube.com/watch?v=wXmSBDlUutY&feature=related )
Sajnos a szetutos strapa-tesztre meg mindig varni kell, de ugyis addig kutatok utana, amig ra nem lelek egyre.

-
pepe1970
tag
Ha valakinek volt a kezében, leírhatná hogy a hívás fogadó/befejező gombok mennyire használhatóak. Tudom hogy kitüremkedik, de elég kicsik. A cimborám v640 telóján elég katasztrófális, az hasonló méretű, viszont alig áll ki.
-
melodie
tag
Az előző S.E. szoftverhez képest irtam, hogy viszonylag gyors( A-200 szerintem nagyon picit , de lassabb). Sms irás teljesen gyors, nincs akadozás, fagyást nem tapasztaltam 9 nap alatt! Tegnap egy egésznapos kirándulás alkalmával rengeteget használtam 100%-ról estére 43%-ra eset le a töltési szint, de volt benne 45perc kimenö és 1óra 20 perc bejövö hívás ill. 20db foto! és sokat volt a kijelzö bekapcsolva! Az elkészült képek sajnos zajosak(napos idöben)
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szerintem semmit. A víztől még nem lesz gáz a rendszercsatlakozó, én is nyálaztam már be SE telómat mert koszos lett a csati és semmi baja nem volt még eddig.
De ha figyelembe vesszük a régebbi tesztet, láthatjuk hogy a vízbe tett K300i még úgy is működött valamennyire.
Szal ha tönkremegy egyszer a C702 akkor nem a rendszercsati fog behalni rajta. -
pepe1970
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezen én is elgondolkodtam, de nem lehet hogy elég jól le van szigetelve, max kívülről vizes/poros lesz, de az megszárad, és a belsejébe nem juthat folyadék?
-
-
bepe79
addikt

-
bepe79
addikt
Ujabb kerdes: ugye ezt a geo-tagging baromsagot ki lehet kapcsolni? Ugyanis nem szeretnem, hogyha minden egyes fenykep keszitesekor pl a hatterben kapcsolodni a muholdakhoz (es ugyebar A-GPS-rol leven szo ez itt allando jelleggel internet elerest hasznal a C702-ben), es igy ingem-gatyam ramenne, vagy a prepay O2 sim-emrol egyszerre csak eltunne az osszes penz. Engem az ilyenek is nagyon erdekelnenek am, de nagyon.
-
ancsma
aktív tag
Na lassan sz.tem beszámolok a telóról,mert egy ismerős vett egyet. Csak az a baj hogy most nincs itthon.

-
AMD Power
titán
Ha valaki nagyon megszeretné már nézni akkor a Pólus MM-ben már van.

-
bepe79
addikt
Ket kerdes azokhoz, akiknek mar van ilyen:
1., a szoftvere viszonylag gyors, vagy inkabb csak az elfogadhato kategoria, vagy pedig az elfogadhatot alulrol surolo kategoria? Tehat pl. kesve jelennek meg SMS irasnal a karakterek, vagy jo gyors, es azonnal kirakja? Vagy a menupontok kozt lepkedve azonnal reagal, vagy kesve?
2., a szoftvere fagy, vagy pedig atomstabil?
A kovetkezo kerdes pedig mindenkihez szol: szerintetek erkezik belathato idon belul akarmenyik gyartotol is ujabb strapa (vagy csak strapas / sporty) modell, vagy belathato idon belul nem valoszinu?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Jövedelem
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Filmgyűjtés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, aztán T10, majd T65, ez volt a legjobb). Sajnos mostanában úgy érzem nem csinálnak olyan telefont, ami fenntartások nélkül megérné az árát, talán a P1i, de arra se merném rámondani 100%-osan, hogy ok. A Sonynak meg a J6 volt az utolsó jó telója...

Ez a "mobillal fényképezzünk" ötlet,már a kezdetek óta halott volt. És nem konkrétan az SLR gépekre gondolok,hanem egy 30ezer forintos kampakt gépre,ami kapásból kenterbe veri az összes mobilt.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)