Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Bellusov

csendes tag

válasz AMD Power #310 üzenetére

Igen, igen persze. Egy új szoft persze hogy jobb. Csak a fényképező részéről írtam hogy az új szoft nem tesz rá xenont meg stabot.
    Nahh, ennyi srácok egyetértés van!

• Bellusov

csendes tag

válasz Hector01 #308 üzenetére

Üdv!
    Sok mindenben egyetértek veled! Nekem D750i-m volt K700-om és K800i-m.
    A szoftverfrissítés nem fog javítani szinte semmit, mert xenon vakut és képstabilizálót nem tesz bele a gépbe sajnos. Tény gyenge képet csinál a c702, s nem kell összevetni ehhez a felismeréshez más telefonokkal is. Teleobjektívet használok, 12,2 Mp-el 58mm USM optival, 43-as kulcsszámú vakuval. De mikor síelek, hegyet mászok, vagy naponta 5-6-ot ugrok gépből eje-vel, nem tudom mindig magammal vinni a tükörref.gépet, me' nagy. Pár éve máe sikeresen használom ilyenkor a mobil kamerát, ami nyomtatásra is elegendő képet csinál, ha odafigyelek, s marad egy jó kép, emlék ezekről a pörgősebb pillanatokból is. A C702 erre közel sem lenne képes... Nekem ezért nem jó. S a képeket amiket készítek, monitoron nézegetem, teszem fel, ott bőven van különbség, ez és régebi SE között IS, ne is beszéljünk néhány 5MP klasszisokkal jobb optikával rendelkező mobilokról. :) ! Sok mobilnál már nagyon jó az érzékelő, sőt vannak már Carl Zeiss optikás mobilok is, ami anyagminőségben bár jobb rengeteg akár félmillás fényképező obijánál is, DE: a mobiloknál az örök hátrány lesz, hogy gombnagyságú az optika. Ezt nem lehet fejleszteni (nagyobbítani) mert elég vicces lenne egy mobil 52/58/62 stb mm átmérőjű optikával. Az biztos, a c702 szép külső, igényes gumiborításokkal, de a többi nem nyert meg. Jahh és a zenét nagyon szépen játsza, az jobb mint mondjuk a K800i-é.

• Bellusov

csendes tag

válasz Hector01 #306 üzenetére

Szia!
    Neked lehet jó a pillanat megörökítésére, nekem nem. Ismétlem önmagam...
    Nappal, nem napfényes szobában, rezzenéstelen arcot lehetetlen vele lefényképezni, hogy ne legyen homályos -nem lehet. Ne digitális fényképezőről beszéljünk.. hanem más telefonokról, 2 évvel ezelőttiekről, negyed ilyen áron, jobb képet csinálnak, nos ezért nem jó nekem ez a telcsi.
    Engem a GPS nem érdekel benne. De ezt mindenkinek magának kell eldönteni, mi a jó teló. A kamera pocsék, más 3.2MP telóhoz és saját magához képest is. Ennyi a véleményem. Aki ezt nem így látja, az még nem fényképezett igazi SE-al.

• Bellusov

csendes tag

válasz kerpok #299 üzenetére

Sziasztok! Kerpók! Tudom hogy néha jól jön a led! A legelső hozzászólásomban írtam is a D750i-ről (SE), ami ledes volt, 2005-ben adták ki(ismétlem magam, az a teló a maga 2 mp-vel jobb képet csinált mint a C702-es.)
    Lugosi! Egyet értek veled, s hidd el, tényleg megbánnád a dolgot. Blamázs, de a funkciók, amiket keresel, tényleg hiányosak a Sony E területén. Árkategóriában hasznos tudású telefon a Nokia N82-es, de ahogy az kinéz...
    Tényleg nehéz jó telót választani mostanság...

• Bellusov

csendes tag

válasz --Nozbert-- #289 üzenetére

Nozbert, Pokos.
    Nincs kedvem vitázni... több okból sem.
    Nos, Pókos, végy egy zseblámpát, az tényleg jól világít!
    Nozbert! Most szépen fejezem ki magam! Maqsszívan szarabb a kamera a c702-ben, mint akármelyik SE-ban úgy 1,5 évvel ezelőttről. Nekem ezért gáz, annyi pénzért. Próbáld ki majd a C905-öt 8,1 Mp-el. Meg fogsz lepődni...

• Bellusov

csendes tag

válasz --Nozbert-- #287 üzenetére

Szerintem sokakat érdekel a fénykép minősége, főleg pedig akkor, ha ez a viszonylag új SE C702-es lényegesen rosszabb, mint egy 2 évvel ezelőtti ,,fajtapéldánya''. Nekem fontos hogy legyen egy olyan minőségű kamerám a telefonban, ami elfogadható képeket készít, szinte bárhol-bármikor, mikor a gépem nincs nálam,nem pedig elmosódott sötét valamit. Teleobjektívet használok, tükörreflexes géppel, most épp a negyediket avattam fel a héten. Ne hasonlíts telefonkamerához fényképezőgépet -Kérlek! De a mobil választás nem zárja ki azt a lehetőséget, hogy a rossznál (C702), jobb kamerával rendelkező géped legyen (pl:K800i k850i, Nokia N82 stb. stb.)
    De próbálj mindenhová magaddal vinni egy tükörreflexes gépet, akár markolatbővítés és nagy obi nélkül, belefáradsz , te apró teremtés... :C

• Bellusov

csendes tag

válasz kerpok #285 üzenetére

Szia Pókos.
    Ha hiszed ha nem, a neten csak azért kerestem C702-es fórumot, hogy ide írhassak.
    NE Vegyél C702-est, se 902-est. Majd... ha megjön a C905-ös, na olyat már vehetsz.
    Előzőleg SE k800i-m volt.
    Letelt a hűségnyilatkozatom, és ilyen C702-t vettem, mert a mobilkérő lapom a cégtől épp lejárt aznap. Nem néztem át mindent a telóval kapcsolatban. Ma adtam el, múlt hét szombat óta. Nos, Nem rossz a zenelejátszó, sem minőség, sem menü szempontjából.
    DE!
    A fényképkészítése katasztrofális!
    Szobában semmit sem örökít ,,nem'' szépen, még csak elfogadhatóra sem.
    Led-es izzói vannak (2 DB), amit vakunak neveznek... Na a led nem rossz, de fényképkészítésre csak ez nem jó. ( a K850i-nek van 3 ledje, de mellette ott a XENON vaku is..)
    Nos ennek a c702-nek , sőt még a 902-nek is csak ledje van. Elmondom, a 3,5 éve vásárolt SE D750i-m a 2 megapixelével és 2 ledjével jobb képet csinált, mint ez a C702. Miért? mert itt a C702-nél felturbózták a pixelszámot, semmi egyebet, s ez még rosszabbá tette az elmosódást. A legdurvább, amit fogalmam sincs, hogy engedhetett meg magának a Sony e.:
    Nincs benne képstabilizátor, ami már a K800i-ben is benne volt/van.
    A C905, ami kb. szeptembertől lesz kapható, abban már ,,javították a hibát''. Xenon vakut kapott, na meg a versenyképesség miatt 8 Megapixelt. Az már jó lehet.
    Szóval hiába a C902 5 Mp-ele, az sem különb. Azóta olvasgattam néhány véleményt, más is észrevette, valami nem ok.
    Most eladtam a gépet, vettem egy új K800i-t, másra nem telt. Ha a múlt héten ezt tudom, nem 30.000 HUF megy el (helyszínen 12ezer X száz ft + 11X 1500 HUF + 2 év hűség) hanem csak 8 ezerHUF egy K800i-ért, amim előtte is volt csak széttört, tragikus körülmények közepette. Ha volna még kérdésed írj!

Új hozzászólás Aktív témák