- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bellusov
csendes tag
válasz
Hector01 #308 üzenetére
Üdv!
Sok mindenben egyetértek veled! Nekem D750i-m volt K700-om és K800i-m.
A szoftverfrissítés nem fog javítani szinte semmit, mert xenon vakut és képstabilizálót nem tesz bele a gépbe sajnos. Tény gyenge képet csinál a c702, s nem kell összevetni ehhez a felismeréshez más telefonokkal is. Teleobjektívet használok, 12,2 Mp-el 58mm USM optival, 43-as kulcsszámú vakuval. De mikor síelek, hegyet mászok, vagy naponta 5-6-ot ugrok gépből eje-vel, nem tudom mindig magammal vinni a tükörref.gépet, me' nagy. Pár éve máe sikeresen használom ilyenkor a mobil kamerát, ami nyomtatásra is elegendő képet csinál, ha odafigyelek, s marad egy jó kép, emlék ezekről a pörgősebb pillanatokból is. A C702 erre közel sem lenne képes... Nekem ezért nem jó. S a képeket amiket készítek, monitoron nézegetem, teszem fel, ott bőven van különbség, ez és régebi SE között IS, ne is beszéljünk néhány 5MP klasszisokkal jobb optikával rendelkező mobilokról.! Sok mobilnál már nagyon jó az érzékelő, sőt vannak már Carl Zeiss optikás mobilok is, ami anyagminőségben bár jobb rengeteg akár félmillás fényképező obijánál is, DE: a mobiloknál az örök hátrány lesz, hogy gombnagyságú az optika. Ezt nem lehet fejleszteni (nagyobbítani) mert elég vicces lenne egy mobil 52/58/62 stb mm átmérőjű optikával. Az biztos, a c702 szép külső, igényes gumiborításokkal, de a többi nem nyert meg. Jahh és a zenét nagyon szépen játsza, az jobb mint mondjuk a K800i-é.
-
Bellusov
csendes tag
válasz
Hector01 #306 üzenetére
Szia!
Neked lehet jó a pillanat megörökítésére, nekem nem. Ismétlem önmagam...
Nappal, nem napfényes szobában, rezzenéstelen arcot lehetetlen vele lefényképezni, hogy ne legyen homályos -nem lehet. Ne digitális fényképezőről beszéljünk.. hanem más telefonokról, 2 évvel ezelőttiekről, negyed ilyen áron, jobb képet csinálnak, nos ezért nem jó nekem ez a telcsi.
Engem a GPS nem érdekel benne. De ezt mindenkinek magának kell eldönteni, mi a jó teló. A kamera pocsék, más 3.2MP telóhoz és saját magához képest is. Ennyi a véleményem. Aki ezt nem így látja, az még nem fényképezett igazi SE-al. -
Bellusov
csendes tag
Sziasztok! Kerpók! Tudom hogy néha jól jön a led! A legelső hozzászólásomban írtam is a D750i-ről (SE), ami ledes volt, 2005-ben adták ki(ismétlem magam, az a teló a maga 2 mp-vel jobb képet csinált mint a C702-es.)
Lugosi! Egyet értek veled, s hidd el, tényleg megbánnád a dolgot. Blamázs, de a funkciók, amiket keresel, tényleg hiányosak a Sony E területén. Árkategóriában hasznos tudású telefon a Nokia N82-es, de ahogy az kinéz...
Tényleg nehéz jó telót választani mostanság... -
Bellusov
csendes tag
válasz
--Nozbert-- #289 üzenetére
Nozbert, Pokos.
Nincs kedvem vitázni... több okból sem.
Nos, Pókos, végy egy zseblámpát, az tényleg jól világít!
Nozbert! Most szépen fejezem ki magam! Maqsszívan szarabb a kamera a c702-ben, mint akármelyik SE-ban úgy 1,5 évvel ezelőttről. Nekem ezért gáz, annyi pénzért. Próbáld ki majd a C905-öt 8,1 Mp-el. Meg fogsz lepődni... -
Bellusov
csendes tag
válasz
--Nozbert-- #287 üzenetére
Szerintem sokakat érdekel a fénykép minősége, főleg pedig akkor, ha ez a viszonylag új SE C702-es lényegesen rosszabb, mint egy 2 évvel ezelőtti ,,fajtapéldánya''. Nekem fontos hogy legyen egy olyan minőségű kamerám a telefonban, ami elfogadható képeket készít, szinte bárhol-bármikor, mikor a gépem nincs nálam,nem pedig elmosódott sötét valamit. Teleobjektívet használok, tükörreflexes géppel, most épp a negyediket avattam fel a héten. Ne hasonlíts telefonkamerához fényképezőgépet -Kérlek! De a mobil választás nem zárja ki azt a lehetőséget, hogy a rossznál (C702), jobb kamerával rendelkező géped legyen (pl
800i k850i, Nokia N82 stb. stb.)
De próbálj mindenhová magaddal vinni egy tükörreflexes gépet, akár markolatbővítés és nagy obi nélkül, belefáradsz , te apró teremtés... -
Bellusov
csendes tag
Szia Pókos.
Ha hiszed ha nem, a neten csak azért kerestem C702-es fórumot, hogy ide írhassak.
NE Vegyél C702-est, se 902-est. Majd... ha megjön a C905-ös, na olyat már vehetsz.
Előzőleg SE k800i-m volt.
Letelt a hűségnyilatkozatom, és ilyen C702-t vettem, mert a mobilkérő lapom a cégtől épp lejárt aznap. Nem néztem át mindent a telóval kapcsolatban. Ma adtam el, múlt hét szombat óta. Nos, Nem rossz a zenelejátszó, sem minőség, sem menü szempontjából.
DE!
A fényképkészítése katasztrofális!
Szobában semmit sem örökít ,,nem'' szépen, még csak elfogadhatóra sem.
Led-es izzói vannak (2 DB), amit vakunak neveznek... Na a led nem rossz, de fényképkészítésre csak ez nem jó. ( a K850i-nek van 3 ledje, de mellette ott a XENON vaku is..)
Nos ennek a c702-nek , sőt még a 902-nek is csak ledje van. Elmondom, a 3,5 éve vásárolt SE D750i-m a 2 megapixelével és 2 ledjével jobb képet csinált, mint ez a C702. Miért? mert itt a C702-nél felturbózták a pixelszámot, semmi egyebet, s ez még rosszabbá tette az elmosódást. A legdurvább, amit fogalmam sincs, hogy engedhetett meg magának a Sony e.:
Nincs benne képstabilizátor, ami már a K800i-ben is benne volt/van.
A C905, ami kb. szeptembertől lesz kapható, abban már ,,javították a hibát''. Xenon vakut kapott, na meg a versenyképesség miatt 8 Megapixelt. Az már jó lehet.
Szóval hiába a C902 5 Mp-ele, az sem különb. Azóta olvasgattam néhány véleményt, más is észrevette, valami nem ok.
Most eladtam a gépet, vettem egy új K800i-t, másra nem telt. Ha a múlt héten ezt tudom, nem 30.000 HUF megy el (helyszínen 12ezer X száz ft + 11X 1500 HUF + 2 év hűség) hanem csak 8 ezerHUF egy K800i-ért, amim előtte is volt csak széttört, tragikus körülmények közepette. Ha volna még kérdésed írj!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest