- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gebriel
veterán
a, itt is megtudtuk oldani, hogy ne legyen hatalmas flame belöle.
b, nem kell belemenni a részletekbe csak említeni ami nagyon érinti a warez témát.
Pl: van egy x dolog ami erre és erre jó, de hogy kell telepíteni meg hasonlók az kimarad.
Támogatom én is heihachi javaslatát jó lenne az a cikk tőled. -
heihachi
addikt
Komolyan kérdem, hogy nem akarsz erről az egészről írni egy cikket logoutra, vagy ide gamepodra? Mikor és mivel kezdődött, hogy folytatódott, hol járunk most, mi mit jelent, ki "harcol" ki ellen, ki mit tört fel, ki kit perelt be, stb. Te eléggé benne vagy ebben az egészben technikai oldalról is, és szerintem össze tudnád foglalni ezt korrektül. Én szívesen olvasnék tőled egy ilyet, bár én nagyjából követtem az eseményeket (olvasom a posztjaidat
), de asszem már kezdek elveszni én is, főleg, hogy a technikai oldalát nem igazán követtem (CFW, kulcsok és titkosítások és nem tudommik).
-
Morden24
nagyúr
akkor viszont jön a visszakérdezés: ha nem így, akkor hogy lehet játszani pl a Super Mario 3-mal?
Hivatalosan úgy, hogy szerzel egy NES-t vagy SNES-t, és hozzá a cartridge-et, nyilván a használtpiacról.
Egyébként megint mondom: sem állást nem akartam foglalni, sem egyéb, egyszerűen kijavítottam egy közkeletű tévedést -
Morden24
nagyúr
abandonware kategoriaba tartozik mar, legalis mind a publishing mind a letoltes.
Nem akarok kukacoskodni, de nincsen jogilag olyan kategória, hogy abandonware. Ha a jogtulajdonos nem tette ingyenesen hozzáférhetővé, akkor az ugyanúgy oltalom alatt áll és a terjeszése törvénybeütköző, mint a legújabb 0-day csodajátéké, hiába nem vásárolható meg/érhető el hivatalos csatornákon keresztül
-
Rigel77
tag
- mivel őt perelte be és nyert ellene pert gondolom nem a Béke követe az úriember.
-biztos jobban tudod , így igazad adok.
- Másold HD filmek 99.9% MKVban van. Ja mindenkinek otthon van az eredeti belőle.
Sony azért nem támogatja mert nem akarja megkönnyíteni a jólelkű/ törvénytisztelő hacker urak és Cracker urak dolgát. Meg persze az átlag user dolgát sem aki a kedvenc játék/zene/filmért sem adna 1 forintot.De biztos igazad van a Hackerek a jók , és én vagyok a gonosz .
Csak azt nem értem , én fizettem a gépért , a játékért , a netért és jön egy paraszt aki elbassza, akkor miért nem háborodhatok fel jogosan? Itt mind nagyon okosok vagytok meg hacker barátok , csak egyikőtöknél sem látok Ps3 ID. Úgy könnyű prédikálni a magas lóról ha neked semmi károd nem származik belőle. -
AtHoS
nagyúr
Én emlékszem.
Akkor is úgy gondoltam és most is úgy gondolom, hogy ismét az "eredeti cél érdekében" fejlesztgetik a különböző védelmeket, amik hosszú távon több kárt okoznak, mint hasznot.Na mondjuk a direkt ezekre szakosodott védelmet készítő cégeknek persze hasznot.
M3Ny3'T
"Mellesleg börtön csak akkor jár a hackerkedésért, ha a kinyert eredményekkel visszaélnek és ez szerintem rendben is van így"Én valahogy nem így látom ezeket a dolgokat és szerintem mindaddig Te sem fogod úgy látni, míg saját magad meg nem tapasztalod ezt a "másik oldalról"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged