- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
lévén, hogy eléggé kényes a téma,
a) jó eséllyel flame-war kerekedne a 3. postra belőle
b) ha tényleg körbe akarnám járni, akkor ezt elég nehéz úgy megtenni, hogy az alapelvek "warez" részébe ne másszak bele, azt pedíg nem szeretném. írhatok a backup manager-ekről, de bárki ráhúzhatja, h a warezt hírdetem.ha és amennyiben elkészül egy ilyen (amúgy tervezgetem egy ideje), akkor is a publikálás előtt mindenképpen a moderátorokkal egyeztetni szeretnék.
amúgy meg napokon belül várható a kmeaw-féle 3.60 CFW
-
Rigel77
tag
Biztos jó lenne, meg pártatlan. Tudok egykét címet ajánlani.
- Sony szerver támadás egy hacker szemével. vagy
- Én és én meg a hackerem.
- Egy becsületes Hacker naplója by Anonimus
- Túl a tűzfalon
- Jóhackerek közt, napi megjelenésű saját gyártású sorozat .Bocs de úgy gondolom akik itt védték a hackereket, azok nem egészen pártatlanok. De sok sikert a cikkhez .
ui: Már előre látom telel lesz olyan dolgokkal hogy a szemét Sony biztos csak el akar kendőzni valamit, meg egyébként is miért merészelte beperelni szegény hacker srácot csak jót akart. stb stb .
Új hozzászólás Aktív témák
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Xbox Series kontrollerek eladóak
- Steam Deck (LCD) 512GB + Steam Deck dokkolóállomás + kiegészítők
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest