- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enci1983
senior tag
válasz
GeryFlash #41 üzenetére
Én mint legnagyobb? Szerintem keversz mrlujoak taggal, legalábbis ha jól emlékszem ez a nickje. Nem értem amúgy sem hogy miért kell ilyen jelzőket egy személyre rásütni? Sokszor, mondjuk úgy, hoztam fel példát a cég mellett. Ettől még nem pártolom és nem is rajongok értük, pláne nem értek velük egyet. Elmúlt években talán egy vagy két készülékem volt Xperia, tehát ez egy hatalmas tévedés hogy megrögzött fanatikus lennék. Sőt, volt olyan is hogy csak azért is melléjük álltam, kíváncsi voltam mit reagálnak a márkát csípőből utálók.
-
Enci1983
senior tag
Alapvetően jó készülékeik vannak, viszont túl drágák, kevés a választék és a marketing csapnivaló. Egyszerű a recept pedig, az elején szépen le is fedték a piacot. Aztán egyre kevesebb lett a mobilok száma, az áraik az egekbe szöktek. Bővíteni kellene a palettát, ráfeküdni a promóra és az árakat barátibbá tenni. Nem értem mire számítottak? Az Xperia 1 hónapokat késett, a 10 és a 10 Plus extrém árban mozog, az L3 pedig, nos arról nem is tudom hogy forgalmazzák vagy sem itthon. Ezzel a 4 modellel nem fogják megváltani a világot. Tavalyi választék sem óriási, összesen 8 mobil, ebből 4 ami az alsó illetve közép szegmensben van, persze túlárazva.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem sikerült egymillió Xperiát se leszállítani az előző három hónapban, ami negatív céges rekord, miközben a vállalati nyereség növekedni tudott.
- Politika
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Opel topik
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest