- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
#96302336 #103 üzenetére
Köszi szépen! :R Sejtettem, hogy "kicsit" túloznak. Bal kézzel is használod a telót? Én is balkezes vagyok. Ha egy kézzel használom a teót, akkor balkézben tartom (amúgy is a bal zsebemben hordom mindig). Ha kétkézzel, akkor a jobban tartom és a ballal böködöm. Jobbkéz egykezes még megy, viszont a balban tartom és a jobbal bökdösöm nem. Olyan, mintha nem az én kezem lenne.
Én egy fotómasinát néztem ki, csak sajna drága. A Bridge és attól felfele nem jó, mindenképp kompakt kell. Sony DSC RX100VA. A múlt havi chipben olvastam róla és megtetszett. Csak nagyon drága. Szeptemberig szól a szerződésem. Ha hosszabbítanak, akkor kapok fizuemelést is, és havi 80 ezret el tudok tenni és kb fél év alatt ki is jönne az ára. Még nézek róla videóteszteket, de szerintem megveszem ebben az esetben, ha hosszabbítanak nekem. Bocs az offért.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem sikerült egymillió Xperiát se leszállítani az előző három hónapban, ami negatív céges rekord, miközben a vállalati nyereség növekedni tudott.
- Battlefield 7
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Jövedelem
- Milyen autót vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest