- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@norbert
tag
Hát igen, ezt ez a fazon rendesen azért csinálta az ő bevallása szerint, hogy idegesítse a gamereket, mindez persze azért, mert ebben a vga hiányban még az elektromos BMW i8 csomagtartójában is egy működő bányász gép van 6db rtx 3080al 🤣 itt a [link]
-
g@norbert
tag
Ez lesz a jövő, elő a pákát, és a hőlégfúvót, nem kell ide új vga 🤣
-
g@norbert
tag
Nesze neked hardver hiány, hősünk feldobott egy 2070es kártyára 16gb ramot 🤣
Itt a [link]
Így kell csinálni e 🤣 -
Ivy.4.Ever
őstag
válasz
Franklin #286 üzenetére
A papír előállítható fentartható erdőgazdálkodásból, ellenben a csak virtuális eszközökkel amik kizsigerelik és szennyezik a bolygót. Ahelyett, hogy csökkentenénk az enegiafelhasználásunkat, inovatív módját találjuk ki hogyan tapossunk jó mélyet az öko lábnyomunkba és éljük fel a szénhidrogéneket
-
makkmarce
őstag
válasz
envagyok #291 üzenetére
igen, sajnos a BTC pont addig tart, míg 2-3 ország nem hoz törvényt a tilátsra, aztán utána zuhan az árfolyam a mélybe. Persze fordítva is igaz lehet, de aki pár éve AMD-be vagy tesla-ba fektetett, az lehet jobban járt, és azokat a részvényeket lehet nehezebb elhagyni/ellopni
-
envagyok
veterán
Az árfolyamot nem kézzelfogható okok emelik hanem az emberek hite.
Ez addig megy, amíg elfogy a hit.
Mert örökké semmi se tart.
Veszélyes történet, ld 2 világválság, dotcom lufi,orosz válság, biogiliszta, holland tulipánláz, stb.
Ráadásul az elfogadottsága, legalitása is kérdőjeles, nagyrészt szürkezóna.
Hát én ebbe nem fektetnék. -
Cassi
őstag
válasz
envagyok #287 üzenetére
A legtöbben nem megőrizni akarják a vagyonkájukat, hanem lehetőleg minél jobban megnövelni. A múlt év elejéhez képest a bitcoin értéke 4-szeresére nőtt, amit csak a legjobb részvényekkel lehetett elérni, ezért most sokan próbálkoznak vele a nagyobb pénzügyi cégeknél is.
-
Franklin
addikt
válasz
Ivy.4.Ever #284 üzenetére
Miért, a forint ehető? Vagy a dollár, euro? Vagy az arany?
-
envagyok
veterán
válasz
Ivy.4.Ever #282 üzenetére
Ekkora baromságot.
Valódi szenet elfüstölni virtuális pénz bányászatért.
Ehhez képest a Holland Tulipán őrület kismiska volt.
-
Cassi
őstag
válasz
BazsiBazsi #277 üzenetére
Elég drága az áram? A második legolcsóbbak vagyunk az EU-ban. Benne van persze az ostoba rezsicsökkentés is, persze, de attól még olcsónak számít.
-
BazsiBazsi
aktív tag
Keress bányász kalkulátorokat itthon elég drága az áram 38-42 forint[kWh] körül van ha jól tudom, ha ott beírod kiírja mennyi a net profit.
Ha van egy gémer géped ami recens valszeg kevés áramot fogyaszt üresben szóval főleg a gpu fog fogyasztani plusz tuti jó a hűtés. 150W fogyasztás nem dob olyan sokat a számlán bár nem értem miért nem vesz inkább valaki egy tízesért bitcoint ahelyett hogy pörgetné a kártyáját egész nap a szobában. Bár télen jól jön az extra meleg -
g@norbert
tag
válasz
envagyok #272 üzenetére
Én tuti kivárok idén, és majd ősszel fogok visszatérni a vga vásárlásra, most nagyon jó áron elmenne az 1070es kártyám, de döntöttem, marad tartaléknak, vagy másik gépbe, mert jelenleg csak ez az egy van, hiába adnám el 100 körül, nem tudok azt venni amit szeretnék, a 3060ra várok.
Ha meg nem felel meg a teljesítménye, marad a 3060Ti. -
g@norbert
tag
válasz
envagyok #269 üzenetére
Ohhhh.... A türelemmel nincs nálam gond, már régen elengedtem, a témával kapcsolatban egy gyapotszedő munkás idegbeteg hozzám képest 😉
Egyébként az a 12 gigás 3060as független teszteket várom én is, hogy mennyivel lesz gyengébb a 3060ti tesójával szemben, mindezt 1080p felbontáson persze.
Mondjuk az a 100k körüli ár túl szép lenne, de legyen igazad, én is ezt szeretném 😉 -
Cassi
őstag
Lassan az autó is hiánycikk lesz a csipek hiánya miatt:
[link] -
g@norbert
tag
válasz
Robitrix #266 üzenetére
,, Úgy tűnik, hogy az első negyedév folyamán javulhat a Radeon RX 6000-es és a GeForce RTX 30-as sorozatú videokártyák elérhetősége, ugyanis mind az AMD, mind pedig az Nvidia törekszik arra, hogy több videokártya készülhessen, ám egyik gyártó sem árulta el, pontosan mennyivel növekszik a termelés havi szinten, így az is rejtély, mekkora javulásra számíthatunk.
Az árak csökkenésére nincs sok esély a korábban beharangozott drágulás miatt: egyrészt a nemrégiben életbe léptetett büntetővámok, másrészt a kriptovaluta-bányászat újbóli fellendülése miatt is áremelkedésre számíthatunk. Ennek értelmében, ha ugyan drágábban is, de március környékére már mindenképpen javulhat a helyzet mindkét térfélen, már amennyiben minden a jelenlegi tervek szerint halad és nem jön közbe semmi váratlan. "[link]
Jó ez a cikk, mivel kiderült, hogy mindkét gyártó cég akkora gyökér volt, mint ezt már korábban is említettem, hogy tudtak volna többet gyártani, de persze egyik gyártó sem tette meg, és majd most talán növelik a termelést, legalábbis gondolkoznak rajta, amit nem hiszek, pontosan azért, mert még csak most fogja emelni mindkét gyártó az árakat. 😠😡🤬
Örülhetünk ha a teljes vga termékpalettával a custom kártyákkal együtt, év végére lesz majd a boltokban viszonylag ,, elégséges elérhető mennyiség ", de szerintem az árak bizony nem lesznek sokkal olcsóbbak, jó esetben a mostani emelés előtti árak lesznek, mivel nem fognak felhalmozni, hanem a most bevált taktikát folytatják, kevesebb előállítási mennyiséget, de drágábban fogják adni...
Minek rontani a bevált módszeren, ha sokkal jövedelmezőbb és így is megveszik ? ? 🤣🤣🤣
Nincs harmadik gyártó aki miatt aggódni kellene, hogy elárasztja a piacot 🤣🤣🤣 -
-
Robitrix
senior tag
az hagyján, hogy mi van a legújabb grafikai kártyákkal és pocikkal van-e belölük elég de sokkal kevesebb van a a korábbi grafikákból és CPU-kból. így azok ára is elindult a csillagos ég fele. Az se segit, hogy ennyire leértékelődött a forint.
Éppen ma kért meg egy kolléga, hogy szeretne egy gépet venni a fiának. van rá X összegű pénze. Hát megnéztem lehet-e annyiért valami játékra használhatót összerakni.. hát nem. Így végül mondtam neki, hogy elég rossz időben akar új gépet. a régi hardver kifogyóban ezért drágul, az újak meg mos nem kaphatok ezért drágák. Egy olyan videókártya, amit 1 éve vettem ma is kapható, de simán drágább 50-70 ezerrel.(pedig másfél éve van a piacon. Nem ezek az idők az optimálisak a gépbeszerzésre. Vagy csapjon hozzá 100-150 ezret az elképzelt árhoz és akkor lesz a gyereknek olyan gépe, amivel el lehet játszani a következő 3-4 évben még. A rászánt pénzért ma olyan gépet lehetne szerezni, amiért már a jővőhéten anyázna a gyerek a teljesítmény miatt de legkésőbb már az év második felében elégedetlenkedne. Nagyon be durvultak a hardverek és nem csak a legújabbaK. -
g@norbert
tag
Nézd, nekem nincs erre konkrét rálátásom, mert nem vagyok jövőlátó, se jós, csak egyszerűen utánaolvastam, gondolom te sem tudsz mindent biztosra mondani mint senki más sem, mivel egyikünk sem lát a jövőbe 🤣🤣🤣
[link]
,, Ezen a véleményen van a JP Morgan is.
A volatilitások konvergenciája a bitcoin és az arany között nem valószínű, hogy gyorsan bekövetkezik, és a mi fejünkben többéves folyamatról van szó. Ez azt jelenti, hogy a fenti 146 ezer dolláros elméleti bitcoin célárat hosszú-távú célkitűzésnek, tehát erre az évre nézve fenntarthatatlan célárnak kell tekinteni – áll az elemzésben. "[link]
,, Valószínűleg 100000, majd 150000, majd 200000 dollár lesz… hogy mikorra? Nem tudom. (talán) öt vagy 10 év, de arrafelé tart,
mondta el a Social Capital elemzője, Chamath Palihapitiya a CNBC „Halftime Report” műsorában." -
Cassi
őstag
válasz
makkmarce #253 üzenetére
A legtöbb nyugati országban csak néhány kivételes esetben lehet elvenni valamit valakitől, a gyorshajtó járműve gyakran nem is az övé, például lízingelt. Éppen ezért nehéz olyan jogszabályt alkotni, ami "elveszi" az autót, nem is valószínű, hogy Svájcban ez lenne, de mindegy, offtopic, ne menjünk bele.
-
g@norbert
tag
válasz
kszabika728 #258 üzenetére
Én a btc árfolyamról pont az ellenkezőjét hallottam valamelyik fórumon is hozzáértő hozzászólótól, miszerint az árfolyam a nagy ipari mennyiségű bitcoinnal rendelkező ,, bálnák" tranzakcióik, illetve az eladásaik határozzák meg.
Megjegyzem azt a csoda 100ezer feletti dollár/btc összeget természetesen nem idén, hanem egy nagyon hosszú távú több éves folyamat eredményeként ,,remélik". -
envagyok
veterán
Lassan lesznek újra cuccok.
[link] -
g@norbert
tag
Ennyi, tökéletesen megértelek, én is így tennék a te helyedben, mivel a lehetőség adott.
Nem tartom túlzott emberi gyarlóságnak ha valakinek ilyen lehetősége van, és kihasználja.
Ez nem ugyanaz, mintha az itthoni nyerészkedőket néznénk, mert az tényleg gusztustalan.
Egyáltalán nem mindegy, a mai hardverfronton eluralkodó túlárazást nézve, hogy mennyiért veszel meg egy hardverkomponenst..
Ha nálunk magyarországon lenne ilyen lehetőség, nagyon sokan élnének vele, az biztos 🤣🤣 -
makkmarce
őstag
nem is erről szólt amit írtam, mondjuk jó lett volna, ha megnézed előtte a svájci szabályzást, és akkor nem lenne szükség a felesleges vitára. Ott se négyelnek fel senkit, csak ha a városban 140-el mégy 50 helyett, elveszik a kocsit. 10-es túllépés meg ott is két fitying.
-
makkmarce
őstag
és ha jogosítvány nélkül közlekedsz, akkor mi is a büntetés? szintén semmi. kérdezz rá a sok emberkére aki jogsi nélkül vígan autókázik, mert magasról tesz az egészre.
nem értem, mit próbáltam én befeketíteni? Bírálni merészeltem az idióta szabályozást? hűha..
Nézd meg carmageddon ricsit, vagy a tegnap fogott drogdílert mennyire hatotta meg, hogy elvették a jogsiját. Az egyszerű dolgozónak számít, de akiknél tényleg fontos lenne ott kb nulla a visszatartóereje. -
Reggie0
félisten
Meg eleve, a gyorshajtas a balesetek 1%-at adjak, es ebben egy 1%-nyi retegnek van penze kifizetni a buntetest. Hat, komoly szamok, megeri vele foglalkozni
Olyan, mint ha azert kampanyolnek, hogy vagyoni alapon buntessek azokat az utasokat, akik a soforoket zavarjak vezetes kozben, igaz ez csak fele annyi balesetet okoz, mint a gyorshajtas.
-
Cassi
őstag
válasz
makkmarce #238 üzenetére
Büntetőpontok is járnak gyorshajtás esetén, és egy limit elérése után bevonják a jogosítványt. Ne terjesszünk már hülyeségeket. A vagyon a legtöbb országban nincs nyilvántartva, ezért ez alapján bírságot kiszabni nem lehet/marhaság.
Az egy tipikus k-európai vonás, hogy próbálunk másokat befeketíteni, hogy mi ne nézzünk ki olyan szarul, és nagy örömet jelent egyeseknek, ha valahol mások is ügyeskednek: ők sem liliomot kakálnak stb. stb.
-
makkmarce
őstag
a 300k nem visszatartó erő. aki keres 1 millát, és mondjuk fél évente lebukik, hogy 200-al száguldozik, csak megvonja a vállát és kesz. 1 millát meg elég sokan keresnek.
Viszont a jármű elkobzás és a letöltendő az azért elég szép visszatartó erő még a legnagyobb arcu legényeknek is. -
zsid
senior tag
válasz
g@norbert #233 üzenetére
Ennyi előnye van egy nem-EU országnak az EU-közepén. Ha veszel valamit pl Németországban akkor egy külön "exportszámlát" kell kérni, kilépéskor a határon a vámosok lebélyegzik és 90 napig visszaigényelheted az ÁFÁ-t. Nagyon sokan pont ezért járnak át Svájcból Németországba vásárolni, mert alapból olcsóbb és még nettó áron is vehetsz szinte mindent
Mondjuk PC-re még nem gondoltam, de a nagybevásárlásokat minden ismerősöm így csinálja. -
g@norbert
tag
válasz
envagyok #229 üzenetére
Szerintem nagyon sokan fognak bukni rajta, ezt a következtetésemet csak abból tudom levonni, hogy már most sokan eladják a 3080as kártyájukat, mert csalódtak a teljesítmény/ár érték arányban, és most még jó áron el lehet pattintani.
Szerintem igen sok 3060Ti, és alap 3070-es kártya lesz az aprón pár hónap múlva 🤤🤤🤤
Sokan bedobják majd a törülközőt, ha megtapasztalják a 3070-3080as kártyák kompromisszummentes tejesítményét rt-vel 4k felbontáson 🤣🤣🤣
Jó lesz ez a jövő év, én biztos hogy jól fogok járni 🤣🤣🤣 -
g@norbert
tag
,, Igen, és szerintem karácsony után javulni fog a helyzet."
Nagyon jó, hogy ennyire bizakodó vagy, tisztelettel adózom az optimizmusodat olvasva, csak az a gáz, hogy kb minimum 5 hónapot mondtak a készlethiány megoldásának a legkorábbi időpontjára sajnos, ami lényegében a nullpont, és onnan fognak szerintem kialakulni, illetve érdemben realizálódni a hardverek árai,mivel a kínálat telített lesz, és egyre kevesebben vásárolnak.
Nem kerget a tatár, és szerintem nem mindegy, (ha a mostani rtx vga árakat nézem), ha a most vásárolandó összeg, és a realizálódott, illetve jóval kevesebb összegért megvásárolt kártya mellé a különbözetből egy procit is tudok venni majd ugyanabból a pénzből 🤣🤣🤣
Mindíg lesz újabb, jobb, gyorsabb, modernebb hardverkomponens, amit meg lehet venni drágán azonnal, de ha ,, csak " játékok miatt vennél, nem professzionális munkához kell azonnal vásárolni, akkor bizony megéri várni. 😁👍
De persze ez csak egy vélemény, az én véleményem 😉👍 -
g@norbert
tag
Pontosan, itt most a kivárás lesz a jól bevált anyagilag megtérülő taktika ismét 😁
Arról nem is beszélve, hogy kb május környékén valószínűleg igen sok használt sok év garis rtx kártya lesz fennt a hardveraprón reményeim szerint, addígra sokszor végigjátszák a cyperpunkot, és megunják. 😉🤣 -
Cassi
őstag
-
g@norbert
tag
válasz
envagyok #222 üzenetére
Igen, boritékolható volt hogy ez lesz a kártyák ,, sorsa ".. 😡🤬🤬🤬🤮
Itt most már tényleg a kártya vásárlás előtt álló embereken múlik minden, ha így is megveszik a kártyákat a nyerészkedők jelentős részétől, hogy jó haszonnal zárják le a bizniszt, akkor bizony ez egy bevált gyakorlat lesz már a jövőben, hosszú távon minden frissen megjelent, és sokak által várt hardverek megjelenésénél.
Abban az esetben ha innentől kezdve ezek az ,, üzletek " nagyon kis haszonnal, vagy veszteséggel zárulnának a a nyerészkedők többségénél, akkor lehet hogy ez a folyamat nem lenne bevált bevételi forrásnak számító rendszer a jövőben sokak számára.
Sajnos kevés esélyt látok arra, hogy ez a felvásárlási trend megszűnik, látván a hardveraprón a rengeteg rtx kártyát, és azt is, hogy azért meg is veszik szépen lassan ezeket a hardvereket,és bizony nem fog rájuk rohadni mind 😡🤬🤢🤮
Miért nem lepődök meg? Sikeres volt az emberek beparáztatása, persze akit lehetett... De nyilvánvalóan igen sok emberről beszélhetünk, a jelenleg már kialakult helyzetet tekintve.
Ahhoz hogy ez ne történhessen meg, az embereknek most türelmesnek kellene lenniük, és ki kellene várniuk az új készletek megjelenését, és megvárni az árak normalizálódását, na ez az ami rengeteg embernek nem megy, és ezért ilyen drága minden 🤣👍 -
envagyok
veterán
Most már lenne elég belőlük ha nem a nepperek vásárolnák zsákszámra.
Minden aprós oldal tele van magánszemély által vásárolt új garis bontatlan rtx30x0 videókártyával
Nagyobb országok apróin óránként 30-40db kerül fel.
Ha nem a neppereknél porosodna aranyáron hirdetve, akkor jutna mindenkinek, aki magának szeretett volna venni. -
zborai
csendes tag
2 kari atveheto jan 5 ig-tenyleg nem tudom mit nezel,de ha mas kell azokt legalabb jo aron elo lehet rendelni...
Ahol problema van ott megoldas is,csak nem mindenki ennyire rugalmas hanem inkabb korlatolt gondolkodasu,meg szerencse hogy te nem noveled a varakozasi idot naluk
Egy svajci ismeros vagy megrendeled a boltba es egy futar meg elhozza ...Furgefutar nal lehet nezelodni... -
Cassi
őstag
Remélem értesz valamennyire németül, és elolvastad, hogy csak Svájcba és Liechtensteinbe szállítanak. De már az eddigiekből is látszik, hogy a szent együgyűség minősített esetéről van szó, sok szerencsét a vásárláshoz!
Mindettől függetlenül egy darab 3070-es sincs náluk raktáron, ergo a hiány tény továbbra is.
-
-
Cassi
őstag
Mai Digitimes: Nvidia's new GeForce RTX 30 GPUs have been in tight supply due to unsatisfactory 8nm process yield rates at its foundry partner Samsung, according to industry sources.
Ez a világos beszéd, nem a hamukázás a bányászokról és az extrém keresletről.
-
g@norbert
tag
És nem is akárhogyan lopnak, a románoknál mozgó autókat törnek fel nagy rendszerességgel, tisztára halálos iramban
Igaz, a toretto gyerek kicsit rutintalan ehhez, a románokhoz képest
A románok nagyon ügyesen megoldják, hogy ne legyen hiánycikk
Itt a cikk, videofelvétel is van egy rablásról, nem kispályás
[link] -
envagyok
veterán
A hardveraprón 18 rtx30x0 videókártya lett csak az elmúlt 12 órában meghirdetve.
Ebayen rtx3060ti több mint 1100db
Van elég, csak nepperkézben. -
Reggie0
félisten
-
g@norbert
tag
Azért még mielőtt fontolóra veszi az ember, van itt még más is, a plusz villanyszámla mellett még azt is figyelembe kell venni, hogy az összes hardverkomponens is folyamatosan elhasználódik mivel gyakorlatilag éveken keresztül éjjel nappal menni fog a gép.
Aki nem rendelkezik viszonylag új pc-vel, annak azt az esetleges lehetőséget is szem előtt kell tartania a szó szerint folyamatos használat miatt, hogy az elfáradt (tönkrement) hardverkomponens(eket) bizony pótolnia kell,ha netán valamelyik beadja a kulcsot.
Nem ugyanaz az elhasználódás mértéke, ha valaki jó esetben naponta pár órát játszik, vagy megy a pc 0-24-ben,viszont aki folyamatosan használja a gépét, pl a munkája miatt egyébként is, annak tényleg kitűnő lehetőség arra, hogy a használt vga ára visszajöjjön. -
-
g@norbert
tag
Ez így teljesen ok, legalább a vga ára bejön.
Ha megy a nap 24 órájában akkor a minden levonás nélkül konkrétan mennyit is termel ki az egy darab 1070 ti?
Egyébként nagyon mókás ez a bányászat sztori , mivel nagyon sokan azt várják, hogy mikor dől be megint a bányász láz, a drasztikus vga árak csökkenésének a reményében, holott ennek pont az ellenkezője valószínűleg a mostani forgatókönyv.
[link] -
Reggie0
félisten
válasz
g@norbert #203 üzenetére
Majdnem, de nem plusz 60% a fogyasztas, hanem a kartya powelimitjet allitom 60%-ra mikozben banyaszik. (Nyilvan a gep is fogyaszt, szoval a kalkulatorban maradhat a nevleges teljesitmeny). Most pl. egy 1070ti van(kotve vagyok a 10xx kartyakhoz a vision 3d miatt), kemeny 80khuf volt hasznaltan 1.5 eve. Ez a villanyt levonva 0.5 dollart hoz most naponta(korabban tobbet). Ha 0-24 megy es napi 4 orat jatszom(igazabol inkabb heti 4-et manapsag), akkor a 80ezer forintos hasznalt ara visszajon 533 nap alatt, a mostani szamok szerint. Mar most majdnem bejott 70ezer forint vele, ha jovore eladom 40ezerert, akkor tobb, 50%-al tobb marad a zsebemben, mint amikor vettem. Minusz inflacio. Ugyanezt eljatszottam mar 7870, 7960, rx290,980ti, 750ti kartyakkal is.
-
g@norbert
tag
Értem hogy visszahozza az árát, és nem a lakás kigyulladása okozta félelem a mérvadó itt ebben a kérdésben, hanem csak abban az esetben, ha egyébként is nonstop megy a géped nem?
Mert ha a napi (jó esetben, mert nem minden nap játszom) pár órás játékhasználat által generált villanyszámlát vesszük alapul fogyasztásnak, akkor a többi idő alatt a plusz 60% teljesítmény okozta plusz költséged is megtérül az év minden napján, és pluszban kitermelsz egy videokártya árát is egy darab vgával bányászva ?
Ezt milyen videokártyával csinálod, és ha nem vagyok indiszkrét, pontosan mekkora összegű vga-t termel ki neked, persze a plusz villanyszámla költségét is nézve, hogy ingyen van?
Ezt azért kérdezem mert tényleg érdekel, naponta kb mennyi forint így a tiszta nyereséged? -
Reggie0
félisten
Nem tobb, talan a fele a villany a bevetelnek. Gameles kozben valoban ki kell loni, meg at kell profilozni, mert hatterben boven eleg 60% teljesitmenyen futtatni, ugy a hatasfok is jobb, igaz kevesebbet hoz, mint a kalkulatorok szerint. Gyakorlatilag nekem mar 5 eve semmibe sem kerultek a gamer kartyaim.
#199 g@norbert: Aki fel, hogy kigyullad a lakas, azert az is tudja jaratni akkor amikor otthon van, de nem jatszik, azert szep lassan visszahoz valamit. Kidobott penz nem elni a lehetoseggel.
-
martonx
veterán
Alza-ban megjöttek az 5000-es AMD processzorok. És még az áruk is vállalható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Környezetvédelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest