- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
ezt matekoztam én is ki már párszor
nyilván ms-sony kemény szerződést íratott alá velük, ők pedig megduplázták az első körös 5-5m soc rendelést
de, ez legyen az amd baja ha belement, ettől független belehazudott az orcánkba'
még a vga-ra fogjuk rá hogy nv miatt "rákényszerült" a bejelentésre, de cpu-ra nagyon nem
ahogy nézem nemhogy 5xxx-et, de lassan már 3xxx-et sem gyártanak - itteni boltok kínálata, árai alapján nekem ez jön le -EXA
én az intelt várom, ő is bejelenthette volna idénre a nem létező készletét ( : így nagyon kilóg a sorból... -
Chaser
legenda
mit lehet kapni?
listázva van, nem kapni lehet, ezek között próbálj már meg különbséget tenni
egy héttel indulás után esélyem se volt venni 5xxx-et - normál áron, ami eleve drága, de azt elfogadtam -
első nap első fél órájában lehetett kapni, de sokan nem kapták meg, 1-2-3 hétre törölték sokak rendelését
ryzen 3600 már 3 hónapja nincs alzán, ahol lehet kapni már rohadt drága, és nem a gyenge ft miatt, az nem indokol annyit
lóPh@szt lehet kapni, nem terméketReggie0
ez így van
ámbátor van egy tippem, hogy a bányászok aránya/fogyasztása egy "picikét" nagyobb mint a gamereké - én csak attól kapok hülyét, ha jönnek a megújuló energia hülyeségekkel -
pc-s gamer szegmens már nagyon kicsi, bányászatot meg már cégszerűen űzik sokan
eco gammerkedésre' ott a series s, 75w-nál még nem láttam fentebb, de inkább 60-65 környékén mozog játék alatt
a pc-m 5x w volt win desktop idle platinum táppal ( :Bennyboy
persze hogy nem számoltak, mert ehhez 8 általános is sok
két-három diplomásoknak nem ment kiszámolni, nyilván ( :
nettó idiótának nézik a vevőket és a pofánkba hazudnak, ez benne az undorítórelixo
amd-t soha nem tekintettem jótékonysági intézménynek, oda árazott ahol eladni tudott
az, hogy a semmiből küzdötték fel magukat egy-két évtized alatt az zseniális
de nálam innentől hiteltelenek lettek, ugyanúgy kalap sz@rt nem ér amit mondanak mint a riválisuknál
nyilván azt se számolták ki nagyon okos sok-diplomások, hogy felépíteni valamit azt qrva nehéz, de lerombolni azt végtelenül egyszerű és könnyű, hát sikerült nekik -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest