- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Légies iPhone halvány színei
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
Az árfolyamot nem kézzelfogható okok emelik hanem az emberek hite.
Ez addig megy, amíg elfogy a hit.
Mert örökké semmi se tart.
Veszélyes történet, ld 2 világválság, dotcom lufi,orosz válság, biogiliszta, holland tulipánláz, stb.
Ráadásul az elfogadottsága, legalitása is kérdőjeles, nagyrészt szürkezóna.
Hát én ebbe nem fektetnék. -
envagyok
veterán
válasz
Ivy.4.Ever #282 üzenetére
Ekkora baromságot.
Valódi szenet elfüstölni virtuális pénz bányászatért.
Ehhez képest a Holland Tulipán őrület kismiska volt.
-
envagyok
veterán
Lassan lesznek újra cuccok.
[link] -
envagyok
veterán
Most már lenne elég belőlük ha nem a nepperek vásárolnák zsákszámra.
Minden aprós oldal tele van magánszemély által vásárolt új garis bontatlan rtx30x0 videókártyával
Nagyobb országok apróin óránként 30-40db kerül fel.
Ha nem a neppereknél porosodna aranyáron hirdetve, akkor jutna mindenkinek, aki magának szeretett volna venni. -
envagyok
veterán
A hardveraprón 18 rtx30x0 videókártya lett csak az elmúlt 12 órában meghirdetve.
Ebayen rtx3060ti több mint 1100db
Van elég, csak nepperkézben. -
envagyok
veterán
En pár éve az 55 colos 4k led tv-t cseréltem fullhd oled-re.
2.5m-ről nézve egyáltalán nem látom a felbontás különbséget. Képminőségben viszont előrelépés volt.
24-30 colon kb 20-30cm-ről nézve látható a 4k<->fhd különbség.
Nekem biztos nem érné meg most 80-150000ft vga felárat hogy 4k-ban játszak fhd helyett. Pár hónap, és februárig tényleg lesz 150-180 körül 3070, sőt 3060 3050 is combosnak néz ki.
Nem kell azonnal minden szart megvenni aranyáron.
Ha mindenki így gondolkodna, egyből rend lenne az árazással, az a legnagyobb baj, hogy sok mindenkinek viszket a valaga. Tegnap még jó volt a régi vga, most meg azonnal kell bolti extra felár+nepper 100k körüli haszonkulcsával -
envagyok
veterán
Halál egyszerű a sztori.
Eladóként és vevőként is arra kell törekedni az embernek, hogy ne legyen "muszáj" se megvenni, se eladni az adott terméket.
Anyagilag így jön ki a legjobban.
Aki RTX3070-3080-3090-et venne, annak 90%-ban eddig is gtx1070 és gyorsabb videókártyája van. Mi nem fut el azokon, hogy muszáj egyből váltani? Köztudott az is, hogy minden új technológia az első 1-2 hónapban masszív feláras, és a kezdeti gyártási hibák is ilyenkor jönnek elő.
Igaz én is elhittem az nvidia hazugságát, hogy bőven lesz 500usd-ért 3070, el is adtam a 1070-em, most a retró gyűjteményemből egy ASUS Matrix van a gépben pár hete, de igazából nem is használom játékra.
Építek addig pár retró gépet még a többi mellé, eljátszok azokon. 2004 2007 is komoly év volt, és pár tízezer forintért össze lehet dobni korabeli csúcskonfigot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest