Új hozzászólás Aktív témák
-
Cassi
őstag
válasz
makkmarce #253 üzenetére
A legtöbb nyugati országban csak néhány kivételes esetben lehet elvenni valamit valakitől, a gyorshajtó járműve gyakran nem is az övé, például lízingelt. Éppen ezért nehéz olyan jogszabályt alkotni, ami "elveszi" az autót, nem is valószínű, hogy Svájcban ez lenne, de mindegy, offtopic, ne menjünk bele.
-
Cassi
őstag
válasz
makkmarce #238 üzenetére
Büntetőpontok is járnak gyorshajtás esetén, és egy limit elérése után bevonják a jogosítványt. Ne terjesszünk már hülyeségeket. A vagyon a legtöbb országban nincs nyilvántartva, ezért ez alapján bírságot kiszabni nem lehet/marhaság.
Az egy tipikus k-európai vonás, hogy próbálunk másokat befeketíteni, hogy mi ne nézzünk ki olyan szarul, és nagy örömet jelent egyeseknek, ha valahol mások is ügyeskednek: ők sem liliomot kakálnak stb. stb.
-
-
Reggie0
félisten
válasz
makkmarce #95 üzenetére
Nem tudom, nekem atlag 1 honap alatt megjon minden kinabol(2 es 6 het kozott valtakozik). De ahogy en eszrevettem jellemzoen magyar oldalon szokott fos lenni a posta. Erdekes modon a trackingba is csak a magyar adatok nem kerulnek bele tisztessegesen, most is ket csomagom van ami megjott es csak magyarorszagrol nincs adat. De amelyikrol van, ott a vamon all helybol egy hetig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest