Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem. Ezzel csak azt mutatjak meg a piacnak, hogy ennyiert is megvszik es kesobb ez lesz a standard. Lasd "arvizes" HDD arak.
OK, ha neked fontosabb, hogy milyen üzenetet küldesz a piacnak annál, hogy a top szórakozási formádhoz hozzáférsz-e megfelelő minőségben, akkor vásárolj aszerint
Ha 20 évvel fiatalabb lennék, akkor vszleg nekem is ott dübörögne a gépben egy RTX 3070 meg egy Cyberpunk előrendelés.
Pont pár napja írtam valahová, hogy én sokakkal ellentétben nem látok a jövőbe, úgyhogy nem jósolgatok - ezért különösebben nem mozgat meg, hogy ki mit tudott biztosan már tavasszal. Én is azt tartom jelentősen valószínűbbnek, hogy a járvány miatt nem fog a gyártók nyakán rohadni a portéka - viszont ennek a megítéléséhez még korán van, mert egyelőre nincs megfelelő mennyiségű ellátás.
-
Szerintem az elsődleges dolog az, hogy valaki elégedett legyen azzal, amit vesz, kitermelje neki a cucc az értékét. Nem lehet mindig, minden iparágban fogyasztói élharcosnak lenni. Ha pl. valakinek a Cyberpunk 2077 a következő 6-12 hónap legfőbb eseménye kikapcsolódás terén, akkor lehet, hogy megéri +50-100-at kifizetni a 3070-ért, vagy +100-200-at a 3080-ért. Ha ez a pénz elérhető, rendelkezésre áll, akkor inkább csak annyi a kérdés, hogy így tud-e az illető legtöbbet kivenni belőle.
Az ilyen típusú vásárlók annyira amúgy sincsenek sokan, hogy komolyan elbillentsék a jövőben a várható profitmaximum pontját. Inkább az elején jelentenek gondot, amikor fel lehet tornázni a 300e FT-os kártyát 500-ig. -
válasz
[Prolixus] #98 üzenetére
Alapvetően egyetértek, csak ide fűznék be még valamit:
A legnagyobb bbaj hogy megtehetik és semmit nem tehetsz ellene. A pénztárcáddal szavazol, csak nincs kire szavazni. Nem tetszik amit az NVidia művel? Vegyél AMD-t. Ja hogy az AMD is ugyanezt csinálja? Akkor vegyél konzolt. Ja hogy konzol sem elérhető?
Akkor egyél sz@rt kedves végfelhasználó.Van negyedik irány is - egy kicsit felfüggeszti az ember ezt a hobbit, vagy legalábbis takarékra teszi a következő fél évre. Nyilván ez sokkal nehezebb, ha van egy régen várt játék a horizonton - az ötödik irány, hogy megveszed, és leszarod, hogy többe került
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest